138

Анонимен

преди 4 години

До Това е положениетоНарод, избрал за президент селския тарикат Желю/да ме извинят селяните, но такъв е изразът/ и отрекъл комупизма......----------------------------------------------------------------------------------Селския тарикат го избра Луканов, а не народа..... а колко се е отказал, се вижда от такива като тебе и от членове на БКП като Шапкаря и Борисов

137

апо

преди 4 години

Бедните на знание , бедните на умения , хората без култура и възпитание , лишените от воля и дисциплина , на тези хора не с чувала а със самосвала да им сипеш пари пак няма да имат и пак ще са бедни и гладни до края на дните си.Душевния , моралния и менталния глад със салам и кебапчета не може да се утоли!!!Сори , но не ЖАЛЯ гладните от този тип .

136

Анонимен

преди 4 години

До някоя_си 177Това че си членувала в "МЕНЗИСА" ми е ясно и без да го споменаваш.Че си тъ..па също ми е ясно след като не знаеш че IQ-то се измерва в проценти.Хайде обираи си крушите и марш на село!!Такива пишман-ЕнтелигентЕ като теб закопаха държавата.П.П. Когато си родом от провинцията "ниската летва" ти е вродена и за цял живот.

135

АНТИ

преди 4 години

Навън продължава пролетен дъжд,*** вкъщи се прави на мъж,идва НЯМАНЕ с големия глад,защото бай *** е гола вода.

134

До аз-ът

преди 4 години

Още ли ти говорят звездите бре лyyзъp

133

Анонимен

преди 4 години

до 165 Аз съм пазач на строителен обект.... жилищна кооперация която се строи в момента.На смяна съм по 12 часа, а графика е- 2 нощни 2 дни почивам. 600 лева за 15 дни на месец, докато седя в един фургон, гледам си телевизийка ( булсат има чиния на фургона инсталирана) и излизам на обход през 30 минути. Ще ходя аз да блъскам за 200 лева отгоре в някой склад??? Ти луд ли си......

132

АНТИ

преди 4 години

Работят ли фризьорските салони, подстригахте ли се българи ?Сега Боко ще ви обръсне на сухо !И ще ви бръсне до откат.

131

Анонимен

преди 4 години

С тоя ковид комшийката спря да гълта, само плюе

130

До аз-ът

преди 4 години

Премерете си температурата!!!

129

До това е положениет

преди 4 години

"СоциализЪма се оказа едно недоносче, другарки и другари".Казано публично от любимеца ти правешкия тарикат.

128

м дааа

преди 4 години

От беглите ми наблюдения, заключавам че IT фирми не би трябвало да съкращават хора , по причина че работата при тях е много по гъвкава и заплатите им в голямата си част са зависими от проектите върху които работят- съответно ако намалят приходите , намаляват и разходите им.

127

Анонимен

преди 4 години

До някоя_си 158Мила, ти си с IQ-80 колкото аз съм марсианец.Дори си нямаш на идея какво значи това.

126

Това е положението

преди 4 години

Народ, избрал за президент селския тарикат Желю/да ме извинят селяните, но такъв е изразът/ и отрекъл комупизма, си заслужава съдбата. Или за министър-председател бандит наркотафикант, като Дон Боко Али Баба. Сега послушно се заврете по дупките си и чакайте нова пресконференция на фелдмаршал Годжи Втори Глашатаят на смъртта - директно от моргата на София.

125

Анонимен

преди 4 години

Парите свършват скоро ще въртя Генерала като великденско агне

124

Анонимен

преди 4 години

Някоята хал хабер си няма от нищо. Като я попиташ да те светне за ИТ, не знае заплатите им, иначе обаче онлайн изчислява Ай Кю-то ми.Иначе мъжът й е несменяем кадър и идва тук да се похвали да ви набие главите какви луузъри сте всичките.

123

Анонимен

преди 4 години

до 150 Ако ти хвърлят по 700 лева на месец ще бачкаш с ентусиазъм ли, бе ббоооклук?И ти за тези пари ще станеш мързелив и ще предпочетеш да си пазач някъде на някой обект вечер на стола седнал за 550 лева, а не да блъскаш цял ден на крак в някой магазин.

122

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНикой няма да ви пусне да припарите до площада и да се правите на бaбаити...Това трябва да ви е пределно ясно... Търсете други начини да направите живота си по-поносим. Затова сме в криза... Защото ще има лишения... Това предстои и нищо друго.

121

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 155Искам да съм чистач в ДГ.

120

Истината

преди 4 години

10 години BOKO-19 са по-страшни от всичко друго. В нормалните страни хората имат спестявания и само по гетата мизерстват. След BOKO-19 цяла Тиквария е едно голямо гето.

119

Анонимен

преди 4 години

до 155 Забрави Василев, Тонката и оня идиoттт от САЩ( той впрочем наистина пише от САЩ) Старбъкс.