406

Бедняк

преди 4 години

към 427. Не се прави на интересен с твои си аргументи, но първо погледни оценката и обясни разумно какво в думите на Радев те смущава. Ако разбира се се страхуваш че ще те лишат от хонорар, може и да си мълчиш и все едно че си казал нещо.

405

Анонимен

преди 4 години

До ГражданинИзвинявай но Радев се появява веднъж на месеца и те дразни а как не се дразниш от ежедневните брифинги на Б.Б. ту от джипката ,ту от М.С но по няколко пъти на ден или по-скоро те дразни истината,която Радев казва. Аз съм по-гражданин от тебе ,защото до сега никога не съм гласувала за комунист и не мога да ги дишам ,но не само тези от БСП а и тези от Герб!Харесвам обаче истината ,която излиза от устата на Радев и съжалявам че един десен политик не го казва за които аз винаги гласувам

404

1

преди 4 години

До 2 на цената на 1,същото,като танту за куку.

403

1

преди 4 години

До Анонимен-432,много късно си разбрал,телевизия не гледаш ли,на този отпущам 30милиона,на онзи 140 милиона,и т.н.

402

Анонимен

преди 4 години

До 1значи са приватизирали държавата ?

401

Анонимен

преди 4 години

Няма как да ви харесват хората, герберунгели! Ние работим за хляба и за данъц, вие крадете за четиринадесето си поколение след вас!Бог и народ е с Радев!

400

Честит празник

преди 4 години

Честит празник на хората на наемния труд - а това са мнозинството от работещите в България ( а и извън страната). Добре че поне президентът Радев се сети да отбележи празника.По телевизиите - пълно мълчание. През повечето време - полицаи, и някоя и друга външна новина.

399

1

преди 4 години

До дюБай,та нали държавата ни е частна,нима не знаеш.

398

1

преди 4 години

До тъжен факт,по-добре,към Русия,отколкото,към бостанския плод.

397

Гражданин

преди 4 години

Руменчо започна да притопля манджата съвсем. В началото, когато стана президент популистките му изказвания радваха хората, в това число и мен, признавам си. В един момент обаче започнаха да стават досадни и дразнещи. Усещам, че в даден момент на народа тотално ще му писне и ще му тегли една и то точно преди изборите. Тоя човек няма ли ПР да му казва какво да прави? Иначе му предлагам да се замисли над изречението "Прекаленият светец и Богу не е драг".

396

дюБай

преди 4 години

Ако сделката с агнетата и фурмите е частна, какво е правил министъра на икономиката там ?

395

ognyanz

преди 4 години

До най-оядения ДРУГАР: Стани ти командващ ВВС и президент, жалът ***, и на теб ще дадат - и пенсия, и заплата.43 милиона лева държавни пари даде бат'ти Бойко на Георги Гергов за една дупка в центъра на Варна (която не струва и една десета от това). Ето това е "ояден другар" (на Бойко). Но нямаш опорна точка да напишеш нещо за това, нали?

394

Анонимен

преди 4 години

До Руми е много ядосанЕ пак твоя възлюбен Б.Б. спечели и от самолетите ,и от пътищата и от сиромашията на 80 % от този народ и от гладорията на пенсионерите.....има ли нещо от което да не е спечелил бат. Бойко ?

393

1

преди 4 години

До Анонимен-390,а добрата снаха,кога я изкарват.

392

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 403Та той живота днес по-различен ли е от 1992 г. Ако ти го виждаш така значи си от лапачите на Герб ,дето само ръкопляскат ,безмозъчни същества ,когато баце ги избира той държи или да целуват ръка или да ръкопляскат и ти си от тези папагали!

391

Дидо

преди 4 години

За тежко платената Данка от тлъстия сайт пик,няма празник,няма делник.Тази ид...ка е ПАНДЕМИЯ,за който няма медикаменти открити на този етап.Зла,грозна вещица,която в малкото й мозък постоянно има място за президента Р.Радев,да измисля компромати от 1001 нощ.68% за Р.Радев,към 27% Б.Б.е съотношението като извадка от последното социалог. проучване на агенция "ВИРУС".

390

1

преди 4 години

До вой на червени ***,а ти явна писарушка ли си,на червените от герб-комунисти.

389

ognyanz

преди 4 години

До Руми е много ядосан: Ако оставим свободните съчинения кой какво е загубил, загубихме всички, затова че Бойко плати два милиарда лева държавни пари за Ф16, които не се знае дали някога ще получим.Не че има връзка с темата.

388

Анонимен

преди 4 години

Най големият дарител е дарил повече от това което е декларирал като физическо лице, как стана това, с кредит ли ?

387

1

преди 4 години

До ФУРМИТЕ,чакат,костилките,да пръкнат,от някоя дупка.