137

Анонимен

преди 4 години

На този Мангъров не му ли е неудобно да дрънка глупости? На базата на какви изследвания е стигнал до извода, че вирусът ще затихне? Ами ако не стане така? Ще го видим ли публично как си посипва главата с пепел, ще му бъде ли потърсена отговорност за дезинформация? В момента всеки дрънка, каквото му дойде в главата. Егати и доцентите, егати и специалистите...

136

Анонимен

преди 4 години

До SatiraНищо не са спряли в Китай, просто видяха че немогат да издържат икономически, и предприеха стария комунистически метод на агитация че всичко е под контрол и нещата се оправят, както между впрочем и в началото цял месец криеха и отричаха, самия факт че представители на СЗО не се допускат все още там, означава че с нищо не са се справили

135

Анонимен

преди 4 години

В Китай спряха вируса, защото няма кой да им реве за човешките права. Гледахме клипчета как товарят заразените в камионетки... Кой знае и колко разстреляни е имало заади неподчинение. В ЕС заради "демокрацията" това няма как да стане и ще си боледуваме.

134

Анонимен

преди 4 години

Хората станахме много алчни, много меркантилни, много материални и бездуховни. Сега си плащаме цената.

133

Анонимен

преди 4 години

До fИ аз така.Предпочитам москвич и жигула.много по-хубави са от смешните немски коли

132

Граовец

преди 4 години

Много трезво мнение.Сега тази истерия е като маннанебесна за лекарите които предписват фантастични тестове за хора които са отишли за нещо дребно.Къде е сега Мама Гъзана да поведе хората срещу медицинските безобразия?

131

Анонимен

преди 4 години

До елементаренНе знам какво ти пречи да си правиш инхалации.Някой ти е забранил ли?

130

елементарен

преди 4 години

Щом вирусът се развива основно в гърлото, в носа,в горните дихателни пътища и умира при 56 градуса, какво пречи човек, ако усети симптоми, да си прави инхалации???? Вместо да гълта и да се трови със силни лекарства.

129

f

преди 4 години

Тия смешници немците правят бенц, бмв и отвреме навреме фв и опел с държавни пари дето крали като големи, бенцът е 99% държавни пари и не е правен от немци. Бенц правен с пари за 100 бенца с въздушно окачване, как няма да вози? Видя се след 11.септември 2001 за няколко години гниещите бмв-та и бенцове като частни марки че нищо не струват без допълнителните пари.

128

Анонимен

преди 4 години

Браво. Един се сети да го каже. Нарича се атенюация на вируса. И борбата с вирусите не може да се провежда като се криеш и изолираш.

127

Satira

преди 4 години

Много черноглед този Мангаров. А защо тогава в Китай го спряха за два месеца. И това в държава с население 1.3 млрд. Души

126

иван

преди 4 години

Ей вярно много пpост народа. Човекът ви казва истината от позицията на специалист! Фaтмaкът дето го зяпате всяка вечер не е вирусолог, нито някой от тия дето се редят се него. Не могат да спрат нищо, пак ще се зарази маса народ - с мерки или без мерки! Това иска да ви каже човека и това, че няма нужда да се съсипва и икономиката

125

Анонимен

преди 4 години

70% от 6000000 със 5% смъртност прави 0.7*6000000*0.05=210000 души загинали.Слава на Бойко, Костов и антикомунистите за съсипаната здравна система.

124

АНТИ

преди 4 години

Гледай Банско, сещай се за Слънчев бряг Лятото.Мутрите изгорЕха.

123

Анонимен

преди 4 години

Тоя или е изкукал постепенно, или най-вероятно винаги си е бил такъв. Желанието му да стане доцент е било над възможностите му, но благодарение на упоритост и връзкарство е станал.

122

Анонимен

преди 4 години

доц. Мангъров, още в началото, когато оня *** се явяваше и говореше че няма заразени, каза че броя изследвания които се правят са малко и даже се учуди защо по КПП-тата и летищата не се ползват бързи тестове, които макар и да не са 100% сигурни дават всеобхватност, ама и до ден днешен никой журналист не постави въпроса пред *** и ББ защо именно не се ползват бързи тестове

121

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 111Персоналните обиди, които сипеш към непознат потребител, показват аргументативната ти немощ, агресията, която носиш в себе си и неприятното усещане, че си разкрит- платен трoл си. От ония, на които им е внушено в Централата, че щом измрат пенсионерите, техните заплати ще се повишат. Отдавна ви внушават да мразите възрастните и болните хора. Не забравяй- и ти ще остарееш, а кога ще станеш пенсионер, не се знае. Може навреме, може и по- рано. Не си застрахован.

120

АнонимеН

преди 4 години

ТОЗИ ЛАКОМНИК ИСКА 10% ОТ ОБЩОТО НАСЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ИЛИ 700 ХИЛЯДИ УМРЕЛИ И ТОГАВА ЩЯЛ ДА БЪДЕ ЗАДОВОЛЕН ГЛАДА МУ ЗА ТРУПОВЕ!

119

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13170%Какви по-конкретни числа искаш?Ти ако си по-запознат - кажи ни нещо ти.

118

Анонимен

преди 4 години

По правилата на медицинската практика въобще не се налага хоспитализиране на установените с коронавирус. Само се рискува заразяване на лекари и сестри и разпространение на вируса. Със сигурност около 1 установен с вируса има още 100, които вече са заразени. Повечето от тях обаче няма да развият никаква клинична картина и няма дори да разберат, че са носили вируса.