14

Анонимен

преди 4 години

Те и за КТБ така казаха но на хората спестяванията изчезнаха в джобовете на ГЕРБ!

13

АЙДЕ БЕ,

преди 4 години

РУБЛАДЖИИТЕ, ОБМЕНЕТЕ СИ ЛЕВОВЕТЕ В РУБЛИ, ДА НИ ДАДЕТЕ ПРИМЕР!СТИГА САМО ЛАЯХТЕ!

12

Анонимен

преди 4 години

нека злобното състане на рублофилите започне сега!Нека да си предпазят левовете, като ги обменят в сигурната любима рубла, тъкно ще подпомагнат на дело любимата Русия, която толкова благоговеят!!

11

стига бе

преди 4 години

Верваме ви, но няКОЙ от тия там, би ли си заложил главата ако случайно ни удари?

10

20

преди 4 години

"курсът на лева към еврото вече няма да е фиксиран и ще подлежи на преговори с другите страни-членки" Е,нали казаха,че нямало да се променя курса???

9

Анонимен

преди 4 години

ВСЕКИ Е ХОДИЛ В ЕВРОПА И ЗНАЕ, ЧЕ ТАМ ВСИЧКО Е В РАЗРУХА И МИЗЕРИЯ- НИСКИ ЗАПЛАТИ- ЕТО ЗАЩО ИМА ОПАШКИ ПРЕД РУСКОТО ПОСОЛСТВО ОТ БЕДНИ БЪЛГАРИ, КОИТО РЕШАВАТ ДА ПОТЪРСЯТ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И СОЦИАЛНА ЗАЩИТА В РУСИЯ.

8

Фил

преди 4 години

Ако няма да ни удари по джоба, значи никой няма и файда. Тогава за чий... се прави?

7

А, бе

преди 4 години

Питайте италиянците, гърците..Наистна някой няма да ги удари, но та са в парламента и са с добри заплати. А пропо-подписаха ли СЕТА, продадоха ли ни окончателно. Защо пресата мълчи, или мисирките ги е страх ...

6

Анонимен

преди 4 години

През 2009г когато Тиквата дойде на власт ,същата Тиква обещаваше че до март 2010 ще сме в Еврозоната.Трябвало само да боядисаме КПП-тата .От тогава минаха повече от 10г.Сега се молим да ни пуснат в чакалнята.Междувременно англичаните се ометоха от ЕС.Някой вярва ли още на мошеника от Банкя?

5

Анонимен

преди 4 години

Вярвайте на гербаджиите, те никога не лъжат.

4

ГЕРБ

преди 4 години

- Еврозоната няма да ни удари по джоба!- В Перник водата ням да спре!- Въздухът в София е чист!- Евросредства не се крадат!- Корупцията е изкоренена!- Имаме растеж, икономиката върви нагоре!- Нямаме дефицит, а излишък в бюджета - пари има и то много!- НАП няма да допусне теч на лични данни!- Трета линия на метрото ще бъде завършена до юни 2019 г.! Пардон - октомври 2019 г.! Такова де, нали, до май 2020 г.!

3

Анонимен

преди 4 години

И за свинското така говориха, но я погледнете съседната статия.А на Мента ако някой се връзва на говоренето значи е пълен ба лък!

2

Въпросчо

преди 4 години

Някой ще обясни ли ( Менда Стоянова) както се "запази" цената на свинското , така ли ще се запази и курса лев-евро ? Кого лъжете Стоянова ? Лъжете народа си !

1

Анонимен

преди 4 години

Радев беше прав! ДупИ да ни е яко!