33

Анонимен

преди 3 години

ЕС са по-страшна империя и от Турция и те държат ГЕРП. Единственото спасение за бг е народен съд и народна власт с пълни затвори с гербери, пардиоти, депесейци, седесери бесепейци.

32

Паисий

преди 3 години

Още няколко дена и като посвършат парите на Божков ще се приберете в къщи!

31

истина

преди 3 години

Ако някой от протестиращите поискат оставка на фигуранта Радев, веднага му вземат микрофона и го бият. Това показва че Радев е организатор на протеста с пари и инструкции от Божков.Защо в сайта не показват битото момче, поискало оставка на Радев. Защо протестиращите за свобода на словото бият другото слово.

30

Никой няма сметк

преди 3 години

Икой няма сметка България да е добре. Какво германците на 600 лева а Бълхарите на 7000 ? ? ...няма как да стане - големият консумира малкия - закона на джунглата. Проблемът е, че тук най-големият е по-малък от най-малкият навън!

29

баба мара

преди 3 години

Европа винаги е гледала сеира на балканите при тях няма приятелство има само интереси те ще се прегръщат и целуват с всеки следваш премиер ние няма даразчитаме на сулъо и пулъо а сами ще си ковем бъдещетооставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка

28

Анонимен

преди 3 години

Наистина ли има протестиращи, които се надяват на помощ от тази посока? Тези са по-големи наивници и от избирателите на Бойко.

27

пепе

преди 3 години

Хахаха! Европа (Меркел) реално е сложила Бойко на премиерския стол! Меркел не е тъппа и знае, че ако не е Бойко ще е Радев (или еквивалент).

26

Анонимен

преди 3 години

Срамно е да наблюдаваш падението на мутрофилските ***, застанали на амбразурата да защитават Тиквата, Пеевски и Доган.

25

до 29

преди 3 години

ами няма да елошо да почнете работа, а не да се мотате и излежавате по улиците за 100-тина лева

24

Анонимен

преди 3 години

От протестиращи, станахте ***. Хората ви се присмиват. Малко сте и ставате все по- жалки. И претендирате че изразявате мнението на всички. Това не е моето мнение. Не искам всеки, който реши че няма какво да прави да си вземе столче и да седна на пътя. Искате Радев за премиер- ами като дойдат избори не се барайте по патките или по чуждите такива, ами идете и гласувайте напушляци такива. Защо спите? Сега вашата смрад трябва да търпим.

23

Анонимен

преди 3 години

ама точно Европа иска евтина работна ръка за плантациите и ще помогне много затова

22

до 17

преди 3 години

ти добре ли си???! как ще да е предал на Русия, като уреди влизането в чакалнята за еврото или като договори европейски пари за България или като се среща европейските държавни глави... повече други са по ръководството на Решетников

21

Анонимен

преди 3 години

Настояваме Гешев да арестува за държавна измяна в полза на Русия и за дестабилизация на държава с цел излизане от НАТО и ЕС ,Румен Радев.Забрана за анти държава и терористична дейност на БСП,ДБ,ИТН.

20

Анонимен

преди 3 години

Какво беше казала Манолова, че за нея са гласували 20 хиляди души и не могат да я трогнат протестите на хиляда

19

Анонимен

преди 3 години

2017 г. ЕС и НАТО внесоха ислями.

18

Какво общо

преди 3 години

има между протестиращите днес и молещи Европа за помощ и критиците на присъединяването на България към чакалнята на Еврозоната? Нинова, Маяма и ко.

17

Анонимен

преди 3 години

При февруарското въстание в 2013 г. ЕС и САЩ с Дянков и Кристалина направиха бг кризата. Сега внесоха и короната в бг,

16

Анонимен

преди 3 години

Къде видяха 50 х.. За очен лекар сте.

15

Анонимен

преди 3 години

Настояваме Кьовеши да дойде и да арестува мафиота Бойко Борисов! Ние сме европейски граждани и настояваме за европейско правосъдие за диктатора Боко Тиквата Борисов! Искаме цирк!

14

Анонимен

преди 3 години

ЕС е с пп ГЕРБ.ЕНП е с ГЕРБ.Другото са лъжи и компромати от троловете на ДСБ,БСП и ИТН.