110

Анонимен

преди 4 години

Тоя ливш комунист,седесар,царист и къв ли още не,сега от тиквата ли цоца?

109

Анонимен

преди 4 години

Оня психясал Методи Андреев го покриха някъде и сложиха на амбразурата този дето даже не живее в бойковистан!

108

Анонимен

преди 4 години

Заради агент Николай хора са хвърляни в затвори. По негови доноси има жестоко репресирани хора.

107

баба мара

преди 4 години

борисов гледах ген радев една минута и после отидох да играя футбол изключителнопросташко изказване в 21 век така не може да се говори

106

ааа

преди 4 години

Този не се ли казваше Николай Марков ?Явно си е сменил името след промените !

105

Анонимен

преди 4 години

Много знае Президента на Републиката какво е било . Тогава той си е бил на село . А там няма много неща

104

ааа

преди 4 години

Електората на ГЕРБ е държавната администрация и ромските махали !

103

Анонимен

преди 4 години

Внашите очи отдавна Борисов и в залезр но стои ощи,тъй като го крепи не народа, Америка!Америка го крепи, защото не вижда с кой ще го замени. Появи ли се алтернатива, от Козяк ще оставят Боку като ползвана тоалетна хартия.

102

реалист

преди 4 години

Изражението на Марков е доносническо. Обиколил всички партии за да бъде на хранилката.

101

Анонимен

преди 4 години

правилно казват че вички комунисти и агенти на ДС трябва да са извън властатоя продажник е готов да изближе всеки за.дн.к за собственото си благополучие по нищо не се отличава от банкянския комунистда дае господ на всеки заслуженото -защото се разбра че народа неможе

100

Анонимен

преди 4 години

Марков е комунистически агент доносник.

99

реалист

преди 4 години

Радев президент е най - хубавото нещо, което се случвало на България в областта на политиката. Не е лицемер и популист като Мутрата, на която не се страхува да каже истината в очите. Радев трябва да бъде още по остър към лицемерите от ГЕРБ и Мутрата на Шайката.

98

Анонимен

преди 4 години

Еми човекът си е казал истината, какво му се пенявят?Това е демокрацията, всеки има свобода на словото, още повече ако е президент на държавата!Всеки има своя изгрев и залез. Само Слънцето изгрява повече от един път!А Бойко Борисов със сигурност не е Слънце, макар че май се мисли за такова.Което говори за сериозен психически проблем.

97

Мда

преди 4 години

Залезът на Борисов се отлага с едни 50лв/глас и известно бараникане в изборните книжа.Даже ежедневното притичване до американското посолство не помага толкова.Но това,което наистина ще го закопае е читавата алтернатива.

96

Дядо Петър

преди 4 години

Млък бе, ченге ска---но!Оял се и самозабравил се предател!

95

Джонко

преди 4 години

Марков, успокой се бе колега, ще получиш някой инфаркт, недей тъй. Умен човек си не се излагай с пожарникарчето. знаеш че е бита карта вече

94

реалист

преди 4 години

Мутрата е пътник. Партията му е ДПС 2. Създадена е от олигарси и мутри, но поддържана от чиновници, олигархичен вот, ***/гейове и купения ромски глас. Но вярвам, че народа ще се събуди от ГЕРБерския сладък сън и ще измете продажниците от властта. Всеки ден с ГЕРБ на власт е лека и сигурна смърт на България.

93

Пижо

преди 4 години

Вотът не зависи от народа български, а от гласове! 3 млн. българи бяха прокудени извън България. Те нямат вот!

92

Икономист

преди 4 години

Възможво ли е икономистите и финансистите от ПП Герб да кажат колко беше дълга на България преди 10 г. и колко е сега ? Ще им подскажа, че през това време управляваше лидерът на партията им Бойко Методиев. Взеха 16 милиарда облигационен заем и сега ще го изплащат такива като г-н Георги Марков от снимката !

91

Анонимен

преди 4 години

Прекалено внимание отделихме на един доносник и зомбиран защитник на шайката.Срам и позор!И за нацията,която търпи подобни влечуги.