10

изнервен

преди 4 години

До 6 анонимник. И ти четеш евангелието като червен дявол. Повечето от аргументите на радефф не се приемат - само за спекулата (предложението е на БСП, ако не си разбрал), и за фалшивите новини, което да речем е правилно.

9

69

преди 4 години

Хаха, сега като изпокрият стоката и тръгнат цените, да благодарите на ***.

8

Шъ вилнее пазарът

преди 4 години

Трябва да подкрепим, рийш ли, свободната частна иницатива, която винаги в критични за цялото общество ситуации опитва да си реши проблемите за сметка на всички останали, като надува цените до крайния търпим предел и малко над него. Но нашите набедени "бизнесмени" си правят криви сметки - хората като останат без пари, особено при очертаваща се 20-25% безработица, надценените им стоки ще си останат по складовете. И пак ще ревнат, че държавата (т.е. пак ние с джобовете си) е длъжна да ги дундурка.

7

Анонимен

преди 4 години

Добре, нещо не разбирам.Значи, БСП предлагат нещо. ГЕРБ го приема. Финансовият министър (ГЕРБ) смята, че приетото е глупост. Президентът също го обявява за глупост. ГЕРБ го отхвърля.Виновен е президентът. Що за логика?

6

Анонимен

преди 4 години

Тия дето плюеха по Радев без да прочетат за какво връща закона... какво се оказа сега - стадо неандерталци, щом не е предложено от ГЕРБ значи е Москва, комунизъм, льотчик и други... и тия хора гласуват, просто нямам думи

5

Анонимен

преди 4 години

Сега е момента да скочим и да изметем герберската хунта. Да бягат панически към границата с Турция , докато могат и да се молят Ердоган да ги подслони при бежанците

4

Анонимен

преди 4 години

Радев, я заведи Деситу до Милано да си купи дрешки. Сега имало големи намаления

3

Анонимен

преди 4 години

Комуниста не му пука от пандемии, ядрени взривове, не му дреме за живота на хората и винаги го показва. Жалко за всички изветрели мозъци дето са облъчили през годините и сега пак маршируват на Шипка със знаменцата. Преди ядяхме марули след Чернобил и ходехме на манифестация под дъжда щото пак нямаше проблем.

2

Явно

преди 4 години

Румен Радев е велик държавник!Гешевизацията се отлага за неопределено време!

1

Анонимен

преди 4 години

Радев, няма вирус пич, събирай червените на протест на площада