5

Анонимен

преди 4 години

Тя ,не е плащала данъци от ...2009 година ,Вие за една катастрофа се хванахте ?!?И е освободихте срещу 100 хилки -гаранция ?!?Това са само данъците й за половин година ,вероятно !!Да не говорим за други престъпления. :))))

4

Анонимен

преди 4 години

Много ясно че наркомана е карал тогава..Тоя го загази яко! Няма отърваване този път!Щом тръгнаха да ровят преди 5 години к'во е ставало...работата е един дебел за наркомана и при бай Санди Винкела за 20 години в Централния софийски.

3

Анонимен

преди 4 години

съдията, който го е пуснал, не виждали че това е ватерболист над закона, сега заради маминото ще има да го боли глава, но да излезе и да каже колко е взел от мама за да не гледа, че е на 17

2

????????????????????

преди 4 години

Аз ли перколясах или родината ми су нуждае от безкомпромисно, юнашко прочистване?!17-годишен *** по една случайност не е убил човек, само защото си е правил кефа в 2.00 ч. през нощта да кара мощен джип в насрещното платно!И м..ка му, вместо да вземе мерки, пак му е предоставила същия мощен джип, за да си кара ке.лемето както си ще, без да се интересува от правила и закони.ДЕСИСЛАВА ПЕШЕВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕНА И ОСЪДЕНА КАТО СЪУЧАСТНИК В УБИЙСТВОТО НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ!!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Ей тая Пешева, първо 1000, сега 100000. Карай аудито да мачка.