134

Анонимен

преди 3 години

Емигрантчетата на блокадата искали да емигрират! Ми тогава защо се върнахте?! Ааа, защото има Ковид! А вие нямате здравни осигуровки в държавите от които се върнахте!? И сега защо стачкувате? Защото трябва да платите здр осигуровки за 3 г назад? Защото никой не ви назначава на работа за 5 бона на месец?! Сладури, ако не ви харесва идете в кату%на! И там не разбират защо се плащат осигуровки, и там искат огромни заплати за 0 знание!

133

Македонеца

преди 3 години

Ти верно ли се сети за диалог бе? Чак сега ?Нема нужда, диалого го знаеме. Не фъргай по милиционеро, оти ке те тепа.

132

Анонимен

преди 3 години

Личи си че Днес е ГЕРБерска тоалетна хартиика с герберски тролчета. Не че е изненадващо де...

131

Анонимен

преди 3 години

А, и още нещо прости герберасти - кажете на тоя дето ви превежда стотинките да ви даде малко по-обосновани опорки, че с тия тука, а и с вашия ограничен умствен потенциал СТАВАТЕ СМЕШНИ

130

Анонимен

преди 3 години

А всичко тръгна от честното желание на един главен прокурор да сложи олигархията на място както искаше ЕС.И червените побесняха.Всъщност не ГЕРБ,те са на зор ,но имат още доста медии и пари и ще залеят света с глупостите си.После Гешев ще си свърши работата.Не може 75 г червена мафия да ни управлява и то в НАТО и ЕС.Няма вече такъв филм.Не че не ви се искаше.

129

Анонимен

преди 3 години

кой е правилния отбор, тоя с шкафчето с пачките? За теб може и да е правилен ама за всички нормални е тотално неправилен. Разбирам че си на хранилка, ама си тръгвате - ОСТАВКА

128

Анонимен

преди 3 години

Комунални услуги и МВР да изчисти бoклyка от улиците и площадите.

127

Анонимен

преди 3 години

Вие не сте нужни, не го разбрахте, търбуси тлъсти.

126

"НОВИ" Изб

преди 3 години

Не виждам защо Бойко се плаши от "нови" избори. Нали знае, че този сценарии два пъти вече е разиграван. Махаме ги (уж), правим (уж) нови избори и пак избираме тях.

125

Анонимен

преди 3 години

Интелектуалния капацитет на протестиращите не е висок. Търсят провокации и се правят на жертви после. С обиди, агресия и компромати искат да свалят правителството.И после какво, правим диктатура или пълна анархия?

124

Анонимен

преди 3 години

България може да е последна,ама е в правилния отбор.Пък и кога е била първа.С такива мръсни усти аз не искам да коментирам нищо.Простотията е в основата на този протест.Води се от откровени простаци.И то се вижда тук.

123

Анонимен

преди 3 години

"е ви изтърпим още малко да се въргаляте по улиците" - ама кои сте "вие" бе старши? Много си смел пред монитора, излез довечера да кажеш на някой как го търпиш...

122

Анонимен

преди 3 години

Този е агент на ДС с псевдоним Иван. Отврат!

121

Анонимен

преди 3 години

С ТЕРОРИСТИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ!ОСТАВКА!

120

Анонимен

преди 3 години

Ще ви изтърпим още малко да се въргаляте по улиците и да уринирате по кьошетата. Вие ли ще поведете България в този критичен за целият свят момент? Не. България си има законно избрано правителство. То трябва да завърши мандата си с отговорност.

119

Анонимен

преди 3 години

"Най-смешното е че България най-сетне е оправена икономически и финансово и е на правилния евроатлантически път." - абе откъде ви копат такива бе, ние сме на последно място в Европа по всичко а простите герберасти ми говорят че сме били "оправени". Оправят ви вас отзад, затова всичко ви се види оправено

118

Зозо

преди 3 години

До АнонименИ аз очаквам днес Конст. съд да свали имунитета на Рундю -руснака. Да си получи заслуженото - импийчмънт и кауш за държавна измяна!!!

117

Мишки

преди 3 години

До КучетоНяма кучета вече. Всички са мишки. Всички стоят тук и драскат, всички са велики пред мониторите, всеки е капацитет какво трябва да се направи и всеки стои тук, зад монитора. Тези, които излизат не знаят за какво са там - да кажат, че и те са били там, да са в тълпата, а може и по телвизията да ги покажат. Нямат идея какво искат и какво да направят за да се случи.

116

Анонимен

преди 3 години

Какво означава, искали да емигрират. Ами никой не те държи насила. Само да знаете, хората, които са емигрирали, яко бачкат. Там, където емигрират, нямало социализъм, няма наготово.

115

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА и СЪД за тоя дебел наглец, а диалог ще има всяка вечер после с бай Ставри