50

Анонимен

преди 3 години

И какво са ви виновни момчетата, които са на работа там, че ги замереате и унижавате?Да сложим вас да управлявате някое министерство, но да подпишете, че ако не го оправите всичките, ще лежите 30г в затвора? Да видим, какво ще направите, като сте много устати на улицата.

49

Анонимен

преди 3 години

Ушевите там им е силата. Да бият студенти, майки с деца и баби,които им пречат да се занимават с обичайната си дейност. Да крадат, мамят, рушветчийстват, примерите са безброй много, има и пресни.

48

Анонимен

преди 3 години

Единствено ДПС-най-демократичната партия може да се справи със ситуацията. А скоро ще бъде и първа сила, елементарна аритметика е. Останалото за 30 години се видя какво може-нищо.

47

наред подред

преди 3 години

София трябва да се измие с много много вода!Не разбирам фандъчката кво чака!?

46

Прогледнете

преди 3 години

Това са поръчкови платени протестъри, много добре стана, че Кърджилов пиара на Иванчева не си удържа нервите и се издаде, сега всички разбраха кои са протестиращите в палатките, приближени на Иванчева и платени марионетки на Божков!Трябва да сте много наивни да си мислите, че там има обикновени хора! Всичко е интереси и пари! Протестите са подплатени с много пари! Вервайте ми!!

45

Анонимен

преди 3 години

Жените в България са адски изостанали. Масово са с ниска култура и липсват много познания в много сфери на живота. Не разбирате ли вече 30г, че България е БЕДНА държава и финансово, няма как да имате стандарта на Германия. Това е все едно да ви кажа купете си мерцедес със семейния бюджет? Стандарта се вдига, когато се увеличава БВП, а то се увеличава когато хората създават бизнес и продукт и се продава на вън. Кое е толкова трудно за разбиране?

44

Анонимен

преди 3 години

Тия наркоманчета едва ли осъзнават какво вършат. Нужно е полицията да си свърши работата и да ги изрине, а организаторите арестувани за нарушение на обществения ред. Никой не е длъжен да търпи шепа лентяи и алкохолици да тероризират цял град.

43

Анонимен

преди 3 години

Гласуване с клаксони?

42

Тема за размисъл

преди 3 години

В България има сигурно над половин милион тъмни граждани. Ако утре те излязат и блокират половин София, защото някой им казва кое нещо не им е наред, дали ще срещнат подкрепа сред будната ни и интелигентна младеж, както и сред изстрадалите майки? Все пак и те са граждани и имат права и искания. Питам само.

41

Анонимен

преди 3 години

И това са били "майки"? Да закараш детето си насред пандемията? Тия знаят ли как живеят другите майки? Срам и позор.

40

Нормален гражданин

преди 3 години

Как може сто човека да затварят живота на нормалните хора в цял град, защо плащаме заплати на полицаите, защо не ги пребият, арестуват и осъдят!?

39

Анонимен

преди 3 години

Нацъкайте сега едно хубаво минуси през 10 проксита, то не се вижда кое какво е, калинкови мършляци

38

Анонимен

преди 3 години

До ВъпросНе ни харесва! Но не ни харесва и шепа лумпуни да ни нарушавата правата като блокират кръстовища!

37

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля че е добре ей тия гербави *** отдолу да бъдат набити на кол, щом като вече и на майките посягат. Цял ден сефят пред комповете иначе палатките им пречели. *** поръчкови.

36

Кво ги бавят????

преди 3 години

Има закони в тая държава, не може да блокираш магистрали, мостове и булеварди защото нещо не ти харесва!!!!!!

35

Анонимен

преди 3 години

Абе има си място, начин и закон за протестите, да си протестират пред парламента защо тормозят цяла София

34

Ужас

преди 3 години

Ако всеки отиде на Лъвов мост и сложи палатка, барбекю и хавлия с чадър щото видиш нещо не му харесва до къде ще стигнем така!?Не нормално да се търпят тези протестъри, те са терористи и изнудвачи, незнам полицията как търпи тези наркомани да се гаврят с цяла София!?

33

Анонимен

преди 3 години

Аман от тези кресливи майки, с уж болни дечица "Банкомати".Богати са да хвърлят пари като чалгари и купонджии. Дечицата "Банкомати" им осигуряват много пари за харчене и хвърляне.

32

69

преди 3 години

да вземат да си оправдаят заплатите, не може да пазят тези които нарушават, има избори като дойдат да гласуват за който си искат

31

Анонимен

преди 3 години

До Гореща новинаНе е бил прав мултимилионера, крадец и лъжец Валери Винкела, тоя скрипт го повтаряте 20 - тина пъти от снощи насам! Нещо друго не можаха ли да ви измислят?