232

Анонимен

преди 3 години

На Бацето можеш само куфарите да носиш!

231

Анонимен

преди 3 години

Стотици работни места, но безработните са стотици ХИЛЯДИ, така че на практика Тиквата не прави нищо,

230

Анонимен

преди 3 години

Слаба ракия сте с вашия Пудел! Аф,аф,аф!

229

Чекмеджежник

преди 3 години

БАЦЕ, Я ОТВОРИ ЖАБКАТА НА ТАЯ КРАДЕНА ДЖИПКА ... ДЕТО СИ Я ТАФИЛ ОТ ГОРСКОТО

228

Анонимен

преди 3 години

Българите във Враца, които ще работят в този завод за 1600 лв, трябва да си търсят правата. Такава заплата в Германия е подигравка!!!

227

Анонимен

преди 3 години

Борисов е прав за лошия човешки материал, самият факт, че в момента няма по-добър от него подходящ за премиер го доказва

226

ДИМИТЪР ЛУДЖЕВ

преди 3 години

МРЪССНАТА ИСТИНА Е ЧЕ ОТ ВРЕМЕТО НА 1997 Г. ОТ КОСТОВОТО ВРЕМЕ СТАНА ТОТАЛНАТА ПРОМЯНА === '''ПАРТИЯ-ТА''' СТАНА ФИРМА-ХОЛДИНГ-КЛИЕНТЕЛСКО БЮРО!!....ГЕРБ, БСП И ДПС = СА ХОЛДИНГИ-ФИРМИ ! А НЕ ПАРТИИ .ДОКАТО НЯМА НОВА И УЛТРА-ДЕТАЙЛНА ДЕФИНИЦИЯ -- ЗА ПАРТИЯ !!..И ТОВА ДА Е ВКАРАНО В КОНСТИТУЦИЯТА КАТО НОВ ТЕКСТ....БЪ-ГЕ СИ ЗАМИНАВА В ГРОБА .ЩО Е ТОВА ПАРТИЯ ??...МОЖЕ ЛИ ВСЕКИ СУЛЛИО ДА СЪЗДАДЕ ПАРТИЯ ?...ЗАЩО ИМАТ СУБСИДИИ ОТ НАРОДНИТЕ ЧОВЕШКИ ДАНЪЦИ И ПАРИТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ ???ЗАЩО ВСЕКИ ЖУ

225

Анонимен

преди 3 години

Боко във Враца:Ще ходите ли на протест?Теа,къде работят не протестират.ОСТАВКА МУТРО!

224

4epa

преди 3 години

ВРЕМЕ Е ДА ДОКАРАМЕ МАФИАТА ВЪВ ВЛАСТА- НАЛИ ЗА ТОВА СМЕ МАЗОХИСТИ !!!!!!!!

223

Анонимен

преди 3 години

За немците стартова заплата от 1600 лв в този завод са жълти стотинки. Как може такова нещо???

222

една от Пз

преди 3 години

До искам нормален животЗа тебе знаеме! Дай нещо по-интересно и напиши комента рс повее от 5-6 думи. Има един кошмат обаче, ако България стане президентска република и Радев се изправи срещу Борисов на президентски избори, резултатът за Радев ще бъде катастрофален. Не го забравяй!

221

Ментора бай Иван

преди 3 години

Проблема г-н Борисов е че това което откраднахте е повече от това което направихте!Тука във Враца от немската компания не можахте , няма как , а и Меркел ще види!

220

Членът на Партията

преди 3 години

Вече 20 дни радикални гендери въоръжени с вибратори издирват членове на партийката от Позитано, за да ги превърнат в "широки социалисти"...

219

Анонимен

преди 3 години

Човека ви казва, ето ако не сте мързеливи ви дадох работа а вие - ВЪН, нормални ли сте ако съм на него се махам и си взимам с мене си и инвеститорите веднага сами си създайте работни места неблагодарници такива.

218

Анонимен

преди 3 години

Национален протест на хамелеоните с подкрепата на бившите,недошлите,незабелязаните и с изключителната подкрепа Източния сектор!

217

Анонимен

преди 3 години

Едно си Боко знае,едно си бае-стабилност,нисък дефицит,фабрики,заводи,пътища....ум да ти зайде.А за кражбите,корупцията,пълните чекмеджета-ни дума,ни вопътл,ни стон.

216

Анонимен

преди 3 години

Това бе един от най комунистическите райони на България! Люлка на Септемврийското въстание от 1923 г. Сега нормално герберясаха, съгласно директивата и новия курс на Партията за усвояване на еврофондовете! А този екземпляр, когато преди дни го бе нагазила Хера Мустафа, няколко дни забрави за джипката и гастролите! Сетне се покри в Брюксел, сетне лъга, че е карантина и като видя, че револцията няма цел и възможности да го убие, отново прави това, където се чувства добре - грух-грух!

215

Анонимен

преди 3 години

Българите знаят как да работят. Преди 30 години дори дефектната ни продукция я изкупуваха! Ние има какво да дадем на света. Трябва да се обединим около Президента Радев!

214

искам нормален живот

преди 3 години

България - президенстка република с Румен Радев за достоен президент!

213

Анонимен

преди 3 години

До КориДомашна водоплаваща птицо, къде намесваш комунделите!