56

Анонимен

преди 4 години

Ако стане война между Гърция и Турция ще си е между тях. Ние не бива да се месим при никакви обстоятелства. Факта че Ердоган и гръка дори не искат да се видят ми говори, че отношенията между двете страни са достигнали дъното. И двете са натовски държави. Трудно е да се прогнозира кой кого ще подкрепи. Но такава война може да има епохални последици, да превърне балканите в нова Сирия или дори да даде началото на трета световна. Вместо да злобеете стискайте палци на ББ да успее да ги помири.

55

Защо Русия

преди 4 години

Не позволява , българско знаме да се вее на Шипка.Кажете русофилопредатели

54

До 65

преди 4 години

Европа никога няма да се съюзи с Русия.Срамно е

53

ОСТАВКА !!!

преди 4 години

Ние го чакаме да покани за 3-ти Март освободителя Дядо Иван, той отиде да се дупи на поробителя Ердоган.

52

Боко Ибрикчиев

преди 4 години

Радев на Шипка, Тиквата при Ердоган да злослови срещу ЕС и Гърция. Да отидеш в Турция в навечериета на 3-ти март си е гавра със загиналите наши деди. Няма чест, няма достойнство за Тиквундера.

51

Хахааааа

преди 4 години

Костов е единствения , който изрита ДПС от власта и още го мразят

50

Анонимен

преди 4 години

Трети трети 2020 година е кан Крум би си направил тентхера от тиквата.

49

Анонимен

преди 4 години

Турчина си рита стълбата - ще принуди Европа и Русия да играят заедно срещу него. Иначе и с Гърция ще му се отвори фронт. И както обещава да не ги пуща през България, така и ще го направи. Последния коз е в Русия.

48

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Къде са сега ония "патриоти", които плюеха Станишев, че се целувал с Местан на Орлов мост ?Къде са герберите-националисти, които ни обясняваха как трябвало да дойде на власт ГЕРБ, за да не управлява ДПС ?Вашата Тиква-идол буквално ни хариза на Ердоган.Такава наведена позиция България не е имала пред Турция от поне 140 години насам !

47

F5

преди 4 години

Под комунистическо време Русе са подлагани на радиация и там са мутанти!

46

Анонимен

преди 4 години

Поздравявам Ердоган...

45

Анонимен

преди 4 години

Страхотно заглавие. Боко ли ви прати смс какво заглавие да сложите. Затова, че не свърши за 2 пари работа. Но пък се изниза от Националния празник и отпада вероятността да бъде освиркан.

44

Хахаха

преди 4 години

Значи 4 милиона бежанци , ще разрушът 500 милионен съюз.Неграмотноста обединява русофили и мюсюлмани

43

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

"Идолът на простите", както правилно го нарече някой тук, е силно наведен пред Ердоган.А, всички знаем как постъпват с наведените ....

42

Анонимен

преди 4 години

Гърците били непреклонни - ами да си гледат бежанците тогава :)) Дипломация с вироглавие и отяждания не се прави. Това не е сeлския мeгдан. Тук зависят съдби на цели народи. Това му го признавам на Бойко, че не е кибритлия и гледа да се разбира с всички.

41

До 50

преди 4 години

Грешиш...заблудений..ердо си гледа неговия интерес срещу гърците...а нашия *** само ходи да му се мазни и да играе срещу европа. Бежанците така и не искат да идват тук...защото тук и българите не им харесва...камо ли на бежаните. Ердо атакува цяла европа...докато нашия с поведението си...показва че е против европа и гърция...Заблудении...заблудени балкански субекти стеее...щом величаете ердоган.

40

Анонимен

преди 4 години

Честит национален празник!

39

Анонимен

преди 4 години

Абе Вие толкова плюете по Ердоган, но не разбирате ли, че в момента единствената причина Българската Ни граница да е спокойна и да не е като бойно поле, е той, защото изрично се спомена за така наречените бежанци, да се отправят към Гърция, а не България.

38

Анонимен

преди 4 години

Ердоган ще подпали и балканите - на там е тръгнало! Гърците са непреклонни - така и трябва. На турчина му се воюва и няма да спре мигрантите. Време е Русия да го сложи на място.

37

Анонимен

преди 4 години

Факт е, че имаме прекрасни отношения с Турция. И това е единствената страна, която не би ни предала или ударила в гръб на Балканите. Гърците са лукави и нечестни. Бойте се от данайците, дори когато ви носят дарове. За сърби и макета да не говоря. ЕС също са лицемери. Ако не е добрата воля на Ердоган, досега и България да е заляна от бежанци. ЕС нито ни пази, нито му пука. Те даже искат бежанци и сме им пречка. Щяли да пратят трафикантите от фронтекс, да помагат в преселението.