73

ЕС Форевър

преди 3 години

Мократа мечта на Путин е, че Русия е част от ЕС и той стои рамо до рамо с най-големите световни лидери.Да ама не, злобно джудже такова...

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79Щото със САЩ си партнираме чудесно и на българска територия, тъй че не е нужно да ходя никъде, те ми доставят всичко което искам :))))Виждам, че си и леко неграмотен: САЩ няма договор за безвизов режим с ЕС.

71

Анонимен

преди 3 години

До Жоро КировЕС никога не са подкрепяли протеста ви, от Вашингтон и Брюксел заявиха принципно, че всеки има право на протест и НИКОЙ не е над закона! Само толкова, друг е въпроса че червено- руските ви " лица на протеста"- Божков, радев, маноловА, пишкащия Румен, Импексова и т.н провалени и окрали " прехода" " политици" ВИ излъгаха че едва ли не ЕС и САЩ са срещу законно избраното правителство

70

Бай член

преди 3 години

Само гербавите са доволни от това членство, защото има откъде да крадат. За останалите - знаменца и информационни табели за "усвоеното" финансиране.

69

Анонимен

преди 3 години

До 64Когато бяхме с Русия разполагахме и с външни тоалетни, вода от герана, опашки по магазините и нямахме избор. Сега можем да пътуваме и работим, където си поискаме, включително и в нашата страна и в Русия и в ЕС, САЩ, където пожелаеш, а едно време ти трябваше бележка да идеш до Русе. Мога да работя, каквото поискам, а не партията да ми казва, в кое село трябва да бачкам. Селата бяха пълни, защото не можеше да напуснеш дори селото без БКП да разреши. ЕС е единственото смислено нещо.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63"Щяхме да имаме туристи от Русия, които да считаме за богове"Вместо това имаме туристки от Русия, които са по-евтини от евтин чорпогащник :)))))))Смятай!:))))))

67

Анонимен

преди 3 години

Айде да правим референдум за напускане!

66

МКII

преди 3 години

До Жоро КировЖоренце, тия "милЯрди", които ЕС е отпуснал вчера, са за държавата България, а НЕ лично за Бойко Борисов. Ама маргиналите, на пейката пред блока имате други интерпретации, особено, след като се накълвете с евтина ракия.

65

ВЪПРОС

преди 3 години

"Галъп интернешънъл болкан" - това е БГ НПО като БХК .Как пък излезе тази Новина Днес ? След вчерашния *успех* на Борисов от 29 милиарда Евро ?Защо няма Независими Медиии ?Гърция , Държава с ниски нива на Корупция , получава 72 милиарда Евро ?И знаете ли Защо ?Никой Не знае .

64

Анонимен

преди 3 години

До SS"Италия е следващата"Мечтите са безплатни ... то комунистическите *** и без това пари за друго нямата:)))

63

Ф.С.В.

преди 3 години

Европейскат Хунта е лукава -Тя е дори Цинична!- ТЯ се прави че в най бедната и най мизерната държава с Демографска Катастрофа като след война - с цени в пъти по високи от заплатите- че всичко в БГ е наред!! Та как няма да е Наред- БГ купи най скъпите изтребители в Историята на Ф16-утре ще купим малко стари катери и от Европа за няколко милиарда!-Ами те са бедни -И ще си останат Бедни! Държава дала Кирилицата на Света Азбуката!!- Сега се "мята" изнасилвана от НПОта- ТЯ мирише- НА ЕВРОБОКЛУК!

62

маркиз Дьо ла Панкур

преди 3 години

Здраво смукане на пръсти е падало!Верен сбор от неверни данни , Галъп, сър...Какво доверие в армията , какви 5 лева, къде е тая армия , че нещо не я виждам ? Армията съзнателно беше елиминирана ,защото всеки знае , че армията пази народа , а полицията - политиците !Няма армия - няма и гръцки "Черни полковници" , които неминуемо щяха да се появят в български вариант с оглед на сегашното "цветущо" положение !Затова неслучайно нямаме армия , а това в статията е поредната порция прах в очите ...

61

ЕС Форевър

преди 3 години

Най-естественото нещо е под статия за ЕС да се чува вой на просъвецки маргинали.

60

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовАми, излизайте, никой не ви спира. Ей ви, емигрирайте в Раша, Китай, Северна Корея, Венецуела и т.н., кой ви спира?

59

Анонимен

преди 3 години

Къде отиват да работят много българи - в ЕС.Защо не отиват в Русия?ЕС е най-доброто за нас.

58

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяхме в ЕС, сега щяхме да сме горе-долу на нивото на Гана като икономика. Щяхме да сме с минимална заплата 120лв и минимална пенсия 80лв. Щяхме да имаме туристи от Русия, които да считаме за богове, да нямаме нито един завод и безработицата да е около 25%. Ако направите една груба сметка, ще видите, че ние Българите внасяме в собственият си бюджет около 17% от БВП(УАУ) Всичко друго идва от ЕС, под формата на директни плащания и стокооборот. Ако не бяхме в ЕС БВП щеше да е 45% от сегашния

57

Информация

преди 3 години

за комунистите тук - заплатите хората в европа си СИ ГИ ИЗКАРВАТ. Ние също си изкарваме нашите - колкото изкараме. Не гледаме заплатите на другите, които са по-умни, организирани или работливи от нас. Не разбирам на какво основание вие ги гледате. Какво искате - да им ги откраднете. Както вие откраднахте, конете, нивите и фабриките на нашите дядовци.

56

Жоро Киров

преди 3 години

ЕС вчера предаде народа на България защото отпусна още милярди еврофондове на Хунтата. ЕС излъга народа на България, че подкрепя Протеста. ОСТАВКА!МАФИЯ!

55

НФСБ

преди 3 години

Нашето място е в ЕС и НАТО превъоръжаването на армията с последни образци щатско оръжие ще продължи без значение предсмъртните писъци на едни " хора" с руски акценти не само в говора!Бог с нами!

54

Анонимен

преди 3 години

До .Тия в хоремага от селото ти не представляват "повечето българи".:))))