186

Анонимен

преди 4 години

Който много пищи, значи много го боли!

185

Анонимен

преди 4 години

до 204,знаем ги савецките статистики стъкмистики. На Червения Площад има Макдоналдс, а през 1991г. на концерта на Металика милиони руснаци вееха американски знамена. Горби жертвоприноши Империята на Злото.

184

Анонимен

преди 4 години

Джуджи сега ще запали Кузя с трите самальота на борда и тръгва да брани братския ирански народ. А Кузя е безаналогов, защото има супер модерно стелт прикритие - димна завеса от изгорял мазут!

183

до странджата

преди 4 години

Тази атака наруши сънят на жужи-------В най-дория случай тази атака ще бръкне дълбоко в джоба ти със скока на ценатафна Нефта!В най-лоши може да подпали света със всичките му "прелести" които ще последват!Не, че Иран има шанс срещу Щатите, но почне ли се..., Йемен, С.Арабия, Кувейт, Бахрейн, Ирак, Ливан, Йордания и разбира се Израел!

182

Анонимен

преди 4 години

РУСИЯ ОКУПИРА БЪЛГАРИЯ НА 9.О9РУСИЯ РТЪГНА ДА ЗАВЛАДЯВА БГ ПРЕЗ 1915, НО БЕШЕ СПРЯНА ОТ НАЦ. ГЕРОЙ ГЕН. КОЛЕВ.РУСИЯ БЕШЕ ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТОРУСИЯ ДАДЕ МАКЕДОНИЯ НА ЮГОСЛАВИЯ.ТОВА СА ИСТОРИЧЕСКИТЕ ФАКТИ, ТЯХ НЕ МОЖЕТЕ ДА ФАЛШИФИЦРАТЕ, ПРЕДАТЕЛИ!

181

Анонимен

преди 4 години

Абе, Ванга беше казвала за някакъв разяждащ дъжд над Европа, ама се чудех дали пак ще познае.

180

До 196

преди 4 години

Момче, проявявяш се като чист т ъп ак!С теб не може да се обсъжда каквото и да е, защото не приемаш логични аргументи.Едно си знаеш, това си и баеш. При това супер категорично и изключващо друго мнение. Хай бръмчи си, щом ти харесва.Пиши глупости, толкова е смешно да ти чета простотиите.Но все пак, има статистика какво сме дали, какво сме взели от СССР и какво даваме и какво вземаме сега. Вземи поне нея виж.

179

Анонимен

преди 4 години

до Black Metal,ти нали си от Персия, бе, кви земи по София бълнуваш. Оди си claim-вай персийските земи.

178

Анонимен

преди 4 години

Г-ДА, НЕ СПОРЕТЕ С РУБЛАДЖИИТЕ, А ГИ ИЗТРЕБВАЙТЕ! ПРАЩАЙТЕ КОМЕНТрите им на американското посолство, ИНАЧЕ НАШИТЕ ИНСТИТУЦИИ СА ВАСАЛНИ НА КРЕМЪЛ!

177

Анонимен

преди 4 години

Мишоци, като стане мазалото ще ви дигнат ли ставката от посолството? Иначе не си заслужава.

176

Анонимен

преди 4 години

Тръмп да внимава.

175

Грета

преди 4 години

Ралвам се за климата като се избият хуманоидите.

174

Анонимен

преди 4 години

до 211,за 45 години разбрахме, че Русия само взема. Не само ни накараха да строиме глупости, ами трябваше и заеми да теглим и после и тях да ги плащаме и после Лукойла и АЕЦ-те да пълнят хазната в Кремъл. Объркал си се, безполезни дърти комунисте.

173

Black metal

преди 4 години

Да ви кажа чеснот, аз съм довоелн от русофобите ")))). Това са жейстоки пичове, по панелки , които скоро ще паднат, или малдите, дето ще изплащат апартаменчето още 40-50години, тамън за внъка ще е готов :). Тати шлосер и мама чистачка , толкоз :). А аз имам земи в София от 1902 година (имам документи , пише РЕПОСТЕН АКТ) хахаха. Но реално и аз съм виновен, не гласувам, и забранявам на всички мои родини да гласуват, просто няма за кого .........Но иначе съм руска мишка :)

172

Анонимен

преди 4 години

За 205Абе още ли не си разбрал бе, ти с ГЛАВНИТЕ БУКВИ!?!Първо, САЩ не дават, те само взимат!И второ, твоите кумири - краварите, пишат с главни букви, защото в тъпата им азбука има букви, които изглеждат по един и същи начин, та да разберат какво е написано, когато е важно. Ние нямаме нужда от писане с главни букви, защото доста умни хора са ни правили азбуката и там такива глупости няма.Това дето чаткаш с главни букви сочи колко си ***, не знаеш какво правиш и защо.

171

тука..

преди 4 години

дето го написа си ПРАВ,само едно ПРОПУСКАШ ЗА НАС:ВЕЧЕ ИМАМЕ ХОРА И В ПЕЩЕРИ,перник си търси вече ВОДАТА В ПЕШЕРИТЕ,един голЕм "началник" ПРЕДИ ДНИ се ПРОВИКНА на ВИСОК НАЗИДАТЕЛЕН глас,(той МНОГО ОБИЧА ДА ГОВОРИ така,ТРОСНАТО,НАЗИДАТЕЛНО):НАМЕриХМЕ ВОДАТА на перник,В ПЕЩЕРИТЕ Е,ха,ха С по голЕм смЕх от този отдавна не съм се СМЯЛ!!!ПЛАЧЕВНО положение ПОРОДЕНО от НЕОБРАЗОВАНИ "началници!!ДА ГИ ИЗБЕРЕМ ПАК,КАЗАХА,ЧЕ ЩЕ ПРАВЯТ ГРЕШКИ,ЗАЩОТО СЕ ОБУЧАВАТ ОТ ТЯХ!!!!за още по големи грешки!!!

170

Анонимен

преди 4 години

до ПРОТЕСТИРАМ,България забогатява, всяка година излишъци, магистрали, КПП-та. Има пари и за Ф16 и за дронове, но ще го правим стъпка по стъпка, че червените ще дадат фира ако купим дроновете сега. Напрежението ще им дойде в повече.

169

Анонимен

преди 4 години

Този прецедент излезе по-*** от нашия.

168

SS

преди 4 години

Ние българите готови ли сме за война?Отговорът е НЕ.Готови ли сме за климатичните промени и последствията от тях?Отговорът е пак НЕ.Трябва да се научим да предвиждаме нещата и да сме по подготвенни.И по взискателни към родните ни политици,а не да бъдем овце.

167

до анонимен

преди 4 години

Тръмп излезе рижав пуяк както другите казваха, а аз не вярвах.------------------Не си само ти, мнозина се оказахме "канарчета", в това число и аз!