6

Анонимен

преди 4 години

Тоя много пресоли манджата. Много излишен драматизъм. Оставки. Чест. Бла-бла-бла. Слушах записа. Пълен кьор-фишек. "Натискът" се изразява в молба да му се прати копие от заключението по проверката, когато тя приключи. И всичко това представено на обществото като най-долнопробно реалити. Наистина от днес нещата вече не са същите. Навремето имаше следствена тайна. Презумпция за невинност. Сега имаме пародия на правосъдие и поръчкаджийство.

5

Анонимен

преди 4 години

И това го казва професор по конституционно право в СУ?!!! И тоя учи студентите?! Боже, боже!

4

Анонимен

преди 4 години

Аз пък съм на мнение че точно Близнашки трябва да бъде съден.

3

Анонимен

преди 4 години

Сега доколкото разбирам Вождът го е яд че някой който е истински генерал а не като него ментак назначен от менте цар на държава която не съществува е насъскал лъвовете защото оня му казва че всичко е много зле в държавата... Мдаа нещо като чистките на Сталин или в Северна Корея как процедира дебелото човече с конкуренцията ама оня направо ги праща по лагерите. До никъде няма да стигнем с такива мислене отпреди 2 века. Остава само и манифестации да пуснат и вестник работническо дело..

2

Платено

преди 4 години

Гешев е платен от Пеевски а това е само да отвлича вниманието.Все пак виновните за водната криза в Перник са на свобода а половината язовири в БГ са полупразни.Очите на Гешев са широко затворени за истинските престъпления. За Доган, за Пеевски за горенето на *** за 250милиона от Държавната Лотария.Има за много неща да се отвлича вниманието от важните теми и престъпленията за стотици милиони.... Но за тази кокошка може да поговорим отново

1

Дядо Пърдю

преди 4 години

Тоз пък Близнашки е такъв Б ОК лук с главно Б, чак задмина по наглост другия Б ОК лук Огнян Герджиков