43

Гого

преди 4 години

Приятно бях изненадан , много свежо , много интелигентно шоу , браво момче , ще те бъде . Успех.

42

Марков

преди 4 години

Успех на момчето!Първо излъчване в ефир,нормално е да има леко притеснение,лека сценична треска,нещата вярвам че ще се подредят.Иначе,шоуто снощи го направи Вергов

41

9

преди 4 години

Това е нещо положително- гледаме турски сериали, ходим на сръбски ресторанти и гледаме шоуто на грък... Това е положително и европейско и е жалко, че при съседите не е подобно.

40

Тръмп

преди 4 години

Момчето става само и единствено да ми забавлява гостите на някой парти. За 100долара на вечер.

39

1234

преди 4 години

момчето е 50 българин 50 грък, а и не виждам проблема какъв ви е? кефете се на живота и по- позитивно. българина като види нещо ново и веднага много негативизъм. след някакво време му хареса и вече точно обратното. като във футбола. дойде някой- поредното менте. вкара гол и е господ вече. падне отбора- най- смешните. бие отбора 2-3 мача- шампиони сме. успех на момчето.

38

Анонимен

преди 4 години

До VictimizedТози вид шоута се гледат на Ютюб като има нещо интересно иначе основните зрители гледащи на живо не са много.

37

Анонимен

преди 4 години

Човека е по-добър от Слави.

36

Victimized

преди 4 години

Проблема е в самия формат, този формат отдавна дотегна на всички дори и в САЩ където има поне 4-5 такива предавания през цялото време като всички до едни бледнеят пред Лено и Летърман които направиха този тип формати популярни. Впрочем Слави си изкопира шоуто точно от Лено и го побългари, което се хареса на нашата публика.Това ще избяга от побългаряването за да не прилича на Слави и за това няма да се хареса на никого...

35

Анонимен

преди 4 години

Ми шоу бе. Тъпо или не,тва се предлага. На който му харсва,гледа. На който не,мести,кат мене. Иначе,като за начало - слабичко. *** може да понатрупат опит и да се пооправят.

34

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ГЛЕДАХ И НЕВЯРВАХ НА УШИТЕ СИ

33

нн

преди 4 години

Няма лошо избрали са водещия и както казва народа, рано е да съдим от прасенцето каква *** ще излезе, но това че копира Слави не е хубаво. Хората са се наситили на този тип шоу, трябва нещо ново и различно. В този късен час няма да има голям рейтинг, но ако е вярно, че за всеки влак има пътници, може и да излезе нещо, само времето ще покаже. Началото не е нещо ново, всички знаят за какво си отиде Слави- слаб рейтинг от години. Износено предаване като стар балтон.

32

До 33

преди 4 години

Е..някои от нас не мислят само с долната си глава..но..разбира се..това ни прави гейове..че какво друго?

31

..

преди 4 години

вие сте егати хейтърите всичките.. какво му е на момчето.. млад, весел, симпатичен, самоирония всичко от до. бил византиец.. вие в койй век живеете първо? второ лятно време цялата държава се изнася в гърция и имате единомислие с "византииците", а да не говоря и колко българи и обратно гърци с Евросъюза си работят и имат имоти и в двете държави. Проумеите, че с Евросъюза ставаме една държава с гърци и румънци и това е супер и ни подържа живи. Успех на момчето, което си е и българин и говори перфе

30

Анонимен

преди 4 години

Телевизията на Славуца е пълня тъпня. Всеки от нискочелите *** от шоуто е развил собствено предаване и резултатът е потресаващ. Простотията прелива на талази. А Славчо пари за качествени предавания не дава. По-точно спонсорите му явно се дърпат.Големият въпрос е-ще издържи ли телевизията му до изборите, където да захлеби. Иначе и е спукана работата....

29

лизо-низач

преди 4 години

КОйто плюе Славенчето , си пада по мъже!Няма как на нормален мъж да не му харесат тези перфектни, дълги и хубави крака!

28

Анонимен

преди 4 години

Искате нещо по ново?Ами погледнете всички нощни шоута в щатите...и те ли са имитатори?

27

СССР2

преди 4 години

Целта на тези предавания в "прайм тайма" е не да се харесват на зрителите, а да служат за за полит. пропаганда. За това служеше и Слави, за това ще послужи сега и Ципрас или както там му е името на отличника. Масовият бг зрител обикновено е без грамотното равнище, за да разбира с каква помия го заливат. Отношението на тези тв канали към зрителите си е като на хотелиерите към туристите, които слагат в "ол инклузив-а" ябълки като за прасета, а не за хора и не им дреме дали ще се върнат догодина.

26

Анонимен

преди 4 години

Кво сте го сложили тоя, няма ли други новини....занимавате хората с някви имитатори

25

До 25

преди 4 години

Ти като постъпиш на работа...и още първия ти раб ден някой те нахрани...това си е хейт.Ако след 3/4месеца...вече понавлязъл в нещата...ти кажат нещо...си е критика.

24

СПОРЕД МЕН,

преди 4 години

НА ШОУТО му липсват добри сценаристи.Само с плоски и прocташки смешки няма да стане.Липсва ниво на хумора и интелигентно поднасяне, както го правеше Тодор Колев в шоуто "Как ще ги стигнем..."После Учиндолеца открадна (едно към едно) шоуто на Тодор Колев.