78

мм

преди 4 години

До АнонименДо ваксина

77

Анонимен

преди 4 години

ще ядеш ако си жив и не те интубират.Разбира се, а за да си жив и да има кой да те интубира, някак трябва и да се яде. Иначе съм от София, така че село нямам, но ми е пределно ясно, че, както е казал Илич: "Гладът не е леличка. За хляб понякога и царство дават".

76

Анонимен

преди 4 години

А каква е логиката да има само втора вълна, а не трета например ? Или четвърта ? До живот вкъщи?

75

Анонимен

преди 4 години

"Малко фантастично, но представете си: да разделим България на 2, северна и южна примерно, в едната й част с мерки, в другата без и са се даде възможност да избира и възвожност да се устаноняваш. Коя ще изберете? Аз и семейството ми отиваме в тази с мерките, а вие?"-----Аз и семейството ми отиваме в тази БЕЗ мерките! Фантастично е предложението ви, да, което е жалко. Де да беше възможно наистина да имахме този избор...

74

Анонимен

преди 4 години

Да вместо 1000 за месец и половина и 200 000 без работа ще е унищожителна с 1050 за месец и още 500 000 на улицата. Благодарение на боко и компания.

73

До75

преди 4 години

С тоя темп на "заразяване" колко години трябва да сме в изолация?

72

Анонимен

преди 4 години

Тромпета заплаши СЗО и сега никой не смее да обвини Краварника и да им потърси отговорност за стореното!!!!

71

Анонимен

преди 4 години

Чикатин,Колко поетапно да е, че здравната ни система да издържи, ей това не разбрах? 20-30 човека на ден и вече ни плашат с трупове, чували и т.н. Ако се заразят 50-60, ще сме на макс ли?

70

Ром'с

преди 4 години

На Василева май й плащат с коефицент 3 за негативна статия.Тя само негатив пуска.

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонименсветът е заплашен от гладна вълна, ако това продължава. Не пържоли, а трева ще ядеш, гений самороден :)ще ядеш ако си жив и не те интубират. По Велик ден не се ли наяде на село?

68

Анонимен

преди 4 години

Всички които са на някаква държавна хранилка, са най-ревностните привърженици на строга карантина и мерки до макс. За всички държавни служители и заплатаджии, тази карантина е вид платена отпуска. Тези за засилване на мерките, дали знаят, колко гладни семейства има в момента, за които глада е по страшен от смъртта.Н о скоро, държавата и техните заплати ще птрже, понеже ние вече не работим и не внасяме данъци.

67

Анонимен

преди 4 години

Аз никога пове няма да изляза без респираторната са ниска от нас. Опасно е просто. То като го видиш 80-те процента какви гадни бацилоносителите и вирусоразпространители са ....

66

Анонимен

преди 4 години

До ИванЗащо да ходя на борсата, като работя? Ти си този, който не си си опазил бизнеса, твоите работници трябва да отидат на борсата и това е логичното действие при съкращения. Пак те питам, защо твоите работници и познати, които са освободени, не са на борсата? Така ще получават пари и няма да мрънкаш, че всичко било на нула. Просто всеки иска да работи/да му работят на черно, а после мрънка, че като фалирал не му били помагали. Ааайде!

65

Анонимен

преди 4 години

Не познавам никой умрял от коронавирус. Но познавам хора които вероятно няма да изкарат следващата зима. Мерките са направени за спасяване на хората, само тук мерките са за трупане на пачки от шайката, под предлог здравето на населението...

64

Анонимен

преди 4 години

Еми като са съкратени, могат да отидат на борсата, имат правоТо и да отидат, какво? Ще взима помощи 6-8, айде 10 месеца в най-добрия случай. И после какво? Особено в някои сфери, няма да си намери работа, дори да търси, докато е безработен.

63

Анонимен

преди 4 години

до 69 нали си овчица кво може да избереш друго!Овце!От свободата по ценно няма,разберете го най после овце!

62

Анонимен

преди 4 години

Ако трябва 25 години ... 25 години ще се чака ;)

61

Чикатин

преди 4 години

до 66 ''излезте и се заразете още сега'' хахахаххаха Пич при масова зараза здравната ни система ше клекне не ами ше я отнема за вечни времена. Идеята е не да не се заразиме, защото това е неминуемо, идеята е да е поетапно. Относно имунната система тя или е здрава или не, няма пролет и зима .

60

Анонимен

преди 4 години

до 68 нали си овчица кво можеш да избереш друго!Овце!!!

59

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 58"Не се спряхте бе, докато не се източат всички пари от ЕС, няма да се спрете."Така е - учените само източват пари, лекарите са убийци и бизнесмени. Та затова сме на това дередже. Парите не винаги лекуват, както се вижда. И всеки бизнес може фира да даде, както също се вижда.