179

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 185А на всичкото отгоре се оказва, че най-вероятно подписа на "даряващия" е фалшив и, като се има предвид графичния му характер, никога не е имал за цел да удостовери такава воля за прехвърляне. Тук изглежда има доста неграмотни люде, които държат да се самоубедят в нещо, което искат да вярват, че е така, за да се чувстват по-добре. Защо това е така е отделна тема, но показва отчайващото положение на обществото ни.

178

Анонимен

преди 4 години

Баце се е скрил като щраус под полите на някаква калинка, която пък говори на Диков на ти.

177

Анонимен

преди 4 години

Не се е крил бе на среща с абитуриенти този без уговорка търсещ сензация е Диков цялата врътка е да се създаде цирк и доверието в Борисов да се ..

176

Шиши е доволен

преди 4 години

Статия в стила на ПИК и Блиц. Смяната на пола на днес.бг върви успешно.

175

Зозо

преди 4 години

До АнонименАбе не разбра ли г-не/г-жо, че Боко вече е преIBAN вече. Ако вземе акциите кюр, ако не ги вземе пак кюр :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Казва се к/ркапан :)))))))))))И не е проста работа да го заложижш.

174

Анонимен

преди 4 години

Практически съдбата на Левски е в ръцете на Бойко.

173

ти да видиш

преди 4 години

Посякъл бил сутрешния цирк. Баце се скри зад Севда като *****.

172

Народен съд

преди 4 години

Пак ще възмездява сейчас за народна република

171

Зозо

преди 4 години

Чакам брифинга на Боко. Заложил съм бира в хладилника и мезе.... Голямо шоу ще е :))))

170

Анонимен

преди 4 години

До 176 Точно така е - Г-не/г-жо, не е точно така - за прехвтрляне на акции трябва са необходими два елемента - договор/споразумение за покупко-продажба или в случая, понеже те се даряват един вид, трябва да има съгласие от страната на джиратяря ()този които получава акциите. В случая обаче се само, че нямаше съгласие да получи тези акции и имаше и отказ от тях. Юридически погледнато - не могат да ви подарят нещо, което вие отказвате да вземете.

169

Народен съд

преди 4 години

Пак ще възмездява сейчас

168

Анонимен

преди 4 години

Публицистика от Пеевския слугинаж. Най-накрая. До обяд ли спахте бе, ***? Защо не защитихте Баце по-рано?

167

Анонимен

преди 4 години

За Борисов е като детска игра да издържа Левски.

166

Анонимен

преди 4 години

До Точно така еНе можеш да станеш собственик на нещо на което законът изрично ти забранява да станеш собственик. Абе, къде ви намират такива .....?

165

Анонимен

преди 4 години

Сашо Сашо сашооооо дървен философ си ти

164

Анонимен

преди 4 години

Олигарсчетатататата по сайтовете пак захленчиха!С откраднатите пари от народа Цв.Василев,Арабаджиеви ,Баневи.....и други Черепоподобни ,*** им искат да свалят законното правителство в България!Това е истината!

163

Б

преди 4 години

Като гледам как някакви озлобени умове се кефят на един мафиот-олигарх и наглите му опити да изнудва държавата, си мисля, че биха предпочели него за премиер. Тогава вече директно от държавния бюджет ще се отпускат възнагражденията на феновете на "Левски" да пребиват журналисти. И по време на епидемия стадионите ще са пълни и купонът ще тече.

162

Евтин Пи Ар !

преди 4 години

Колкото ги дадоха на Тити, толкова ги дадоха и на Бойко .......

161

Точно така е

преди 4 години

До Анонимен 172: Законът работи точно по този начин. Когато се джиросат акции на някого, той става собственик. Ако по закон няма право да притежава акции може още същият ден да ги продаде или подари. Но дотогава собственик е той.А ако дружеството е пред фалит, акциите не струват нищо. Тогава е още по-лесно -една клечка кибрит и проблемът е решен.Сега собственик на акциите на Левски е лицето Бойко Методиев Борисов. Ще ги продава ли, ще ги подарява ли или само ще получава дивидент, той ще решава

160

Анонимен

преди 4 години

Преди около 30 год. се знаеше,че ФК Левски бе към МВР на издръжка,че още към МС с държавно финансиране чрез субсидии,които определяха общо държавното участие как дял на 100 % в пакета за участие в дейността на спорта на този клуб,което пък трябвало да бъде отчетено как по дялове-държавни,общински,районни кметства,предприятия финансирали в дейността на клуба как инвеститори,други по комитети,федерации,частни,ако е имало преди приватизацията за разделяне на дяловете,що по упражняващи спортове също