173

Анонимен

преди 4 години

"в САЩ от щат в щат дипломи не признават ,тоя лекар бил там."Не се изказвай неподготвен каскет.

172

я пак

преди 4 години

в САЩ от щат в щат дипломи не признават ,тоя лекар бил там.Повече от санитар в САЩ не може да бъде тоя смехурко,освен там да е учил 8 години и да е плащал по 200 000$ на година.Банка ли е успял да обере тоя мошенник,наркотици ли е продавал щот и за САЩ това са много пари?

171

От САЩ

преди 4 години

Поредната платена статия против Тръмп.А най-мразя имигранти от комунистически или бивши комунистически държави да ми идват в САЩ и да носят комунистическите си наклонности със себе си. Въпреки, че съвсем спокойно това може да е фейк-нюз поради удобната анонимност на този български лекар.Разберете: В САЩ няма партия на демократите! В последните няколко години тази партия се превърна в 100% партия на социалистите/комунистите! Вот за DNC е вот за NWO и Dеер Stаtе!

170

Русия

преди 4 години

Знайм

169

До 178:

преди 4 години

А ти искаш ли да клипчетата от ромските махали да бъдат представяни като лицето на истинската България, м? Щото май натам си се запътил с тия приказки. =========Ромите са част от България и преди България да бъде разбита от продажници на САЩ като теб, ромите в България живееха много по-добре от афрото в САЩ. Всеки ром имаше собствено жилище, работа, децата му ходеха на училище и имаха бъдеще.Продажник.

168

Анонимен

преди 4 години

"Помощи за безработни в САЩ е 600 долара на седмица"Както писах по-долу......тези $ 600.00 на седмица са само федералните добавки заради Covid -19 до края на юли /за сега/ плюс около $ 450.00 на седмица от самия щат.

167

Stalinista

преди 4 години

Помощи за безработни в САЩ е 600 долара на седмица, което е повече от заплатите на някои безработни. В Европа са 60 процента от брутното възнаграждение, горен праг 1300 евро...Тръмп е трън в очите на едрия капитал, който не произвежда нищо.

166

Анонимен

преди 4 години

Това да преекспонираш стари новини изопачени от анонимни санитарки е комедия ако не иТрагедия !Писна ми от *** сайтове !

165

М?

преди 4 години

До До 172/175А ти искаш ли да клипчетата от ромските махали да бъдат представяни като лицето на истинската България, м? Щото май натам си се запътил с тия приказки.

164

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е пич, а този е от приятелчетата на ГЕЙтс

163

До 172:

преди 4 години

Искаш ли да ти постна няколко линка от побоища в Уолмарт или Макдоналдс да видиш истинското лице на ***, които населяват в момента една държава без име наречена САЩ?Затваряй си устата и по-спокойно.

162

До 172:

преди 4 години

Каквито и да са българите, в последните месеци нямаше случай булдозери да зариват телата на умрелите българи в масови гробове както стана в САЩ. Все пак една нация с 1400 годишен опит има право да дава акъл на 300 килограмовите афроамериканци, чиято цел в живота е да намерят яка дрога за вечерта.

161

Plamen

преди 4 години

Doktorat ot Philadelphia e pisal liberalni Gluposti. Liberalite ot golemite gradove iskaha darjavata otvorena. Protivno na Trump.Shto ne kaje chr Cuomo prati 4000 COVID pazienta po starcheskite domove i gi unishtoji. Toi e Demokrat.

160

Звучи

преди 4 години

Звучи като фейк нюз. Ако е истинска новина редно лекаря да застане с името си. Навсякъде по света има в една или друга степен проблеми със здравните системи, но когато си измисляш разни неща не е редно да се публикуват.

159

Анонимен

преди 4 години

Пияни и неграмотни ганчовци раздават безплатно акъл на професионалисти.Не е за учудване, че джапат в блатото като зомби.Въртят и сучат да не изглеждат като ганювчета в коментарите, но от самолет им личи, че са пещерняци.Говоря за тези в коментарите, не за нормалните българи. Жалко за останалите нормални хора.

158

Анонимен

преди 4 години

Провалихме се, навсякъде по света, средната класа, истинските данъкоплатци, оставихме всичко да бъде превзето от олигарси или необразовани ***, които живеят на гърба на държавата т.е. нас. Обществени поръчки, помощи, всичко се изсмуква от тях. Те избират и налагат. Ние нямаме време, нямаме сили да се противопоставим, защото сме малцинство. Дано следващите поколения оправят това.

157

Sata NATO

преди 4 години

Защо трябва да ме занимавате с измислици-премислици на анонимен автор? Избягал в САЩ и плюе по системата там! Ми ела си у нас, в мечтания "Пирогов", там сега си щракат с пръсти и никви пациенти не ги притесняват.

156

Анонимен

преди 4 години

Нз дали има друга държава да си е елиминирала толкова президенти.И да има толкова лъжи скандали и корупция. Може би ако Обама беше сега, щеше да вземе адекватни мерки. Тръмп е абсолютно неадекватен

155

wtf

преди 4 години

fake article. dismiss it.

154

americano do 156

преди 4 години

$600 +$800 всяка седмица. получавах.зависи на каква заплата си работил и колко време. това почти два месеца.но вече се върнах отново на работа.та такива ми ти работи, ганчовци !дерзайте, ха ха