74

Браво, Зоро!

преди 4 години

До ЗороТочно така трябва да се отговаря на mъnu парчета.

73

северозапад

преди 4 години

До АнонименКато си стоиш в къщи и психясваш по ли е добре.Какво пречи да се разрешат разходките в парковете.

72

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Със 7 нови заразени пикът ще го стигнем някъде към 2040-та година.Простият народ сега се радва, че имало малко починали, ама не си прави сметка, че това е за сметка на удължаване на времето, в което ще умират хора от вируса у нас.Дали ще умрат 2 000 човека за 1 месец или ще умират по 200 на месец в продължение на 10 месеца броят на умрелите ще е един и същ.Разликата е, че в първия случай държавата ще се върне много по-рано към нормалния живот.Щабът ни води към продължителна агония.Окставка

71

Анонимен

преди 4 години

И какво излиза - българинът е изпълнителен и стои вкъщи следователно новите случаи както виждаме намалят! Но лекарите са некадърни и без животоспасяваща апартура, и *** като мухи средни и тежки случаи :((((. Народе прави си изводите!

70

Голям праз

преди 4 години

Смъртоносни болести колкото искаш. Защо починалите за деня 3 *** от к19 трябва да имат предимство и специално отношение спрямо починалите от рак 40 за деня? Или 2 в катастрофа или 2 самоубили се? Питам лицемерите от форума?

69

до мислеща

преди 4 години

за какво лечение изобщо става дума? Чули сте ген. М да каже нещо Хлорохин или какво? Освен стойте си вкъщи? Това е статистически институт. Целта е да няма много хора в болница. Кой умре - умре.

68

Таско

преди 4 години

А Слави, Корнелия и Румен кога ще излезат от скривалищата?

67

БАНко

преди 4 години

ДЯДО се става с внуци и от ....старост !!!ГЕНЕРАЛ - в армията или .....охрана СИК и доктор ВМА !!!

66

До дедовия 63

преди 4 години

От седене вкъщи много ще хванат хемороиди. Аз имах миналата година проблем с хемороиди ама ходих в парка всеки ден и минаха.

65

Анонимен

преди 4 години

всичките ревящи за слободия като се натръшкат първи ще лутнат с претенции към болниците и пак генерала ще им е виновен. Баце закривай теь говорилни по форумите, ссмо за внасят психоза и разкол област в действията нс държавата. Закона ти го позволява, размърдай и ДАНС , еъпрос на оцеляване и нац сигурност е.

64

Театър Сълза и Смях

преди 4 години

Кога точно влизахме в Ада, понеже Борко все това споменава и чака?

63

До анонимен

преди 4 години

Аз съм тоя който писах коментар 44 - "Браво Генерале"!Определил си ме като човек без мозък, добре имаш право на свое мнение!Обаче, кое според теб е безмозъчно в писанието ми?Че искам да пазим старите хора, защото те изградиха и построиха България и заслужават уважение и почит, аз поне така съм възпитан и ги уважавам!Че ако не беше твърдостта и силния характер на генерала сега щеше да е хаос!И съм сигурен, че за такива като теб трябват по-строга мерки, защото вие само от сопа разбирате!

62

Анонимен

преди 4 години

Тези нови трима починали от Ковид да не са от семейната свада във Велинград вчера?

61

5

преди 4 години

Да се направи икономически щаб,в него да са хора загубили бизнеса си и всеки ден да съобщават колко са останали без работа. И да направят един дебат на живо. Иначе сега ни показват само едната страна на монетата.

60

Удобно мълчание

преди 4 години

До Анонимен 74И за Сидеров, който е директно за панделата, плюс 50 хиляди лева гаранция, ако държи да си е вкъщи, докато тече предварителното производство.

59

Анонимен

преди 4 години

Вируса обича влагата ако тук падне един дъжд, както валя в Италия и ще ни спука никаква маска не може да ти помогне или седене в къщи. Много по добре е тези хора които са здрави и не живеят със възрастни хора и малки деца да излязат навън и да се сдобият със имунитет.

58

Анонимен

преди 4 години

Според мен голяма част от починалите може да са лекувани по телефона или да са приети късно в болница въпреки че може да са имали придружаващи заболявания.

57

Елемаг

преди 4 години

71 ЗОРО,*** я няма никъде тая декларация от Здравното :) Дая да я попълваме и да си одим и правиме каквото искаме :)

56

!: До 63

преди 4 години

Твърде късно означава, че белият дроб е бил увреден безвъзвратно, с много ниска сатурация. При ниска концентрация на кислород в кръвта следват инфаркт...кома. Пневмонията е тежко заболяване и е в топ 10 на убийците. Реално не гриповете убиват, а усложненията от тях които са пневмонии, следвани от плеврит и т.н.

55

Е и

преди 4 години

Голям праз