20

Мда

преди 4 години

Правителството освен с народа,с друг не воюва...То всъщност не е война,а терор,ама нейсе.

19

Анонимен

преди 4 години

В момента ако гласува народа, за радев няма да гласуват и 500 човека.

18

Анонимен

преди 4 години

самальотчика го разкриха за корупция и шпионаж и преди да са го екстрадирали към сибир иска правителството да сваля ама другари ние тоя филм сме го гледали

17

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ЗАТВАРЯЙ ГРАНИЦИТЕ ДОКАТО НЕ СМЕ ПЛАМНАЛИ.

16

Анонимен

преди 4 години

Не воювал, това че се криеш зад глутницата от койоти и ***, която си насъскал не значи, че не воюваш.

15

Xxx

преди 4 години

Баце го играе "над нещата" пусна хрътките подир Радев ,а той срои и гледа отстрани ни лук ял ни лук мирисал

14

Анонимен

преди 4 години

"" Правителството не воюва с никого, не сме нарушили добрия тон ""..................Много миролюбив си станал, Бойко, ... само се оправдаваш.Един Гешев ни трябва за Премиер и Президент едновременно ... той няма да се оправдава - само ще действа !

13

Анонимен

преди 4 години

ДРУГАРЮ БОРИСОВ , ИМА ПРИГОТВЕНА КИЛИЯ ЗА ВАС В ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ

12

Анонимен

преди 4 години

То как да воюва тоз сбирщайн-башибозук като заниманието му е да краде до последно!

11

пецата

преди 4 години

правителството отдавна воюва срещу народа и провежда геноцид , вчера пак сте взели 200 млн евро кредит

10

Анонимен

преди 4 години

Борисов требваше всеки ден да чете пресата и коментарите на народонаселението все още останало тук за да разбере какво е обичта, как живее, какви са цените, отношение към правителството, ***, корупцията, лобистките закони които прекарват, беднотията ... и не само да разбере но вече май няма време. По добре е други по честни да дойдат да извадят от калта тая държава.

9

ХМ!

преди 4 години

ПРОБЛЕМА НЕ Е С КОГО ВОЮВАТЕ А КАКВО СТЕ НАПРАВИЛИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - КОГА ЩЕ СЕ ЧУВАТЕ КАКВО ГОВОРИТЕ И КАКВО ВИ ГОВОРЯТ НА ВАС Г-Н БОРИСОВ????????????? президента много добре го каза

8

БИЛЧЕВА МАРИНА

преди 4 години

ХАХАХАХ САТИРИЧЕН ТЕАТЪР

7

Изнервен

преди 4 години

КУЧЕ

6

Анонимен

преди 4 години

Властта на суджуците, асансьорите, къщите на тъщите, терасите, боклукомора и водомора е много по вирулентна от коронавируса 2019 nCoV. ВЛАСТТА ПОГНА БАБА СТОЙНА КАТО ВРАГ НОМЕР ЕДНО. БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ СЪБУДЯТ! ТОВА Е БЕЗСРАМЕН ЧОВЕК! СЕГА СЪМ ЕДИН *** И БОЙКО ВСЕКИ ДЕН СИ ТРИЕ КРАКАТА С МЕНЕ! Ведната след като видеото обиколи социалните мрежи полицаи от МВР са налазили баба Стойна в Дома за стари хора, където живее, за да я профилактират защо говори против властта и Бойко Борисов!....

5

Star Wars

преди 4 години

Пресата погледнал моя бог !

4

да бе

преди 4 години

Прокуратурата - инструмент за политически поръчки?С други думи, президентът "напада" правителството, защото се е почувствал лично застрашен и брани собствената си кожа. Но "акцията" на г-н Гешев по адрес на държавния глава е най-очебийният симптом за превръщането на прокуратурата в инструмент за политически поръчки. Защото текстът на чл. 103 от конституцията е пределно ясен.

3

Анонимен

преди 4 години

не сте, мисирките нямат нищо общо нито незаконните срс това път че остави 60000 без вода няма нищо. всичко е наред и народа е доволен и ще гласува за герб!

2

Анонимен

преди 4 години

Хе-хе какво ли ще кажат миси рките трябва да са много щастливи от добрия тон.

1

-

преди 4 години

"Мамина душица"Воювате със собствения си народ - г-н Премиер!Безнаказана корупциь, лошо здравеопазване, липса на инвестиции, най-ниски пенсии и заплати в ЕС, липса на средна класа в земеделието и бизнеса, голяма ножица между малкото заможни и масата бедстващи хора, калинки във управлението , разпад на държавността и още и още.... трябва ли да бъде обявена война или просто тихомълком тя се случва. ЧУЙТЕ Президента! ВСЛУШАЙТЕ се в думите му! Забравете егото си!