185

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНикой няма да съди някой, че е бил парка. Просто ще го глобят и осъдят, защото не спазва мерките по закона за извънредното положение. Елементарно.

184

Анонимен

преди 4 години

Да почнат масово тестване да спрем да се крием като мишки и да тръгне икономиката пак.

183

Анонимен

преди 4 години

Абе тъпааа мутрооо, какво стана с плекенила?! Внесохте ли количества или само ще ни държиш по къщите, за да не може да реагираме на тъпизмите и злоупотребите ти?! Върни парите, за да има за лекарства! Крадец! Ако не можеш нищо да направиш, знаеш - оставка! Други ще се справят по-добре! Не си най-умният, нито способният!

182

избирател

преди 4 години

Господин Борисов,имам притеснението,че световните ГОСПОДАРИ,ще обевят край,на проекта,коронавирус и Вие няма да изживеете звездния си миг!!!Затова предлагам,вадете АРМИЯТА,час по скоро и нека стреля на месо,по всеки,който е навън.....Ама няма,магазин,ама няма болница или аптека!!!Казано е в къщи и толкова!!!Каква е разликата,дали сега ще измрем от глад или след 3 месеца,защото няма с какво да се храним,заради срината икономика?!

181

Анонимен

преди 4 години

И какво всички плюете, да не би да е казал нещо невярно?Вижте какво става в другите държави - улиците са празни! (а моргите - пълни, но това е друг въпрос. До там ли да стигнем и ние?). Че мислете малко с тия глави!

180

Приятел

преди 4 години

Тиквата е хвърлил око на вашите 80 милиарда в банките и ще ги гепи до няколко седмици.Божков ,Василев ,Баневи и т.н. ядоха дръвцето.Идва и вашия ред.Въпрос на време е.И затова всеки ден ни люлее, че банките са стабилни.Дано да не съм прав , но ...

179

Анонимен

преди 4 години

300 глоби на български и 200 предупреждения на шведски.

178

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

До ДДРОнег"тъй ли, ве" "И к'во"This is my answer !

177

Анонимен

преди 4 години

Много добре организирайте се и съдете държавата за тия глоби, ама не един двама да идат да платят всички глобени без изключение да съдят. 5000 лв вие нормални ли сте бе за вас 5000 лв са нищо ама някой хора живеят няколко месеца с тях грабители не ви е срам уядохте се и още тъпчете. пожелавам ви жалък край.

176

ДО 175

преди 4 години

БЪЛГАШ ПОНЯТИЯТА ПИШЛЕЕМЕ ГЕРБАДЖИИТЕ СА ФАШИСТИ И НЯМАТ НИЩО ОБЩО С КОМУНИСТИТЕ АКО БЯХА КОМУНИСТИ ЩЕШЕ ДА ИМА БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И РАБОТЕЩИ ДЪРЖАВНИ ЗАВОДИ И НАРОДА ЩЕШЕ ДА Е НА 1ВО МЯСТО А НЕ ФИРМИТЕ И БИЗНЕСА НЕ БЪРКАЙ.

175

Анонимен

преди 4 години

дo 176 Kой ти е казал на теб , бе моме, че не можеш да каниш гости у вас?Хептен изперка, бре, моме!

174

Анонимен

преди 4 години

Много ми е интересно ,ако се стигне до съд,власта как ще докаже ,че в парковете е по-голяма вероятноста да се заразиш ,отколкото по улиците и особенно в реденето на опашки .Защото в провинциалните градове масово мобилни компании,банки и др.институции за плащане на сметки фирмите работят с намалено работно време и с по-малко персонал което води до струпване на хора !

173

Кратун

преди 4 години

Ами ако ние тебе те натирим някъде, бе мутро? За много голям си се взел.

172

Анонимен

преди 4 години

Не трябва да се удължава извънредното положение. Опозицията трябва да гласува против. Има си закони за бедствията и правила и да работят по тях. Рекет и фашизъм не ни трябват.

171

Шойгу

преди 4 години

Ха ха ха бой по дебелите недисциплинирани кратуни

170

ДО 178

преди 4 години

ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ВИ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРОМРАЗЦИ И БЪЛГАРОФОБИ ТАКИ ЛИ НЕ ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЗА 30Г.ФАШИЗЪМ И АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА.ПОЧТИ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ НОСЯТ ТУРСКИ ФАМИЛИИ КАРАКАЧАНОВ,КАРАЯНЧЕВА МУТАФЧИЕВ ДОМУСЧИЕВ КИРИМИДЧИЕВ И МН.ДР. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА ДА ИЗБРОЯВАМ.

169

Анонимен

преди 4 години

При пандемия могат да се наблюдават и усложнения на психичната сфера, като психоневрози и неврози. При токсичен вирус може да се наблюдават и усложнения на слуха. В същност вие сте глухи от десетилетия и сте с конюктивите от следене на паричните ви постъпления в личните ви сметки.

168

Анонимен

преди 4 години

Имаше една приказка за 3-те прасенца и Вълка.Нашите прасенца така и не се научиха как се строи кочинка.Хубавата кочинка се строи като замък. Ама какво ще правят прасенца в замък?!Хубаво е да си диво прасе. Ама то прасето е мрачно животно. Мамиш, мамиш-то се не обажда!-лека му пръст на Радичков, прав беше за прасетата и суматохата.

167

Анонимен

преди 4 години

Защо мерките важат само са българи а не за роми?

166

обективен

преди 4 години

В Гърция този вече щеше да е до стената!Просто ние не ставаме и пожарникаря се гаври с нас.Преди седмица се сравняваше с Борис Джонсън.Но оня ходи с колело и раница на гърба , а нашия тюф.лек се влачи с пет коли на НСО и стадо "***" за комуфлаж.