121

Inatut

преди 4 години

Каквии 500 000 безработни.. *** червен. Масата новорегистрирани са завърнал се *** от чужбина без осигуровки там, без дговори, основно тъмно зелен..

120

Голям смях

преди 4 години

До бай Тошо. Байно ле, несъм толкова млад. На 55 г. съм, че и 1/2 отгоре. Три фалита на България съм преживял. Ще приживея и още три. Ти му мисли, че като кръстен на Тодор Живков, ще трябва да те пази Бойко Борисов, след поредната му оставка като министър председател. Знаеш ли кой си подава оставката. Ако ли пък не знаеш, ще ти го напиша. Този, който не се справя с работата си. Между другото, аз никога не съм бил политик, а и не съм подавал оставка. Never again Bulgarian government !

119

Анонимен

преди 4 години

Чичото на това *** е убиец на деца - лично е застрелял ястребинчетата. Народе, засрами се, че изпрати в европарламента потомък на убиец!

118

Bлк

преди 4 години

Този *** май ви е присърце. Много го отразявате. Той си е образец за национален предател и нагаждач.

117

Анонимен

преди 4 години

Благодарим на НОЩ за 500-те хиляди безработни, за съсипания бизнес на 300 хиляди самоосигуряващи се, за КПП-тата по градовете, благодарение на които пътувахме по 2-3 часа всеки ден за работа.БЛАГОДАРИМ ЦИРКАДЖИИ !

116

Inatut

преди 4 години

След като дори дарик радио в четвъртък вечер, дарик на комунистическата подрога радосвет радев, плюеше щаба..дгд. Даже вече си мисля че можеше да го пуснат вируса да поизтреби малко псевдо леви псевдо радевисти и проклети трифонисти... все червени отпадъци..

115

Анонимен

преди 4 години

Ама крайно време беше тая нощ да стане ден! Този има право да всее смут и паника сега щом са му го подали мокрофончето, ама после да тича след ония от щаба да се скрие някъде!

114

антифа

преди 4 години

На 20 декември 1943 г. по заповед на дядото на Александър Йорданов, подпоручик Константин Йорданов, войници разстрелват на шосето край село Ястребино (западно от Омуртаг) 18 души, включително двама старци и шест деца от 7 до 12 г. Децата са Надежда на 12 г., Иван на 9 г., Стойне на 7 г., близначките Ценка и Цветанка по на 13 г. и Димитринка на 11 години.

113

Анонимен

преди 4 години

Само Бойко не го е страх от вируса.Джитка си с джипката из цяла България,снима се с всеки багер,а около него пърхат едни журналистки...,такива журналистки да искате.А маската му все под брадата.Човек би си помислил,че у нас няма вирус.Тогава за какво ни е щаб-плашило?

112

Анонимен

преди 4 години

изгледайте интервюто с преболедувал от коронавирус по студио Х от 30 април, да видите за какъв цирк иде реч, турили човека на домашно лечение под карантина, ама требвало той да си купи лекарствата от аптеката, накрая требвало и да си плати изследване в частна клиника та да се установи че е чист от вируса, абе ЦИРКАДЖИИ

111

Анонимен

преди 4 години

Дали ще благодаря на Мутафчийски, си е моя работа. Няма тази изключителна омерзителна личност А.Йорданов да ми казва какво да правя ... освен ако целта му не е да провокира порой от псувни към Мутафчийски, които в крайна сметка ще са незаслужени. Мутафчийски правеше това, за което беше нает - плашеше хората с мрачни прогнози. И други лекари говореха същото, а някои пък твърдяха обратното. На всички лекари благодарим, а на щаба, който беше пионка в ръцете на тиквата - не благодарим.

110

Анонимен

преди 4 години

Този щаб нямаше собствено мнение ,беше под контрол на тиквата и бяха допуснати журналисти на свинските медии, които задаваха *** въпроси .Щаба се дърпаше ,като магаре на мост за тестването и има вина за загуба на човешки животи също и тиквата.

109

Анонимен

преди 4 години

*** пак си оплюха мониторите от мъка!

108

Анонимен

преди 4 години

Въх!!!Господин 10% излезе на припек от "шкафа с нафталин"!-))))))))))

107

Анонимен

преди 4 години

До Анонименблагодарим на НОЩ за 500-те хиляди безработни !това по Каскет ТВ на Нинова ли го чу? Не сме 1997 година!

106

пуу,аман бе

преди 4 години

До Анонимен 106А бе,червенушко,за вас власт няма,бе!Толкова ли си вдлъбнат,че не го разбираш!?И да врякаш,и да крякаш за вас власт НЯМА!НЯМА,панимаеш!?

105

Анонимен

преди 4 години

Лошо е когато 5-те ти минути слава свършат така безславно...

104

Анонимен

преди 4 години

Оказа се, че Мангъров е бил прав, колкото и невероятно да изглеждаше в началото !Затвориха му устата своевременно обаче, не се вписва в сценария !

103

Анонимен

преди 4 години

Този е отвратителен! Като го видя и ми се повдига. Винаги съм си мислил че няма грам мислене в черепната кутия и никога не съм си мислил че мога да кажа че съм съгласен с неговата позиция.

102

Анонимен

преди 4 години

До ВасилСлучаят с болницата във Видин е "образец" за работата на щаба на майор Годжи !да бе, Мутафчийски трябваше лично да ходи да им слага защитните облекла и маските. Щото във Видин са все дърти кoмунисти-философи, затова и не можаха да се предпазят от "грипа".