22

ЕЛЕНА

преди 3 години

До ПроСоТоО ЗНАЧИ ТОВА ИСКАТЕ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ В БЪЛГАРИЯ ОТ КРАЖБИ НЯМА ЗАПЛАТИ САМО РАДЕВ Е НА ЧЕЛО - ЧУДЯ СЕ НА МЛАДИТЕ НЕ ПРЕДЛАГАТ НИЩО Е КАКВА ПРОМЯНА ЩЕ ОТИДЕМ НАПРАВО В КАЛТА НО РАДЕВ ЩЕ Е ДОВОЛЕН НАЛИ ЩЕ БЪДЕ С МАФИЯТА

21

план

преди 3 години

другарката *** отваря бардак и го кръщава червените другари

20

Марат

преди 3 години

Няма да има вече БКП а нови партии

19

Анонимен

преди 3 години

Бившата седесарка другарката Нинова се изказа. Отново злобно. Ще се пръсне отвътре.

18

ПроСоТо

преди 3 години

До ПроСоТо-МЕНТЕ 12 /за сега/:..Знаеш ли,започвам да се гордея със себе си!..Аз мислех,че съм най-обикновен гражданин,за това се и нарекох ТУК "ПроСоТо",тоест,най-малкото от зърнените...Ти обаче с тая МАНИАКАЛНА УПОРИТОСТ да драскаш от моя ник ме правиш горд!..Значи не ще да съм май "просо"....Сфатяш ли,КУКУНДЕЛ?благодарско,кукло!...

17

Робеспиер

преди 3 години

Има поне няколко милиона безпартийни а всички безпартийни млади премиери с хареми искаме нова партия а никой нищо не казва за подписи за нова партия за сега ако няма да се прави нова партия пак ще има същите партии само,че с много по-малко депутати 10 20 30 депутата а някой няма и да влязат в парламента

16

ПроСоТо

преди 3 години

До анонимен 16Аааа, не!Костя Копейкин - министър на външните работи!Вторият му кабинет ще бъде на Красная плосчад!

15

Анонимен

преди 3 години

Корни, мястото ти е до Боци, Делян и Доган в ЦСЗ :)

14

АКСИОМА

преди 3 години

" НЯМА ЗАКОН КОЙТО ДА РЕГУЛИРА ШАШКЪНИЯТА НА ЧЕРВЕНИТЕ *** И KЛEПOУХИЯ ШAПKAP OT ДОНДУКОВ ! "

13

Анонимен

преди 3 години

Бисер Петното трябва да е министър на културата, за да е в синхрон със своите избиратели!

12

НЕО

преди 3 години

До Анонимен3Йоло Денев - външен министърЦветан Цветанов - министър на спортаЦветан Василев - министър на икономиката

11

Анонимен

преди 3 години

До Паунов с ПоршетоПаунов има москвич не лъжи. Той и москвича не може да кара че е на 80 г. ама Гешев ще го затваря за метеж.

10

Анонимен

преди 3 години

Сега Мун..о ще си направи и служебно правителство, после ще прекрои "модела", за да си скрои "президентска" република и ще си живеем щастливо като при Путин и Ердоган!Ех, мечтата на всички далавераджии,лентяи,престъпници и неудачници, и тук, и от чужбина най-после ще се сбъднат!

9

ПроСоТо

преди 3 години

УСПЕХ!!!!!..а призиви като тоя долу:-"Сички с/у герп и бсп" просто ги прескачайте!-Като типични УДАВНИЦИ,гробарите ще се опитат да нарочат бсп за СВОЙ "ДВОЙНИК" и така да завлекат към дъното и най-многобройната си опозиционна сила...Номерата на "мозъчния тръст на герп" са толкова ЕЛЕМЕНТАРНИ,че само още по-елементарни същества от тях могат да се закачат на тая въдица.Успех Нинова,и НЕ ЗАГЪРБВАЙТЕ ОСТАНАЛИТЕ антигробарски сили и формирования!Верно момента е дошъл за СМЯНА НА МОДЕЛА!!!

8

ПроСоТо

преди 3 години

Оставка!Искаме правителство на националното съгласие (БСП, ДПС и Атака)!Мутрите - в затвора!Черепа - обратно в България!Нинова - премиер!Сидеров - вътрешен министър!Баневи - на свобода!Пеевски - финансов министър!Румен Шведски - пожизнен президент (като в Русия)!Победа!

7

Анонимен

преди 3 години

Брей какво съвпадение. Тия другари как са ги организирали нещата.

6

Анонимен

преди 3 години

Няма никакъв смисъл от тия вотове, защото Магарешки и ОП все едно ще си вкарат автоголове та да гласуват срещу ГЕРП и загубят парите. Нито вотове нито избори вършат работа и са само прах в очите на хората и цирк и тупане на топката.

5

БеСеПерастия

преди 3 години

коментар от форумите: - "Добре, и като махнем ГЕРБ, кой да дойде. Мая Манолова още по-известна като Галева с лобиктките закони като Ванко 1. Корнелия , уволнена за корупция от Станишев , приватизирала и окрала Техноимпекс ? Радев, настанен на поста от ГРУ и ФСБ на братска Русия ? Румен, пикаещия във фонтаните на Плевен или лумпениядата около Йоло Денев ? Чичкото дето ги режисира и финансира от Дубай ? Другаря с банките скатал се в Белград ? Може би Рада Дълбоката от Брюксел ? ХАЙДЕ МАЛКО ПО-СЕРИОЗНО !!! "

4

Велмазов

преди 3 години

Смешници, не могат да бият ГЕРБ дори в един избори, а електората им вече измря, с него и те като пария....

3

Анонимен

преди 3 години

Пак един глас, който много прилича на Бойко Борисов този път в задушевен разговор с братиньо Борис Велчев, понастоящем шеф на Конституционния съд. Още ли има някой, който вярва кое е основното ОПГ в държавата?Иначе не сме близки с никой от висшите магистрати.