129

Дгд-те

преди 4 години

За мене криза няма.Имам БЦЖ от оригинала.

128

Анонимен

преди 4 години

Bank of America предричат скок на фалитите: проблемните дългове в САЩ са се удвоили за две седмици до 500 млрд. долара

127

Сделано в Китае

преди 4 години

2019: ККП = Китайска Комунистическа Партия2020: ККП = Китайска КоронаВирусУхан ПартияСвета се Променя Бързо!

126

Ха-ха-ха!

преди 4 години

Короната ще я преживеем и после песни за нея ще пеем. Корнела да не идва!

125

Българин

преди 4 години

Хубаво е, че България пое по евроатлантическия път и евроатлантическите ценности. Само с цивилизованите САЩ и западна Европа можем да се справим с корона вируса.

124

Анонимен

преди 4 години

86 от българите са *** оти, пък някак сме оцелели 13 века, даже мисля че процента е по висок пък нищо

123

Анонимен

преди 4 години

Не могат да си плащат наема американците. Гонят ги от квартирите им. Дончо раздаде 2.2 трилиона, ама пак не стигат за всички. Фирмите уволняват персонала. Глад. Велик строй е капитализма - чисти слабаците от стадото, остават най-тлъстите и борбените! Естествен отбор!

122

Анонимен

преди 4 години

За 30 години покрай Европа така се оправихме, че 2 милиона измряха, други 2 милиона мият улиците и слугуват на Запад, а България е първа по смъртност в света.

121

до 121

преди 4 години

Опера е 100% притежавана от Китайската Корона Партия, купиха ги за милиарди *** от Пекин!

120

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е, че вече дори русофилите сочат Китай като виновника за заразата. Не, че не беше ясно, но някак друго си е да се признае.

119

Анонимен

преди 4 години

Беден съм, но имам БЦЖ от оригинала и сега злорадствам.Всичко се заплаща крадци и измамници.

118

Българин

преди 4 години

Аз мисля, че въпреки тази криза САЩ ще се задействат да произведат осемте F-16 чието производство е закрито отдавна, и ще открият нови производствени линии и съответните разходи заради България която плати 2 милиарда за осемте самолете. САЩ държат на репутацията си пред такъв сериозен и важен бизнес партньор като членката на ЕС и НАТО България. Аз мисля, че САЩ ще положат извънредни усилия за нас, и въпреки кризата и фалитите и 50 мил. гладуващи американци, ще доставят навреме самолетите.

117

Анонимен

преди 4 години

Докато умните се наумуват и лудите налудуват Годжи и ония от заразната ни вкараха КуРаната през летища и граници. А сега същите тези двамката ги назначиха за щатни броячи на тлъсти заплатки а ние ще им ядем КуРаната на онези които ни се присмиваха по форумите че работиме за две техни надници на месец. А за капак ни затвориха по Оборите и да се чудим как да нахраним децата си. Виновни има ли или всички сеяндурски управници са невинни като девици.

116

Анонимен

преди 4 години

Не ги мисли Европата и САЩ! Ще се оправят, че и ние покрай тях.За справяне с кризата, ще се приберат европейските и американските производства по родните си страни и Китай ще поувехне, а китайците нека си ядат прилепи!

115

Шаши

преди 4 години

Тези от щаба да се събират и да правят план за излизане от кризата. Първа петилетка, втора петилетка. И дано третата ни пуснат. Обикалям много по селата. Как не чух някой, който да одобрява мерките. Всички казват: ,, Ще мрем от глад, няма левчета" и тн.

114

Анонимен

преди 4 години

ето какво казват хората от варна,бургас и т.н.-от близо десетилетие сезоните са все по-слаби и все по-кратки.миналата година летният сезон беше едва 2 месеца и половина...а тази година се очертава да бъде 0 месеца...ако така вървят нещата ни очакват гладни бунтове по морето тази година.там положението е наистина сериозно.ако сте забелязали бургаският кмет изглежда доста уплашен и то не е заради корона вирусът,а заради тоталния срив на местната икономика социалните проблеми,които произтичат...

113

Анонимен

преди 4 години

Инструкции:1. Да се коментира под международни новини и по възможност да се споменават в негативна светлина военните самолети на САЩ.2. Да се ползва опера със включен VPN.3. Да се пускат харесвания през прокси сървъри.4. Плаща се за 50 рапортувани публикации за съответният ден.

112

АНТИ

преди 4 години

Меркел и другите от ЕС, защо не ни помагат ?Нали са приятели с Боко ?Путин и Ердоган, защо не помагат ?Приятели са големи с Боко.Арабските шейхове, защо не помагат ?Или само танцуват с нашия със саби ?

111

Анонимен

преди 4 години

Ще победиш на боко на кучето малкото дудуче.

110

Китайска Коронка

преди 4 години

няма страшно важното е да победим Китайската Корона, пардон Комунистическа, Партия!