343

хана

преди 4 години

По този повод - прави ми впечатление колко много от наскоро избягалите от България хора /по икономически причини, разбира се/ като че ли много бързо забравят кои са и откъде идват. Нямам предвид перченето им тук с някое и друго евро, изкарано там с унижения и кървав труд. А видимото отчуждение от родината и близките. Питам се защо така?

342

преди 4 години

Нонсенс! Кристо е като осиновено от Америка дете, което не иска и да чуе за родната си майка България.

341

Smurf

преди 4 години

Кристо мразеше България и се срамуваше от българския си произход .. от къде на къде да се кръщава летището на негово име

340

УЧЕН

преди 4 години

Как се казва летището в Рим ?????? и защо ???

339

Анонимен

преди 4 години

Името на софийското летище се пази за Баце, като си иде от тоя свят

338

Анонимен

преди 4 години

Как никой не предложи да се кръсти на Васил Божков? Не звучи толкова европейски...може би произношението

337

НЕ

преди 4 години

... а Дилма Русев дори не е родена тук. Баща й е от Габрово. Повечето хора родното място зове, тегли... Силви Вартан, например, Облаче ле бяло... Докато този човек - нищо, ледено отношение, липса на отношение. Чувствал се космополит? Нека такъв да си остане, трудно е да го възприема като един от нас, като българин!

336

НЕ

преди 4 години

Талант, гений - сигурно! Но нищо, дори една добра дума за Родината. Вероятно е имал своите основания, и така да е, той не ги надмогна и не се приближи никак до България и до българите. Личеше си дори презрение към нас. За мен той не е велик човек, точно заради това. Други хора, прокудени от властта и обстоятелствата, идваха тук, дори в края на живота си, видимо развълнувани от срещата си с родината. Направи го дори Дилма Русев, дойде, и със сълзи на очи се срещна с далечни родственици.

335

Анонимен

преди 4 години

Джон Атанасов е идвал два пъти в България - при условие, че не самият той е емигрирал, а баща му - през 1970 и през 1985. Присъстващи на срещите с него казват, че си е спомнил някои български думи. Посещава и родното село на баща си - Бояджик, Ямболско. По-късно дарение за училището в селото прави синът му - Джон Атанасов - младши.

334

ЦвеБоПле!!!

преди 4 години

Името трябва да е посветено на Тричленката комисари на Българската Тиверистическа Революция,ЦвеБоПлеЦветановБорисовПлевналиев на тях треа да се посвети името като на комисарите които спомогнаха > 2 000 000 българи да си купуват всяка година самолетни билети за два милярда долара.Само от самолетни билети в хазната влезат данъци от 400 мильона в зеленоЯ по добре ЦЕЛВОЛЕ, та да увековечим и Ботболната страст на Боко бутболисто

333

Fallschirmspringer

преди 4 години

"В памет на Кристо предлагат летището ни да носи неговото име" Откровено порнографско предложение.Той какво е направил за България,ако не греша,а аз не греша,той се срамуваше и не желаеше,не да говори,а да каже една дума на български.Негови са думите,"никога няма да се върна в тъпата България"Кратко,асно и откровено.А,някакъв политически номад ще предлага летището да е наречено на негово име

332

Анонимен

преди 4 години

По добре да прекръстят София на Кристофия , ще бъде така достойно по евроатлантическо

331

Анонимен

преди 4 години

абсурд

330

Kiko

преди 4 години

Твърдо против..Не че ще стане де

329

Горан

преди 4 години

По-добре е, летище да се кръсти на любим наш метеоролог Минчо Празникков, който в продължение на много години ни радваше от малкия екран.

328

Анонимен

преди 4 години

До ШибиРибиАбе ,как са му завиждали в Българската държава,като българската държава са му изпращали средства да не пукне от глад,да не стои на улицата и му плащаха за образованието във Франция!Ти добре ли си?Просто той не само е неблагодарник към държавата,която го е хранила,но и антибългарин,толкоз за него!

327

Пян_Гъ

преди 4 години

До дизайнераСъгласен съм за злобата - затова лично аз се ограничавам да кажа, че го уважавам, но идеята е неуместна. Все едно да ходиш на концерт на певец, който псува публиката и я обижда??? Ама бил много добър музикант - ОК, наистина е впечатляващ, но изкуството е общуване между автор и публика. Когато то е нарушено, публиката се разотива...

326

Анонимен

преди 4 години

А защо не летище "Дан Колов" ?!

325

Анонимен

преди 4 години

Какво е направил някой си Кристо за България ? Да не би да е говорил на български ? Или с нещо е помогнал на изкуствата в България ? Родоотстъпник, напуснал завинаги родитага си, не само физически ,но и в сърцето и душата си.

324

дизайнера

преди 4 години

До АнонименБих направил, но нямам еврейски произход и нужните връзки за подобни проекти. ;) Шегата настрана, признавам обаче, че прекалено злоба се хвърля в коментарите (включително и от мен) върху Кристо, а всъщност би трябвало целия хейт да отиде към въпросния депутат Попов. Бай Ганьовско е и навеждането, кланянето на авторитети и *** на обувките на тези, които ни презират.