33

мис гащи

преди 4 години

Мечо аз съм. писах ти тука преди няколко деня ама ти продължаваш да не ми вдигаш. татьо ми се ядосА, вдигна кръвно и нарече прасето "Порко". казах му чи ша са ядосаш ама той маке нали го знаеш, що е маке.... Ема плаче. Памперсите и тоалетната хартия свършиха. Моля те бъди мъж и застани до нас. Дупето пак е лапнало гащите и те чака да ги изчигъргаш.....

32

Анонимен

преди 4 години

Въобще няма да стигнат до тези които ги заслужават - лекарите и мед персонал. Защо и на ченгета и военни? Народът си седи вкъщи те са завардили шосетата няма сбивания в заведения и т.н

31

червен каскет

преди 4 години

До КатюшаНапротив, кефя се на лудостта на Барба Ганьос!

30

Анонимен

преди 4 години

Няма ли кой да каже на г-н Борисов че телевизионните излъчвания не са за детските градини.

29

Анонимен

преди 4 години

Боко е над 60 г. И той трябва да пазарува от 08:30 до 10:30 ч.

28

Един българин

преди 4 години

Медицинските сестри спокойно може да подадат колективна оставка. Бойко не уважава професията им,а те рискуват да се заразят защото няма предпазни средства.

27

Катюша

преди 4 години

Анонимните комуняци, като по долния, газ пикаят и кръв ***, от такива новини!!

26

Сандокан

преди 4 години

Всички сте глупави момчета , които не се досещатече това ще е последния удар който ви гласи Падишаха, а ТОЙ е:След като неговите "съветници" вече са го предупредили че държавата ни ще банкрутира в следващите няколко месеца и единствения начинда оцелее страната ни ще е въвеждането на . . .военно положение !И след като предаде властта на този "Плевнелийчо 2", тогаваще го видите колко "пари" струва !И тогава Банкяра спокойно ще може да се "изсули" от страната и видинай-сетне любимата си !

25

Тонката

преди 4 години

Според другарите ГЕРБ измислиха чумата по козите на Баба Дора за да обезлюдят Странджа и да я населят с бежанци,ГЕРБ измислиха Свинската Чума за да избият прасетата в България и после да внасят вносно свинско месо,ГЕРБ отровиха водата на София и ГЕРБ пуснаха Коронавируса за да "убият"малкия и средния бизнес в България:):):):):)Браво другари,epic:):):):)

24

Sichtpunkt

преди 4 години

Господин Борисов е велик ръководител и държавник! Действа винаги две стъпки преди всички и най - вече преди ***!Да ни е жив и здрав!

23

Анонимен

преди 4 години

Прав е "ТИКВОНИЙ" за пример ни сочат, но като най-корумпираното правителство!

22

Анонимен

преди 4 години

НАЙ ДОБРЕ ДА ДОЙДЕ КОСТОВ, той ни извади от кризата 1996

21

Анонимен

преди 4 години

Лъже

20

Анонимен

преди 4 години

Бойко каза "мозъчен тръс". Да не е имал в предвид свински тръс?.

19

Анонимен

преди 4 години

Слави сам даде 100 000 лв от джоба си за медицинските сестри, цяла държава смъкнала 5 кожи от хората да даде половин милиард на олигарсите да не фалират, представяте ли си каква щедрост.

18

Анонимен

преди 4 години

ДОЛУ РАДЕВ ДОЛУ КОМУНИСТИТЕ ДОЛУ БСП

17

Зозо

преди 4 години

Хахахахаааа 60% от брутната заплата за януари?!? Ами другите 40% + ПЪЛНАТА ОСИГУРОВКА от къде - от фирмата??? От утре всички в Бюрото по труда.

16

Shark

преди 4 години

Хайде хайде, не се пъни толкоз, и да не забравите след кат всичко свърши, че ще трябва да си подавате оставките. Ако забравите, ще ви припомни.

15

Анонимен

преди 4 години

Един работник ако взима 1000лв държавата дава 600лв а работодателя 400лв.Обаче не е само заплата.Ами осигуровките и данък общ доход 300лв разделени между работодателя и работника?Излиза,че държавата дава реално 300лв.

14

Електра

преди 4 години

Импексовите кому вируси водени от К-а-у-н-а, *** от такива новини...