89

Анонимен

преди 4 години

Претендират ,че имат право да се самоопределят каквито си поискат ,но отричат правото на хора живели преди тях да се самоопределят като българи!С такива хора на една маса не се седи ,още по-малко се договаря за добросъседство и приятелство!

88

Анонимен

преди 4 години

При основаването на Екзархията 30% от българите в Македония,ама цялата се самоопределят за гърци или сърби,още тогава тридесет процента са вече окончателно загубени за българския род.После от определящите се за българи половината идват в България,другата половина си станаха горди елини и още по-горди прави сърби и най-вече етнички македонци!НИКАКВИ БРАТЯ И СЕСТРИ НЕ СА НИ,А ШЕСТНАЙСТИ БРАТЧЕДИ.Те се гаврят с българския народ,с нашата история а лигавите ни политици им го позволяват.Позор!

87

пепе

преди 4 години

Вие нямате език! Скапани сърби!

86

Анонимен

преди 4 години

Не им е лесно и на северномакедонците всеки да ги подритва от изток, запад, север и юг.

85

Анонимен

преди 4 години

До БунгарГлупости на търкалета. те имат претенции към българския език по - точно към една част от него която те искат да признаем за език защото видите ли, те били отделна държава. Че мен какво ме бърка това че да им давам езика си да го превръщат в свой? Да признаят това което е историчеки вярно ако и да не им харесва. Просто ще постъпят почтено. Това че някой е насаждал омраза към нас у тях години наред си е техен проблем Трябва да си го решат но не за наша сметка.

84

Анонимен

преди 4 години

До ИстуканИ правилно не ви дадоха да гласувате, че с червените бабички току виж сте успели да изненадате позаспалото ни общество, което се е втурнало да се образова и трупа капитал, вместо да се занимава с политика и не гласува много много. Щяхме да сме си още руска губерния (егати кошмара, представяте ли си?)

83

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътМалиии. Толкова ли си замалял, че чак прие коментара така?

82

Анонимен

преди 4 години

Борисов помага, но в ЕС не вкарва.

81

аз-ът

преди 4 години

не нищо просто ти казвам исторически факти.същото днес се случва и в територията на бълагрия,докато българия се гърчи----До 50 г. България няма да я има. Лошото е, че съм на години че мога и го доживея плюс минус. Или ЕС ще се превърне в Конфедерация, а ние ще сме щат като Калифорния примерно, по-добрия за нас вариант, или ще сме турски вилает. Държавата ни тихо и кратко си умира, основните й ситесми спират да работят една по една, като на болен човек органите Ти за Македония си се загрижил

80

Истукан

преди 4 години

Македония си знае интересите, не е като България. Нас ни натресоха в ЕС без референдум и искат без референдум да ни натресат еврото и да влезем в еврозоната на всяка цена, без да питат съгласни ли са хората.

79

Анонимен

преди 4 години

Значи Стево признава ,че Блаже Конески е стандартизирал/демек измислил/ през 1946г. македонският език ,ама продължава да си твърди,че македонският е съществувал преди 1946г. отделно от българският език.Ако продължават да твърдят ,че съществува македонска нация преди 1946г.,то Ние няма какво да правим в тази измислена комисия и няма смисъл да ги подкрепяме за каквото и да било.

78

Василев

преди 4 години

За македонския език питайте господин политолог,социолог ,правист, професор-шизофреник Иво Христов , който хем има прародители преселници от Вардарска България, но още пада в нозете на другаря Джугашвили-създателя на македонската нация и език , не и без помощта на продажната БКП!!!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Рой Макрой!ЦРУ!!!

77

Анонимен

преди 4 години

Пендарски, като не искаш мира, на ти секира! Македонска нация няма. Няма македонски език, а диалект на българския езикТито ви създаде измислената нация и език. Вие сте изкуствена държава. А ти си сърбоман, който прави като вятъра на сърбите. Не ни трябват такива като вас в ЕС, *** на сърбите. Албанците ще ви научат вас сърбоманите. Евалла им правя на албанците как ви оправят.

76

Анонимен

преди 4 години

Мнение на БЪЛГАРСКИЯ ЕКЗАРХ през 1904година за една ГОЛЕМА част от българите в Македони но в цялата,не само в днешна Северна Южна Сърбомания-тукашните българи СА МНОГО ПРОДАЖНИ,много са готови заради пари от сърбите и сърби да се пишат,така и още повече гърци.Те казват да поиграем и с чувствата на сърбите та и те да ни дадат пари да си изучим децата!!Това преди 116 години,а поговорката ке ми дадеш пари сърбин ке бидам,ке ми дадеш пари грък ке бидамхич не е случайна!ПАК ЗА МАКЕДОНЦИТЕ

75

аз-ът

преди 4 години

Ти по принцип не си никакъв. Трудно ти се удава да мислиш. Иначе съм сигурен че си пич та дрънкаш.-----Колеги .. я прочетете последното... Тва лудото обижда ли ме или ме сваля ? Шшшшшш .... перко ?! Ти към кой бряг плуваш?

74

ДългатаРъкаНаПутин

преди 4 години

Това действие е плод на хибридните войни на Русия на Балканите. Само Русия има интерес тук да има нестабилност и недоверие!

73

То па щото

преди 4 години

ЕС е умрял за вас.Бащиноотстъпници.Вече сте в НАТО - това беше целта. А в ЕС ще влезете на кукуво лято.

72

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътТи по принцип не си никакъв. Трудно ти се удава да мислиш. Иначе съм сигурен че си пич та дрънкаш.

71

да,да ама не

преди 4 години

От като клекнаха и станаха Северномакедонци пред гърците!? Шо дане клекнат пак, ама дупето им ще е на изток!

70

Анонимен

преди 4 години

Мъжко копие на калинката оглаваща МнВР.