82

Анонимен

преди 4 години

Скоро няма да има пари за храна, ще се яде най-евтината и най-некачествената храна едиснтвено за да се оцелее. Тогава само какви болести ще дойдат...

81

До 74

преди 4 години

Какво ти пречи маската?Вярно,че с маска не може да се правят услугите на Моника Люински, но да се говори може спокойно и ако човек има какво да каже, ще го чуят.

80

Анонимен

преди 4 години

Ми тъй ще е българи.Вас ще ви заключат вкъщи и ще ви глобяват, че сте в парка. А Мутафчийски ще се плацика на Халкидики. Кой за квото е учил.

79

Байфидан

преди 4 години

До 71.Това за Луната е го ли написа вече 168 пъти. Айде измисли нещо ново. Или толкова ти е багажът?

78

Анонимен

преди 4 години

Корона грипът се кара много леко и е с изключително ниска смъртност. Но хората не знаят какви тежки болести ще породи отчаянието, стреса, страха от неясното бъдеще, да нямаш средства да платиш за лечение на болното дете, мизерията, преумората от работа като скотове за жалко заплащане когато безработицата нарастне и човешката стока на пазара на труда не струва и грош и бачкаш като животно за парчето хляб. Като дойде това време тогава корона вируса ще им се види като песен.

77

Анонимен

преди 4 години

До FoolАми медиите не бяха добре настроени срещу това че отначало Тръмп не беше предприел някакви мерки. Самият той сравни вирусът с грип но медиите го нападнаха, като почнаха да умират хора. За да не падне рейтинга му и той се задейства и предприе мерки. Голяма част от мерките са издадени от губернаторите а не от Тръмп

76

гражданин

преди 4 години

До 67. А бе, ***, стига с тези конспирации. И в Русия ли лъжат за вируса, за да няма протести?

75

Берлин

преди 4 години

Мангаров само повтори каквото каза Др. Дросен от Шарите в Берлин. Ама вие не четете и слушате само щаба на генералите.

74

Анонимен

преди 4 години

Какво все се учудват. Като че ли за грипа се изгражда траен имунитет.Медицина се учи 5-6години и то не задочно.Сега за 2 месеца всеки пише по медиите на медицински теми.Нищо чудно,че хората се шашнаха.

73

Анонимен

преди 4 години

До 68. Е, тези глу.пости вече ги писаха доста хора преди теб. Не си интересен.

72

Анонимен

преди 4 години

От 68 маските не са за да ви пазят от вируса, а за да ви запушат устите.Разбира се това е мое мнение, трябва да го уточня че вече имаме закон срещу фалшивите тоест неизгодните новини и може тоталитарни демократично да ви вкарат в затвора за такова мнение, или си в хора на мисирките и съответно комунистически фашистки или тръмпистки *** или си с затвора, или мълчиш и траеш и толкова до края.

71

Анонимен

преди 4 години

С тая новина пак намазаха на Мангъров ските... Ахаххахаха! Аман от медийни звезди ламтящи за политиканстване и актьорско присъствие!

70

Анонимен

преди 4 години

Време е щаба да подава оставка.

69

Анонимен

преди 4 години

Доказаха, че този вирус е по-фалшив от кацането на луната.

68

Fool

преди 4 години

До 58Той и Джонсън каза, че англичаните няма да се затварят за да изградят стадния и Тръмп и после като взеха да капят като круши на есен хора, болници и здравна система и дръпнаха и двамата ръчна. А като толкова си се загрижил за личните си данни никой не те спира да ползваш 3310 с фенерче и си златен... Аман от невежи

67

Факт

преди 4 години

Нищо не са доказали. Доказаха единствено, че ако спазват мерки това не може да спре вируса и е същото както в страните в които не спазват никакви мерки - ето това доказаха в Испания.

66

Анонимен

преди 4 години

За Испания не знам как е ситуацията, аз съм българин, но от 20 юли нека обикновенните българин се приготвят за масова безработица, безпаричие и пълна стагнация на икономиката ни.

65

Анонимен

преди 4 години

От 58 заради уж пазещите ни мерки.А целта е ясна мерките пазят не нас от вируса а вируса да не изчезне за да има подвод винаги за нови и нови мерки и извънредни положения всеки път като стола под *** на някой политик се разклати.Ето сега.За 16 този месец имаше насрочен протест.Два дни след като публично се обяви това съвсем случайно болните скочиха и се удължи извънредното епидемично положение, както стана и на предната дата за протест.Милен беше прав, нищо никой не го чу фактически.

64

Анонимен

преди 4 години

И да изолираме и да не изолираме, и да се крием в миши дупки и да се събираме на групи - това няма никакво значение за вируса. Той ще си свърши работата, а учените и лекарите и медицината са абсолютно безпомощни, станаха за смях с този вирус. Да сме благодарни, че се кара леко и няма висока смъртност.

63

Фундация

преди 4 години

На есен пак затвор. Стой по гледай.Освен.... ако не се ваксинирате, всички.