275

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

След излезлите СРС-та Радев най после успя да обедини нацията... - с омразата към себе си... - а вторият мандат се превърна в мираж...

274

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Напълно споделям мнението на ПроСоТо, че недолюбва Борисов, но съзнава, че за момента той няма алтернатива...

273

Анонимен

преди 4 години

А на тебе,кога?

272

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktНазначил Деса за 2000 лв на времето когато му е била любовница а сега жена, това държавна измяна ли е според тебе?Като вземете герберите така избирателно да го тълкувате се смея.Айде да не изброявам колко кражби сте извършили, че няма да ми стигне мястото.

271

Sichtpunkt

преди 4 години

Ако прибереш и Пеевски ти вярваме!Това онзи ден го говорихте и за "черепо".

270

до 280

преди 4 години

Няма кой да ме уволни, защото аз съм собственик на фирма и за тези години един лев не съм укрил и не ми е готино като разни въшки се правят на големи бизнесмени, а всички ги знаят, че са обикновени мошеници.

269

NoName

преди 4 години

Ще продължавам да питам за Финландия - защо са въвели ВИЗИ за българи??Защо ми е този ЕС тогава, щом европейски страни въвеждат визи за други ЕС страни??Гешев, дреме ми за Черепа - обясни за Финландия!

268

Каскетски

преди 4 години

Тежи си на мястото прокурорът-поне с десет кила е натежал покрай празниците!

267

Анонимен

преди 4 години

Тука пишат хора дето фирма и на хартия не са видели. Много принебрежимо малко се крие печалба от нормалния бизнес. За 10% данък и 10% дивидент, трябва да си луд. Тук се е чел закон, както дявол чете Евангелието. И от там липсват едни има няма половин милярд лева . Нормалният бизнес си плаща данъците, събираемостта там е доста голяма.

266

NoName

преди 4 години

За да пътувам до Финландия защо ми искат ВИЗА?? Гешев - обясни ми, бе?Финландия е въвела визи за българи. Защо?? Ние сме в ЕС, и финците и те са в ЕС?? За кви визи става на въпрос?? За какво ми е вашият ЕС тогава??

265

Sichtpunkt

преди 4 години

Нали алкашами искаха ред и справедливост? Нали резидента ни оглуши с неговият правов ред и законност? И сега когато тя идва се обърнаха като палачинка на тиган.

264

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 276Кажи го това на чорбаджиите и ще те уволнят без да им мигне окото.

263

Анонимен

преди 4 години

Какво отнемане на бизнес? Тоя бизнес отива в историята, благодарение на Симеонов (да му се отчете доброто дело). Който 30 години все по ръба на закона се пързаля, един ден се подхлъзва.

262

Анонимен

преди 4 години

Чист минeтчия си, Иване.

261

Василев

преди 4 години

Първо е назначил любовницата си за пиар на ВВС, като е нарушил закона за конфликт на интереси за висш държавен служител!Второ сега се опитва да прикрие разследване на комисията КОНПИ за злоупотреби в щаба на ВВС!Законът си е закон, или се спазва или не!!!Няма хъката мъката и тинтири минтири!!!Агент Ърни Бигалоу!ЦРУ!!!

260

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е тази държава да влезе в релси иначе ще се затрие. Искате високи доходи ама като 60% от печалбата на фирмите се укрива няма как да стане.

259

Радев

преди 4 години

До ПижоОпитаха се да ме свалят, но благодарение на народа не успяха.

258

NoName

преди 4 години

Искам от власт имащите да ми дадат разяснение защо за Финландия, която е страна от ЕС за пътуване и/или за работа - на БГ гражданите им трябват ВИЗИ? Виза за Финландия? Все едно ще пътувам до САЩ. Финландия пропуска БГ граждани само с ВИЗИ??!! WTF?? Тогава за какво ми е този ЕС??!!Къв Божков, кви 5 лева? Искам обяснение!

257

до Питащ

преди 4 години

Никога не е късно. Изчакали са го да събере меда, сега ще му го вземат. То така е най-правилно. В другите страни не е по-различно, знаят за накой схеми,чакат ги да поработят добре, и накрая прибират парите. Никой не се бори за справедливост, всичко е за пари. Най-вече при правителствата.

256

КОЙ

преди 4 години

Ако прибереш и Пеевски ти вярваме!