29

Гуде

преди 4 години

Цирка родължава с пЛандемията хахаха

28

Лекар

преди 4 години

Бих желал драскачите и словоблудците да заместят всички болни от Коронавирус лекари и да видят реалността в моргите и имфекциозните отделения!

27

Селски бек от Китен

преди 4 години

Хаха Бургас 15. Личи си, че столичани налазват юга по морето. Следваща спирка - Варна

26

d. deleva

преди 4 години

Идват нови времена.

25

Анонимен

преди 4 години

Бургас, морето..?! Кво става там бе, 15 бройки! Нали нямаше изобщо вирус на морето, по думите на Ангелкова? Айде туристи от всички страни, търчете натам, тя лично ще ви посрещне...

24

До Пари от въздуха

преди 4 години

Аз имам познат лекар на 38 години които изкара вируса и то доста тежко, така че вирус има и не е конспирация. Човека беше прав, здрав и пак го хвана. Лежа в ВМА. Седмица беше с разтроиство и висока температура.

23

Ти да видиш

преди 4 години

И ако онзи поданик на Поднебесната,с кривите,жълти зъби не беше ръфал от полуопечения прилеп...сега тази статия нямаше да я има.

22

Анонимен

преди 4 години

Lelee - BURGAS 15!!!

21

Анонимен

преди 4 години

България е единствената страна в Европа в която няма никакви мерки срещу заразата. Промиха мозъците на мнозинството българи че няма нищо а и да има не е опасно и оставиха хората всеки да се оправя както може. Хората са оставени на произвола, заразявай се, умирай, на властите не им дреме

20

Анонимен

преди 4 години

Днес от 166 бройката е паднала на 105, което, от където и да го погледнеш, си е брутално намаление (при същия брой тестове). Викам си, я да хвърля едно око на новинарските заглавия. Изумително единодушие в безразличието: "още 105 заразени", "нови 105 случая"... и дотам. А като има увеличение на положителните тестове, дори с няколко на ден, всичко гърми: "бум", "драстично", "тревожно... Странна работа.

19

Ракия и луканка

преди 4 години

Днес е хубав слънчев ден ... прекрасен е да идем сред природата, за риба, на разходка и да си махнем главите с хубаво пиене и мезе. Оставете вируса намира ! Той си знае и така . По- ведро народе !

18

Анонимен

преди 4 години

Тъй е а алкашами са като фурнажийски лопати - току що изпечен хляб!! МЗО казва носете маски, те не! МЗО казва не се струпвайте много на едно място, те не! А после рИвът, защо разхлавали мерките!? Вие като искате си стойте вкъщи, може дори за храна да не ходите!

17

Червен каскет

преди 4 години

Оранжевия е клоун,Борис е клоун,тиквата е клоун...ама Другаря Си,Реджи и *** такъв проблем нямат.Те са в друго измерение!Рийш...

16

Ненормално

преди 4 години

Целият Свят е загрижен за смъртта на един престъпник,но на никой не му пука за 100 ранени и 14 убити в престрелки из Чикаго за събота и неделя.Или за 10 000 починали от Вируса през същия период.Писна ми да слушам,че смъртта на хиляди съдби е нищо,а на един престъпник е световна драма!

15

Анонимен

преди 4 години

А какво стана бе Бургас -15 нали там беше всичко топ вирус нямаше?

14

До 12

преди 4 години

Що трябва с подигравки бе брат ? "Клоуни" ? Ти Ален Делон ли си?

13

Пари от въздуха

преди 4 години

Шоубизнеса е голяма работа. Няма никакъв вирус, а само Алчност. Някой да каже има ли близки болни от този "вирус"!? Лъжи............

12

Дон цеци

преди 4 години

Всички овци слагайте маските и мълчете че сега бойко ще ви се скара и ще ви глобят! Приличате на клоуни хахах

11

Хм

преди 4 години

Мангър,имаш вече 5 поста за 20 минути.Българинът е толерантен и търпи.Докато на някой,загубил роднина от уханската чума не му писне!

10

До 1

преди 4 години

Много си "гаден" брат са как ми я вкара тая мастика в главата... хахахахаха