485

Зак

преди 3 години

Жалко е, че много хора ще загинат в следствие от вируса, и то в голяма степен заради така наречения държавен глава, който преследва власт чрез една много малка част от обществото. Тези които мислят рационално и пазят другите си стоят в къщи и на страна. Хора, не разбрахте ли, че ви чакат тежки времена, няма алтернатива, съсипвате всичко постигнато досега. Хем ще загинат ваши близки от това, че не се пазите, хем ще останете без възможност да работите, да пътувате в чужбина и да почивате.

484

Анонимен

преди 3 години

До 515Като не може, да лежи.А и не е вярно. Бояръшниците колко пари изляха, за да не се ратифицира Истанбулската конвенция? Ще му ги сконтират, ще поплаче, ще ги върне. Те не са отивали на Изток, просто са ползвани за подривни дейности тук.Ако просто върне партите, останалото ще му се прости. Ако се прави на ербап, то ще се задълбочим в разходната му част. Е там вече става напрягащо, като се разбере как е работил за чужди разузнавания.

483

До сат Н

преди 3 години

В БГ Е ПОДСЪДНО КАКТО ДА ВЗЕМАШ РУШВЕТИ, ТАКА И ДА ГИ ДАВАШ. ЗАЩОТО КОРУМПИРАШ. НЕ СТАВАЙ ЗАЩИТНИК НА БОЖКОВ, ЩЕ ПАТИШ...НЕ ОТ МЕН ИЛИ ДРУГ, А СВИШЕ. КОЛКОТО И ДА НЕ ВЯРВАШ - ИМА БОГ. ЗАЩИТАВАЙ ПРАВОТО НА СПРАВЕДЛИВОСТТА, А НЕ БЯГАЙ ПО ТЪЧА С ЛЪЖИ И ИЗМАМИ. ЩЕ ПАТИШ.

482

лекар до 500

преди 3 години

Това с разпределението съм го преживял.Искаха да ме изпратят на другият край на страната.И постъпиха много подло.Заповедта беше устна,нямаше писмено потвърждение.Аз се запънах и стигнах до министерството.И като пак ми казаха,че не можело аз попитах кой ще има смелост да бъде прегледан от насилствено разпределен лекар.И да ви кажа,че никой не прояви смелост.Отидох в моят си край и там увиках първият АБПФК който ми нареди да му напиша безплатни лекарства.И до днес мразя коунистите!

481

Шаши

преди 3 години

до 510Забравяш за членският внос. Нали беше процент от заплатата. Смятаме средно по 30лв. по 1млн. Всичко това е отивало в партийните каси. И за чужбина. А хората се чудят после за ,, куфарчетата" . Това са цели 45г.Интересно, колко е бил членският внос да кажем 1962г. и колко е бил тогава франка или долара.

480

Анонимен

преди 3 години

До защо не може даМоже да се разследва. Но разследването може да се ползва след като престане да е президент. Сега се събират данни, изграждат се хипотези. Обвиненията ще се преявят на един следващ етап, когато не е президент, а доказателственият материал показва, че си е правил частно ДеСе (не, ДеСа си я такова, но тя е глуповато момиче), за да рекетира другите властимащи.Да си президент и да си умен, не са автоматично синоними. А частни ДеСе-та бол, ама неговото изгоря.

479

До 512

преди 3 години

Проблемът на Божков е, че ПАРИ НЕ МУ СЕ ВРЪЩАТ, ЗАЩОТО ТЕ В ПО- ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ СА ОТЛЕТЕЛИ НА ИЗТОК, ТЪЙ КАТО ТОЙ Е РОДИЛНО СВЪРЗАН С ГРУ. ТОВА Е НЕКО КАТО ВТОРО КТБ. НА ИЗТОК ВЪПЮЩО ИМ ТРЯБВАТ ПАРИ. БОЖКОВ НЕ МОЖЕ ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ.

478

Сат Н

преди 3 години

Последно, длъжен ли е Божков да знае по коя тарифа трябва да плаща или не? Ти нещо ептен се обърка. Ако съм длъжен сам да си смятам данъците и да се самотаксувам, защо има назначени данъчни инспектори? Ако данъчен инспектор ми издаде документ, че всичко съм си платил, как ще плащам милиони със задна дата? Не става така. Чиновникът, който е ощетил държавата, да си носи кръста. То той не е само един, защото има "съставил", "одобрил", "разрешил", а и Горанов е бил в час.

477

защо не може да

преди 3 години

много ми е интересно защо не може да се разследва президента??? Той е гражданин на България както и ние и ако не иска да го разследват трябва да не върши нередности.Получава се че той може да нарушава закона без да има последствия а може да чете конско на другите какво е редно и какво не.

476

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - 507Ами не. СРС'та показват, че Божков е знаел за това свое "отклонение" и се е възползвал от него.Пак казвам. Щом е невинен, нека дойде, застане пред съда, докаже своята невинност, върне парите, с които се е облаагодетелствал неправомерно, и толкова.Никой няма да го съди за нищо, ако се докаже, че е бил подведен и той доброволно върне неправомерно получените суми.Обяснете ми проблема на тази хипотеза, като изхождате от позицията на психически здрав човек.

475

Анонимен

преди 3 години

Ти си готов още от 2016 когато те нтресоха на тъ..пото племе.БОРИСОВ ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА ,ЕГАТИ ПРЕМИЕРА СИ ЩОМ ПОЗВОЛЯВАШ 100 *** ДА ТЕ СВАЛЯТ!!НА ТОЯ НЕ МУ ПУКА ЧЕ Е НАРЕЧЕН ФИГУРАНТ А ТИ МИ СЕ ПРАВИШ НА ЖЕРТВЕН АГНЕЦ И .АМА МОЛЯ ВИ СЕ ВИЖТЕ КАКВО СТРОИМ,АМА МОЛЯ ВИ СЕЕ НЕ ЗАПУШВАЙТЕ КРЪСТОВИЩА,АМА МОЛЯЯ ВИ СЕЕ НЕКА ДА СМЕ ЕДИННИ,ГЛУУУУПАААААКК!Постави друг да е премиер и отивай да си гледаш внуците,но първо си изкарай мандата ПОНЕ ЕДИН ПЪТ ДОКРАЙ,НЕ УНИЖАВАЙ ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ТЕБ!!!

474

до 481

преди 3 години

Като и да ни лъжеш няма да можеш да ни излъжеш защото и ние сме тогава живяли.От 8 милиона човека партийци сте били 1008035 -***.През 80-те бях студент и от 120 студенти българи само 3 *** бяха членове на БКП.Насила никой не ни е карал да ставаме партийци никога.Но пък и ние не искахме.За нашето поколение беше недостойно да станеш партиец за да се издигнеш в кариерата. Най добрите ни професори бяха безпартийни и ни бяха пример за подражание.Партийците и тогава си бяха кухи *** както и сега!

473

не ви ли се струва

преди 3 години

Не ви ли се струва че Радев подклажда протестите защото има престъпления в президентството.Протестите започнаха когато влязоха в да проверят президентството.

472

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОВсеки е длъжен да знае по коя морма плаща данъците си. Не се правете на луди. И престъплението е продължително във времето, много преди ерата Гешев.Каскетът си има недостатъци, които са използвами. Но систематичен доказан подкуъп на държавен служител си е доказано деяние. Пък и другото. Добре. Божков не е знаел. Сега му се казва, че е таксуван по грешна тарифа. Да върне парите с дължимите лихви и толкова. Къде е проблемът?

471

Анонимен

преди 3 години

Лицето, подало неверните данни, си е признало за извършеното деяние. ------ Ами като си е признало, да влиза в затвора и да си Е. П. М. Негов си проблем, че е извършил престъпление по служба. Има ли доказателства, че Божков е замесен - няма. Точка.

470

Дисертабилно е

преди 3 години

Как Резидентът и Цвъко си приличат. Двама безподобни тестотеронници. Никой не си избира излъчването, но тези са въпиющо отблъскващи.Даже и Веско Маринов се ядва на техния фон.

469

Сата НАТО

преди 3 години

Никой не е длъжен да знае по коя "норма" трябва да плаща данъци. Данъчният инспектор преценява и казва - толкова дължиш! Ами Гешев може да си пусне агент-провокатор, да ти направи "услуга" да платиш по по-ниска тарифа и после да ти вземат бизнеса. Егати милиционерските просто тии. Тези номера са забранени от закона, не върви. Мисли си, че е ок, но не сме във времената на Сталин и Вишински.

468

Анонимен

преди 3 години

Браво на Радев!

467

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 496Бележката от НАП е издадена върху неверно подадени данни от Агенцията по хазарта. Което прави тази бележка нищожна. Лицето, подало неверните данни, си е признало за извършеното деяние. Предстои съд.И личната ми гледна точка. За "едните пари" не, не си заслужава. Може да съм дефектен, но не ги разбирам тези неща. Втори к#р ли ще трябва да си присадя, за да утилизирам богатството?

466

Анонимен

преди 3 години

другаря Потник Чорапов се изказа !