32

Фен

преди 4 години

ще ПОМОХНЕ:):))

31

Ди

преди 4 години

Ще помохне, защо да не помохне. Може и да помахне даже.

30

Анонимен

преди 4 години

Аз съм със свободна професия и сега се чувствам още по-свободен. В момента творя и не се оплаквам. Стига рев, стига хленчене! Не сме във война, просто Трябва да спазваме карантина. А тези безхаберници, които са си изхарчили парите мога да им кажа - Научете се да спестявате, защото в живота има и периоди като сегашния!

29

Анонимен

преди 4 години

Не може и за управляващите да има и за държавата. А за гражданите и тиква няма, само на екрана

28

Хахахахахахахаха

преди 4 години

организаторите на събитияне желаят да върнат парите от билетите на публиката страните, които вече са получили плащания по тези събития публиката не получава нищо, а вероятно няма и да получи, тъй като голяма част от компаниите по тази верига ще са принудени да обявят фалит!Ей за това говорим!!!

27

Един вишист

преди 4 години

Ква колтура ваааа. Да утварят кръчмата, че омирам от жажда...

26

Анонимен

преди 4 години

Напишете госпожа организаторката с какъв месечен доход е била преди. И да попитам : защо е живяла по детски - вярвала е, че винаги ще е така, винаги светът ще се забавлява? Къде остава историческото образование? Само като оценка от училище, а всъщност - нищо. Фактът, че са ревнали при 1 месец липса на дейност, показва, че нямат мозък в главата, не може да се разчита на подобен човек в живота.

25

Lilith

преди 4 години

До АнонименЩе минете и без зъболекар, ама друг път. Особено при някои случаи. Да не дава Господ.И най-силния няма да оцелее с пулпит, щото малко трудно се дъвче, примерно....

24

Анонимен

преди 4 години

Има много измислени и паразитни профеции. Лотариите и хазарта са един от примерите.

23

Анонимен

преди 4 години

"ПомоХнете" на Петя Славова !

22

Анонимен

преди 4 години

Не вируса, а държавата!

21

Анимация

преди 4 години

Когато гражданите се отнасят честно и коректно към държавата си /като бай германец/, тогава държавата се отнася честно и почтено към собствените си граждани. Но когато гражданите са мошеници, тогава и държавата ги цака и дyxaт сyпaта. Така наречените българи крадоха и лъгаха държавата си България - внасяне на осигуровки на минимална , мушенгии със данъци , ддс и т.н., и сега какво искат ? от дойчланд

20

Анонимен

преди 4 години

Ще получават тия , дето са плащали редовно данъци и осигуровки , а не тия дето са на държавна цел живот и европейски субсидии за циркаджииство! Ако ли не, след вируса ще станем като Чили по площадите и като изгорим всички тия "циркове" , ще ходят тия "културни" хорица да си играят сиртаки на някой гръцки остров! Скапани мързеланковци!

19

Анонимен

преди 4 години

Живота ще покаже коя професия ще оцелее.

18

Анонимен

преди 4 години

Само да не стане така, че да минем шведите по заразени и умрели - където живота продължава. Те са 3000 ние гоним 300 и се качваме всеки ден.. Тогава вече хората ще искат обяснение и някой ще трябва да дава.П.П. Петранке, оправи си правописните грешки бе... Поне в статията за КУЛТУРА се опитвай да не правиш грешки.

17

Анонимен

преди 4 години

Ще минеме и без зъболекари, който оцелее оцелее, много ще умрат силните с здрав ген ще останат, природата си знае работата,ще оцелеят само най силните като в африка. На който не му харесва нека отива в сащ или в красива италия. довиждане

16

Анонимен

преди 4 години

Свободните професии са за нормални условия. В извънредно положение са лишени от смисъл.

15

az

преди 4 години

С две думи безполезниците.

14

Lilith

преди 4 години

До АнонименИли на водопроводчика, електричаря, хората, които се занимават с монтиране на уреди....

13

Анонимен

преди 4 години

Нали се каза вече, че за маргиналите няма "блажно"? Какво повече се очаква?