226

Годжи калинката

преди 4 години

10000 лекари спасяват животи в България, но поради липса на *** на политически ректуми не са генерали и професори. Няма такъв СМЯХ. Бил спасявал животи, затова бил генерал. ХахахахахаххахахаНяма по-*** народ, Божееее смили се!

225

избирател

преди 4 години

Христос воскресе,хора!!!Поне днес,да бъдем културни,без злоба и квалификации?!

224

Анонимен

преди 4 години

До не говориАйде сега да не се обиждаме, ще кажеш че в България сме останали само про стаци.По трудно е да останеш в родината си и да се бориш, отколкото да избягаш в чужбина.Преди беше модерно да кажеш че работиш на Запад, сега хората го правят по необходимост а не защото е модерно.Това че писах че намирам нещо добро в извънредното положение, не значи че съм съгласен напълно с това :)

223

Анонимен

преди 4 години

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!!ЗА ВСИЧКИ ПРАВОСЛАВНИ ХОРА ПО СВЕТА ДНЕС Е НАЙ СВЕТЛИЯ ПРАЗНИК

222

ъъъ

преди 4 години

На мен ми стана сладко колко деликатно професор Кантарджийски се изказа за последната теория на Монтание - в последните години бил имал много "оригинални" идеи.

221

Анонимен

преди 4 години

Великден дойде, ще мине и замине, но Пик така и няма. Дори на връх Великден заболелите са 2 пъти по малко от вчера. Сега ще чакаме следващият, от завръщането на "тарикатите", които решиха да не се вслушват в злокобните сказания от щаба,но идва Гергьовден и пак заклинания и пак чакане за нов пик. Ама идва и 24 май, а тогава какво, а ето че се задава и 1 юни, а след това що ще правим?

220

Анонимен

преди 4 години

Нещо много е мътна тая работа с тоя(вирус).В социалните мрежи Фейсбук ври и кипи от клипове и снимки на летящи светещи обекти вечер над цяла България .Едни твърдят,че това НЛО ,други ,че това са нисколетящи сателити на корпорацията Спейс екс на Илон Мъск и това не е само тук,но по целия свят..Каквото и да е-сателити,или НЛО ,мисля,че хората умишлено бяха затворени в домовете си под предлог карантина да не виждат какво става в небето и,че това което става в момента искат да го скрият от хорат

219

Анонимен

преди 4 години

до 260 С какво е спасявал Годжито хора? Зимно време ги е завивал с шинела си да не замръзнат от студ ли, с к'во ли?

218

Ужас

преди 4 години

С тези 500 теста на ден (тук сигурно включват и бързите, и повторните за потвъждение), никой в нашата държава не знае какво е положението! Няма смисъл два пъти на ден да се появяват тея! Да си кажат, че нищо не знаят, никакви изводи не могат да се направят, и да се махат! Има 200 болни в болниците и 500 теста дневно! А постоянно се говори за "борба на първа линия"... То така може дс караме до есента! План за излизане от положението има ли? Стратегия? Варианти?

217

селЯнин

преди 4 години

Този човек е спасил много човешки животи.Затова е професор и генерал.А вие какво сте направили за България?

216

Анонимен

преди 4 години

Няма какво да те е яд за платените Гербери - те тук си счупиха клавиатурите за 150лв, докато слънцата им точат милиарди още преди да са закусили.

215

Черепа

преди 4 години

до 254Пратил съм специално 10 кила фурми подарък за моя любимец Каскета!

214

Доктор Смърт

преди 4 години

Докторчето генерал, защо просто не спреш да се показваш?!?! Върши си работата, стига си каканижел и дуднеш с ехидното си злобно личице!!!Лъжеш най-арогантно, за всичко!!!! Как да ти вярваме?Колко заразени има - кажи по дни?Колко теста са направени за да се установят заразените - кажи по дни?Да не се види, че всъщност въпреки увеличения брой тествания (в махалите) дефакто заразните случаи НЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ?!?!

213

Анонимен

преди 4 години

Отдалеч си личите стотинкаджиите на герб. Единственото за което ме е яд, че ви плащат с това, което вземат от мен. Иначе ви съжалявам.

212

хсплескан

преди 4 години

Спокойно народе, вече имаме фурми от ОАЕ! Те са силен имуностимулатор и доста хранителни, ще ни хранят с фурми и ще цъфнем и вържем. Така към светлото бъдеще.

211

Нивга

преди 4 години

С ТЕСТОВЕ ИЛИ БЕЗ СМЪРТНОСТА НЕ МОЖ СЕ СКРИЕ А ПРИ НАЗЕ МАЛКООО ОПМНЕТЕ СЕ ХЕЙТОВЕ

210

Анонимен

преди 4 години

Софиянци отишли на Великден в ... Банско ! Просто нямам думи ...

209

ъъъ

преди 4 години

Умрели сме им пък за "лечението".

208

БХК

преди 4 години

Диванни ексоерти, и да пускате милиони минусчета фактите са красноречиви - държавите, в които се правят много тестове се справят по-добре.Швеция, където няма строги мерки се справя по-добре.А ние с по 500 теста ще си стигаме пика векове.И Южна корея, и Тайван и навсякъде където се правят тестове се справят по-добре и по-бързо ще се възстанови икономиката им.Тестове и дисциплина и по-малко крадене от властимащите.Диванните основно плюят без да мислят как ги крадат.Ама имаме фурми!

207

да

преди 4 години

то като крие етноса на 90 % от болните у нас..те хората не знаят истината, нали:)))))))))))