38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45От твоите уста в божиите уши.

37

Анонимен

преди 4 години

Предлагам му да се разходи до Италия

36

Анонимен

преди 4 години

Тиквата и неговото правителство са особено т ъ п и и некадърни, но временното ограничение е единствения изход. В противен случай ще задминем Италия. Просто нашата болнична система и квалификацията на лекари и сестри в момента е много ниска.Моето мнение е, че до месец ще бъде утвърдена методика за адекватно лекуване от този вирус, имаше новини от Франция, а САЩ, Русия и немски фирми готвят ваксината. След 4-5 месеца ми се струва, че всичко ще бъде забравено, с изключение на загиналите.

35

Анонимен

преди 4 години

Това е лудост, съгласен съм с него. С тези безобразни мерки само забавят вируса и го правят фатален за икономиката. Така или иначе, огромен брой хора ще се заразят днес или (с мерките) след 5 месеца. От заразените ще умрат 3%, основно хора над 80 години с много съпътстващи заболявания.В резултат на мерките, много малки фирми ще фалират и стотици хиляди ще бъдат уволнени до 2-3 месеца. Масата хора нямат големи спестявания и ше свършат парите до месец два. След това ще настанат безредици...

34

Анонимен

преди 4 години

До до 31 41 Радавам се че си толкова грижовен. Може даже да отидеш и да вземеш под крилото си някой с кредитна тежест и малко да го разтовариш.Какво ще кажеш?Недей да говориш за държавата защото държавата - това съм и аз.Когато взема кредит аз знам, че рискувам. И никой няма да ме пита мога ли, не мога ли да си плащам когато му дойде времето.Най голямата вероятност ако не мога е да стана клошар.Така стоят нещата. Държавата не може да плаща на всички за всичко Всеки да си прави сметката

33

Анонимен

преди 4 години

Едва ли някой взема на сериозно това недоразумение с прическата а ла фюрера .....

32

до 31

преди 4 години

Аз лично кредит нямам, нито ипотека, нито лизинг. Така, че на мен ми е за хората, които са спрени от работа, но не и от отговорността да си плащат на време кредитите, а не за о7564ц786и като теб, който не знае какво е даже форсмажорни обстоятелства като извънредно положение например. Силно се надявам поне тези, които имат кредити да имат такава клауза в договора

31

баи

преди 4 години

да иде и да се неврьща карантинират го на витоша - е заради такива *** може да се затрие някои живот

30

Анонимен

преди 4 години

"Той е категоричен, че никой не знае колко ще струва тази криза"Въпросът е не колко (колкото и да е), а кой ще я плаща. Ай сетете се сами.

29

Анонимен

преди 4 години

До ГеоргиГошко, накара ме да умра от смях. Не можах да спра една минута. Каролев също бил дете представете си, което се е нааквало в гащите, защото е преяждало с кайсии. Това е то да си прекалено свободен- най - много да осереш пейзажа.

28

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAДобре ли сте?

27

Додо

преди 4 години

Застарял чичак с дебелашко поведение и много, много противен.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Приятел, недей така. Взел си кредит, нали? Когато го вземаше помисли ли че за срока на погасяване могат да се случат много неща особено ако кредитът ти е дългосрочен? Защо не се научите да мислите преди а не да ревете след...? Борисов не е виновен за човешкото малоумие. Не си търсете отдушник там където го няма.

25

Анонимен

преди 4 години

ХАЙДЕ И АЗ С ГЛАВНИ БУКВИ,ВИЕ ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТЕН ЛИ СТЕ-ИЗРИЧНО Е ИЗБРОЕНО КОГА МОЖЕ ДА СЕ ЩЪКА ПО ГРАДА.РАЗБИРА СЕ ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА СПРЕ ОТИВАЩИТЕ НА ЛЕКАР.БОЖЕ МОЙ!!!АЗ ВСЕКИ ДЕН СЕ МОЛЯ ТОЯ УЖАС ДА СВЪРШИ!!

24

Леле

преди 4 години

Каролев може и на Небето да се качи (едва ли ще го пуснат там ), въпросът е : защо си въобразява, че има право да рискува живота на останалите хора???

23

Анонимен

преди 4 години

Този ми е един от най-противните, но няма как за пръв път да съм на 100 процента съгласен с него....

22

Анонимен

преди 4 години

До БравоГоркият,не може да убие някоя и друга риба. На някои хора са им такива трагедиите. Не е ли смешно? По - скоро трагедия изживява пчеларят който не може да отиде да си нагледа пчелите. За него ако можех бих направила нещо. за теб драги, с никаквия ти дерт нне бих си губила времето. Риба има и в магазина.

21

Анонимен

преди 4 години

Каролев,това може да е безобразие но ако дойдем до положение да не можем да си изпратим близките или те да не могат ,и да снимаме и ние колони от камиони с трупове такива като вас какво трябва да ги правим???По-добре един месец дисциплина и хляб и солотколкот гробове.Това либералната пас/мина сте бедствие ама не природно а човешко.

20

Анонимен

преди 4 години

Този като Златките. Известен с това, че е известен. Горе-долу има същия мозъчен капацитет.

19

Анонимен

преди 4 години

Добре че не всички са герберасти с промити мозъци.Останали са и нормални.Ни не са много де.