114

Анонимен

преди 4 години

Кучетата също са преносител, и те трябва да бъдат ограничени и да не излизат извън домовете на стопаните си!

113

Анонимен

преди 4 години

Бокл*ци! Кой мислите че ще гласува за вас догодина? Никой!!! Алчния ББ даже и от маски иска да печели! Абе от всичко! 5 бона глоба, това го няма никъде! Да си ходят тези по-бързо! Да се мине тая криза и да се правят избори! Друго спасение няма!

112

Анонимен

преди 4 години

До популистКатегорично НЕ. Дори да падне карантината,ще е наглост.

111

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРадев да обявява военното положениеРадев може само да прави вятър с големите си уши

110

Анонимен

преди 4 години

А в столовите на по-големите заводи,където се хранят по 30-40 човека и нагоре?!?!!!!Поредният неумен,който отчита дейност....само защото не знае всъщност с какво да допринесе!!!!!

109

Анонимен

преди 4 години

Ааааа как хубаво им дойде на политиците тази криза. Милиарди се сипат от Европа и те усвояват ли усвояват.... А същевременно дори в аптеките няма елементарни средства за дезинфекция, да не говорим за лекарства за понижаване на температура. Както се казваше в една игра: "Нека кражбата започне сега!".

108

Анонимен

преди 4 години

Умници,какви са тези СЗО? Някакви статистици на болните и мъртвите. В Китай дори сега като обявиха край на епидемита ходат с маски. Може да изглежаш здрав,но да си носител.

107

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 76Няма лошо фирми без поръчки да започнат да шият маски, ама цените им са многократно завишени. И пояснението, че били за многократна употреба, не ми звучи много състоятелно. Предпочитам маската да е еднократна, след 1-2 часа да я изхвърля и повече да нямам контакт с нея. Вместо 1 маска от 5 или 10 лв, предпочитам 10 маски по 1 лв. или 1.50лв. И без това сме затворени по домовете си.

106

Анонимен

преди 4 години

Трябва да оборудват полицаите с тояги както е в Индия. Налагат по задникa когото сварят в нарушение. Ако е тъпo камуне може и по бетонната глава.

105

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Абсурдите в територията на некадърника Борисов продължават. Значи аз нямам маска и никой в къщи няма маска и искам да отида да си купя, но ще бъда глобен ако отида да си купя такава. След като нямам маска не мога да си купя в такъв случай не мога да отида и до магазина това е обричане хората на гладна смърт. Всъщност те обричането на такава смърт го провиждат вече 10 години затова сме в челните позиции.

104

Анонимен

преди 4 години

Радев да обявява военното положение и да ги маха тези милиционери от власт, че вече са много опасни за здравето

103

Анонимен

преди 4 години

Къде има маски във Варна, някой знае ли? Или да почвам да шия?--------------------------------------------------------------------Aптека Санита - продават по 3,50 - 4,00 лева бройката. Взех си една - най-обикновено парче плат с 2 ластика. Който може да си ушие, не мисля че е особено трудно, няма нужда да се харчат пари и да се пълнят едни джобове

102

Анонимен

преди 4 години

Ще си принтирам една маска и ще си я сложа.

101

популист

преди 4 години

Аз, за един приятел питам!!!София прайд, тази година ще има ли?

100

Анонимен

преди 4 години

Генерал Мутафчийски: Маските не вършат работа.Доцент Мангъров: Маските не вършат работа.Световна Здравна Организация: Маски да не се носят от здрави хораМинистър Ананиев: Който е без маска от утре, ще бъде глобен 5000 леваТакива, каквито сте си ги избирали!!!

99

Въпрос

преди 4 години

А китайските маски ме са ли умишлено или неумишлено заразени?Правили ли са проби на всяка една?

98

Венету

преди 4 години

Генерала иска да се спазват неговите разпоредби а той не изпълнява разпоредбите н ЗСО че маските ме са задължителни за здравите и той трябва да бъде глобен за неспазване на разпоредби от ЗСО нали ток е човека пример Или в България законите са различни за едни глоби а за другите не

97

до К.Цветанова

преди 4 години

Моля,блокирайте хейтърите -виждате че 2-3 зовът към неподчинение,анархия , подстрекават към ужасни действия . кой им плаща не знам , но Застрашават Живота на Всички !

96

Анонимен

преди 4 години

До Спрете хейтана ленинградските *** това им е работата, а местните са *** камунета

95

Анонимен

преди 4 години

След края на извънредното положение веднага избори!