109

Анонимен

преди 3 години

Призива е един: НА НОЖ !!Да си върнем държавата от турците!

108

Възмутен

преди 3 години

Абе издавете родопските вода невиждали катърджии в морето бе!Върнете на България тази незаконно отнета турска територия!

107

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се разследва как е придобил имота, с какви средства го е купил, на каква цена, кой му е позволил да строи на брега, да придобие пътя и т.н.

106

Анонимен

преди 3 години

До Сат НЩе пораснеш и ще разбереш.

105

Анонимен

преди 3 години

Давайте гербери, давайте депесари!Дойде време ра.ята (т.е. овц.ете) да бранят овчарите си!!!Вардете си ги и после не блейте жално като ви колят вас или малките ви, за да се наручат!!!Те благодарение на такива като вас са станали овчари!На тях им трябват поддръжници, които нямат воля, нямат чест, нямат достойнство.А в интерес на истината този, който се е родил о.вца, на него чест, достойнство и воля не му трябват. Той просто си е ов.ца...

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84Е ти па не знаеше ли, та трябваше Христо да ти играе сценки, че да разбереш? Да не си паднал от Марс, бе?

103

Сат Н

преди 3 години

Сега да видим как ще излезете от ситуацията без да порутите държавата и да я подарите я на Русия, я на Турция!!!------Верно ли, бе?А какво общо има в случая Просия, че не разбрах? :))) Айде, Турция има няква връзка, а Просия?А?

102

Анонимен

преди 3 години

Създава се, затова вчера утрепаха пак неетнически българин

101

Анонимен

преди 3 години

Във Враца казват -удри у гърба да куца и те това е.

100

Анонимен

преди 3 години

До97. Никой него е страх от Доган и ДПС за тоя плаж и охраната от НСО. ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ НЕМЕРИ подходящия чивек и да смени условията.

99

Мусайбе та му плаче

преди 3 години

На пред Соколе ние сме с теб ти си нашият Бог!

98

Анонимен

преди 3 години

Плажът в Банкя е много хубав.

97

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли още веднаж кой е начело на държавата.Вдигнаха рейсове от с.Гърмен с помаци да защитават разпределителят на порции и не допуснаха Христо Иванов на плажа,въпреки ,че има разрешение.Удивих се от поведението на "българските" полицаи.Време е за промяна и мвр да стане българско,а въпросните полицайчета да бъдат записани поименно и да си търсят манджа в турско.

96

Мехмед- Кърджали

преди 3 години

Да се намесят ООН, НАТО и Турция, създава се етническо напрежение и ни е страх много.

95

харманлий

преди 3 години

Защо президента не е там ???

94

Анонимен

преди 3 години

Доган да предаде електроценталата и язовира и кражбите на пари да бъдат конфускувани.Гешев да му конфускува САРАЯ после.Нали е правова държава. Мафията колко време ще бъде на власт постоянно събрания на партийците за кражби на еврофондове.

93

Анонимен

преди 3 години

Протестърите, сега вече разбрахте ли как ви ползват? Пълни глyпаци сте, че се подведохте по тая плоска пpовокация на Христо! Все едно не знаете, че никой в тая държава не прави нищо от идеализъм, ама вие лапнишаpани се вързахте! Сега да видим как ще излезете от ситуацията без да порутите държавата и да я подарите я на Русия, я на Турция!!!

92

Анонимен

преди 3 години

До браво беДоган нищо лошо не е направил ,за разлика от големите грабители олигарси-престъпници, които клатят в момента правителството,за да не ги осъдят за престъпленияъта им и ограбиха България до кокал,факт!Пеевски също им пречи,защото се бори с корупцията,а на тях това не им е удобно,те искат беззакония и да си вършат престъпления и кражби на воля!Това е!Никога няма да застана срещу ДПС,макар,че не гласувам за тях,защото без тях ще е тотална анархия,беззаконие и брутален грабеж!

91

истина

преди 3 години

До АнонименЗа съжаление си прав! Нямаме нито сили ни възможност да спрем Ердо и неговите мегаломански стремежи. Затова засега тишина.Ще дойде Видьов ден!

90

Факт

преди 3 години

ДПС и ГЕРБ срещу народа. През тези години винаги бяха заедно, но се криеха.Днес и за слепите това стана ясно. Отвратен съм. Бойко си отива до дни, но трябва да има истинска промяна. Говоря за Велико народно събрание и правителства които не са обвързани с конкретни партии. А защо не и президентска Република?