101

рус

преди 4 години

Защо биете не грите бе, човека е учил 5 години в затвора има 10 публични изави и въоръжена дисертация истински комунист.

100

Анонимен

преди 4 години

Годеницата му (ако въобще можем да говорим за годеж при 40+ годишни хора), е чисто бяла европейдна женица, която твърдеше, че нейният Герги бил чист като вода...

99

знаем бе

преди 4 години

2020 г , УСА с комендантски час и повсеместни мародерства.

98

Мда

преди 4 години

До OneИ аз съм бил в Щатите. Като студент много много отдавна съм въртял бургери с екип съставен само от черни в Макдоналдс. И бяха пичове, макар че имаше и неготини (като навсякъде). Мениджъра беше черен, та тъмносин. Като си тръгнах оттам ми даде препоръка за инструктор ако реша да кандидатствам някъде във веригата и 250 долара чек бонус, без да имаме бонуси. И така.

97

?

преди 4 години

Защо не пише че е бил наркоман ?

96

Анонимен

преди 4 години

С две думи престъпник-рецидивист.

95

123

преди 4 години

Питайте хората ,които е ограбил този чудесен човек,те как са се чувствали,изправени пред тази въоръжена го,,рИ,ла?

94

Анонимен

преди 4 години

После питайте защо сме на тоя хал и обвиняваме лошите политици. Вижте се вас - ракиени, салатени, плюещи по телевизора селяни. Тоя манталитет няма да се изкорени с години. Дано поне децата ни са по-добри от нас.-------- Първото, на което научих дъщерите си като малки, е расизъм и че нямат нищо общо с черните. И те от време на време купуват по някоя глупост от телевизора, но поне по тая точка са имунизирани.

93

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 110Расист означава, че мразиш някой само заради цвета на кожата му примерно. Без да го познаваш, без да си имал вземане даване с него и т.н. Помисли над това.

92

One

преди 4 години

До МдаБил съм в щатите и мога да ти кажа, че черните са по-големи расисти от белите. Другото са пълни глупости. Хич не обичат да бачкат тъмничките.

91

SP

преди 4 години

Страната на неограничените възможности! От няколко дена наблядаваме необикновен чернен петък със 100% намаление! Като цяло ако е убец "*** ела" да го убият както им дойде, ама един обикновен крадец да бъде убит по толкова нелеп начин е малко в повече. Хубаво те арестуват за 20 фалшиви кинта ама чак да те убият докато ти слагат белезници .....

90

Калеко Алеко

преди 4 години

"...Чудесен човек..." ... Осъден за грабеж и влизане с взлом ... Чудесен човек по думите на неговите близки се оказа и ромът рецидивист от Столипиново - Георги Джевизов, който беше прострелян от доктор Димитров при опита да обере за пореден път гаража му. После докторът получи и присъда ... Американската демокрация се крепи на доста строги закони и такива "чудесни хора" трябва да получават възмездие, а не да повод за масови безредици на други подобни на тях "чудесни хора" ... !!!

89

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Голяма сеч от 141 коментара останали 108 30% спам за *** и цензурата . защо ли се хабим и хабите да пишете.....Така или иначе ще останат само удобните коментари. И този ще бъде изтрит.

88

Анонимен

преди 4 години

Изгледах видеотата на Гогата. Пиян като ***, дръвчи се на продавача(когато искаха да му върнат парите, а той да си им върне цигарите), после се дръвчи на полицайте - не могат да го извадят от колата му, после се дръвчи на полицаите - не иска да се качва в тяхната. И тогава го натисна един, после още двама.Да, нямаше нужда да му виси 8:46 на врата, 1 минута беше достатъчно. Ама ако по цял ден се занимаваш с такива, явно ти писва и си малко по-брутален.

87

Анонимен

преди 4 години

Минеаполис има население около половин милион. Преди 6 години е работил с убиеца си в нощен клуб. Шансът да се засечеш с бивш колега в такъв град и толкова да го мразиш, че да го познаеш и просто да го претрепеш е безкрайно малък. Нещо е ставало там в клуба... Прекалено злобно изпълнение, за да няма личен мотив. Можеше в участъка да го направят на пастърма, а не на улицата. Тия са се мразели отпреди.

86

Бай Петко

преди 4 години

Гладен народ трудно се контролира

85

Анонимен

преди 4 години

До ЯсенДа расист съм, не харесам определени хора, не харесва кухи *** като теб, признавам си, горд съм, че не съм част от твоето лицемерното секта стадо. Но както виждам и ти си расист, мразещ и обиждащ нас българите, което съм сигурен че ще ти излезе през дупето рано или късно.

84

Мда

преди 4 години

До ЯсенСтигнал съм до извода, че бай *** (не българина, двете са различни неща) обича сеира повече и от Холивуд, но поради допотопните средства да си го достави, се опира на най-примитивните инстинкти които са му на разположение: расизъм, ксенофобия, шовинизъм, анти-семитизъм, анти-"джендеризъм", анти-ваксъризъм, абе, важното е да е "анти". Понякога даже е и анти-българизъм, както се вижда от слогана "българските русофили, най-големите русофили".

83

Barba Ganios

преди 4 години

...a kade dreme " Amerika za Amerika " ?!!? Ami chernite lezbosi I pendeli ...ami pstanalite NPO-ta ?!??!

82

75

преди 4 години

До ЯсенЩом обичаш ***,отивай в южна Африка, ще видиш как ще Заобичат, жив няма да останеш, нямаш опит, се вижда че никъде не си ходил.