41

Hanns Gruberr

преди 4 години

ГРЪЦКО--ТУРСКАТА ГРАНИЦА Е УЖАААСНО ДЪЛГА..Започва точно на 90 метра от КПП КАПИТАН АНДРЕЕВО. Там има граничен остров , който е в рекато до пункта .ЗА ДА ДОБИЕТЕ ГОЛЕМИТЕ МАЩАБИ---ЗА СРАВНЕНИЕ САМО РЕКАТА МАРИЦА + ПОЛОСАТА ОКОЛО пункта до ОДРИН, където стават тези неща сега...САМО ТАЗИ ГРАНИЦА Е ПОЧТИ КОЛКОТО ЦЯЛАТА ВАША БЪЛГАРСКА СУХОЗЕМНА ГРАНИЦА С ТУРЦИЯ = 275 КМ...ГРЪЦКО-ТУРСКАТА САМО ТУКА Е 230 КМ !..до края на Еврос (Маризза) в морето.А ИМА ОЩЕ НАД 650 км ---- ДО РОДОС ! + ОЩЕ 125 км

40

Бау

преди 4 години

Всеки иска по-добър живот. Човешко е. Нашите млади също бягат от бедна България. *** е, че разни безобразни се възползват от хората, за да си постигнат мръсотиите ...

39

Анонимен

преди 4 години

UK напусна ЕС защото англичаните не са съгласни Германия да се разпорежда в уж равноправен съюз и да има последната дума по всички теми. Фараж в своя реч пред европарламента: "създадохме ЕС за да спрем германска доминация над континента, а сега ставаме свидетели точно на това" Отделно се настроиха срещу мигрантите дето Меркел покани. С излизането на UK, Германия държи 1/5 от населението и 1/4 от европейската икономика. Честитууу на германофилите. ЕС няма бъдеще защото е нов Райх.

38

Анонимен

преди 4 години

Още неразбрали защо Британия напусна Ес ?

37

мак

преди 4 години

Тази криза ще е по-страшна от предишната. Идват все нови и нови, а тези, които бяха при ердо - не се знае, колко милиона са в действителност.

36

Анонимен

преди 4 години

Дойчовците да ги гледат правят им по една карта и каквото са изкарали да се трянсферира в картите на мигрантите, нямам нищо против, само да не ми втълпяват, че съм длъжен на техните гости.

35

ХА-ХА-ХА-ХАААААА

преди 4 години

Отивам да пусна един пацул и се връщам

34

Анонимен

преди 4 години

. Ами естествено е хората да бягат от зоната на военни действия.Е що не бягат към вътрешността на Сирия, нали Турция лоша!?

33

Анонимен

преди 4 години

Ердоган разпалва нова война в Сирия, защото иска да спаси ислямистите от Ислямска държава, после реве, че има нова миграционна вълна. Ами естествено е хората да бягат от зоната на военни действия. Той какво е очаквал. Отделен въпрос е, че в момента е натоварил на автобуси афганистанци, пакистанци, сомалийци и каква ли не папплач и ги вози към гръцката граница.

32

ХА-ХА-ХА-Хахаха

преди 4 години

Пропуснах да ви кажа, че аз съм Елтън Джон

31

Анонимен

преди 4 години

Ердо, както и да се връткаш, помощ от нийде няма да видиш.

30

Анонимен

преди 4 години

След като идеята за парите срещу спиране на бежанците не подейства при Ердоган, сега са обещали едни стотици милиони на Гърция. Вероятно притискат гърците бежанците да останат в Гърция. Не вярвам да стане. Гърците са стари лисици, не можеш лесно да ги излъжеш. Сигурно в надлъгването ЕС ще обещава пари, които няма да дава, а Гърция ще обещава да задържи мигрантите без да има намерение да ги задържа.

29

Анонимен

преди 4 години

До F5 25Алоууу.............ще ти дам адреса на един МНОГО ДОБЪР ПСИХИАТЪР, много хора вече се излекуваха! Не личи ще ти помогне, но винаги има надежда!

28

Я

преди 4 години

Либерализъм, е болестно състояние...А,това са в момента правоимащите - който си правят тези поразии за наша сметпка"

27

Анонимен

преди 4 години

Ако трябва да сме честни, целият проблем произтича от това, че Европа обеща пари на Ердоган срещу спирането на бежанците в Турция, ама не му даде парите. Отпуснаха му един транш и после се правят на разсеяни. Това е стара европрактика искат конкретни действия от някого срещу обещания - после не изпълняват обещанията. Вероятно на Ердоган му е писнало да чака обещаните пари или е разбрал, че освен обещания друго няма да получи.

26

Анонимен

преди 4 години

Само да не притиснат от ЕС нашия туч да приеме бежанците доброволно.Че той веднага ще се навие без много да му мисли!

25

Анонимен

преди 4 години

Българина може и със малко,ще и насее,ще си произведе и ще оцелее,да му мислят онези от голямата работа къде имат само дъжд.България е златна мина,има прекрасен климат,има чернозем и прекрасни села,ако удари немотия,хората ще се върнат към селата

24

Анонимен

преди 4 години

Както и да се кани Ердо да разпада ЕС да не се нада, че отношението към него и Турция ще се промени.И като разпада непрекъснато тук и там - да не се събуди някоя заран разпаднат. Че опозицията е настръхнала. Ама Путин тоя път няма да го предупреди.

23

Анонимен

преди 4 години

Русия е виновна за бежанците, не Турция, не САЩ. Благодарение на бежанците UK напусна ЕС, Русия се намеси в изборите на САЩ. Империята на злото е Русия, дори Ердоган го проумя. Опита учи.

22

Анонимен

преди 4 години

Вай, вай, вай..........в Русия има над 10 милиона пришълци, от 2014г пристигнаха над 5 милиона украинци, подпомагат Донбас и влагат в руините от украинската ОКУПАЦИЯ на Крим милиарди и въобще не се оплакват, а това нед-оно-сено ес-че от 1 милион и ще се гътне!!!!! Ха-ха-ха-ха.........Всъщност, никога не съм имала добро мнение за това полу-фашистко недоразумение, но сега ме радват проблемите му, напълно ми е кеф, че МАСКИТЕ МУ ПАДНАХА И СЕ ВИЖДА колко е фалшиво, лицемерно, жестоко и корумпирано!!