120

Анонимен

преди 4 години

И кво дават за пример, че хиляди бачкат без предпазни средства за жълти стотинки.

119

Анонимен

преди 4 години

Видеостената е в Барцелона.

118

Анонимен

преди 4 години

Божичко, каков е това мониторче, бе, Бай Барба!? Толкова пари откраднахте, а нямате видеостена за конферетна връзка!

117

Анонимен

преди 4 години

Лани в щатите заболелите от грип са били 32 милиона. От тях над 200 хиляди са починали. Пита се в задачата, това епидемия ли е било, или нещо нормално? Не сте чули за епидемия, нали? Тогава си правете сметка за сегашната олелия.

116

Тути

преди 4 години

Незаконно извънредно положение на ГЕРБ им гарантира милиардите от Европа !Вируса е лабораторен грип !Подиграват се с хората !

115

САВЕЦКА USA

преди 4 години

До Пасем трева 25344........ГЕЛА Е МИШКА ЗА ВАКСИНА А НЕ ФАНЕ БАЦО ВИРОС !.....

114

Логично

преди 4 години

Взимам си думите за Бойко обратно, току що разбрах, че няма да ни платят от Позитано, парите са заминали за ресторанти и хотели.Само Борисов може да ни измъкне от батака, дано да успее.

113

Пасем трева 25344

преди 4 години

Актьорчето на Бойко Борисов - Киро Домуса бил болен от вируса ,за който Бойко чака пара от Европа!1 400 000 000?Милиард и четиристотин милиона евро !Евала Бойко ефенди !

112

БАНКЯНСКО ГОВЕДО

преди 4 години

МУУУУУ АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ МУУУУ

111

БАНКЯНСКО ГОВЕДО

преди 4 години

Борисов се похвали: България се дава за пример за мерките срещу COVID-19ЯЗЪК ЧЕ ПОЗНАХ И НАПИСАХ КАКВО ЩЕ КАЖЕ КРАТУНАТА НЯКОЛКО ЧАСА ПО РАНОКРАТУНА КОФТИ Е ДА СИ ... НАЛИ

110

Тонката

преди 4 години

И аз не можах да си купя маска, ама съм сръчен и си направих от старите гaщи на баба ми. Обаче се натрових с ешерихия коли! То требвало да се опере преди да си го тура на устата, ама не знаех.

109

БАНКЯНСКО ГОВЕДО

преди 4 години

ПОЛИТИЗИРАМ СИТУАЦИЯТА С ФОРМА НА ГРИПЗА ДА МОГА ДА СЕ ПИША СПАСИТЕЛ НА НАЦИЯТАИ ДА НЕ МЕ ИЗБИРАТ ПОВЕЧЕ ОТ ПЕЧАТНИЦАТА В КОСТИНБРОД

108

упс

преди 4 години

Само им кажи нещо на пенсийте тука за Бойко, и скачат като бесни кучета. Започва да хвърчи една пяна от устата, очите стават червени /е какви да са/, ръмжене, треперене /повечето от Паркинсон/... Бастуни се размятат, с разстрели плашат, някакъв народен съд отпреди 300 години им се върти из главите.Свърши се, другари, свърши се. Последният да загаси лампата на Позитано 20.Слава Богу. Че и на Божето му писна от вас.

107

Логично

преди 4 години

Парите от Европа за справяне с въпросния вирус отиват при разпоредителя на извънредното положение и военния генерал ,който е д- р Гинеколог!А за повече достоверност - Кирил Домусчиев е с вируса ,най добрия преател на Бойко!1 400 000 000 ? за извънредното положение !Бойко иска парите на всяка цена !

106

Анонимен

преди 4 години

Добре, че Борисов е Премиер иначе с такива пишман политици като Радев, Нинова и Мая Манолова загиваме. Ръкопляскане за Бойко Борисов.

105

до тоя с многото 999

преди 4 години

А Бай *** не беше ли партиен член? И ти ли си с лоботомия или 6и3офрения?????

104

Тонката

преди 4 години

Бойко спасява България,а другарите пикаят газ:):):):)Батман помага на народа:):):)Бойко ше победи и този Коронавирус както победи и Руския вирус къде витае на Позитано 20:):):):)

103

Милиционер

преди 4 години

др.Борисов,др,Гешев само с 16 патрона не можем да се справим!Дайте заповед да ги избиваме с бухалките като едно време тези болни га до ве!

102

1234В

преди 4 години

В Сливен има хора които си дойдоха от Белгия и Германия и са под карантина но си ходят кадето си поискат имало органи не няма оставят ги да подпишат Български въздух.

101

Анонимен

преди 4 години

Като дойдат парите Баце ще ви купи маски... ще ви купи, ама друг път!