37

Анонимен

преди 4 години

Най-арна си е топлината от дръвца.

36

Митьо

преди 4 години

Аз церя системата. Свалям топломерите и на пролет ги закачам. И без туй дерът 80 лв. за сградна инсталация, плащам само нея. Консумация - 0.

35

Анонимен

преди 4 години

Е нали ни продъниха ушите, че имало критично глобално затопляно? Какво отопление, какви климатици, какви печки, какви дърва - купувайте си сняг и фризери, за зимата.

34

Картофчо

преди 4 години

До Анонимен (31)Абе ти криматикът за какво го имаш????Чувал ли си че това е класическа термопомпа, както и хладилника между впрочем!Учете я тази физика бе, преди да коментирате безсмислици!

33

Анонимен

преди 4 години

на еко палети излиза най-тънко, ама е подходящо за къща

32

Анонимен

преди 4 години

Климатика можеш да го спреш винаги,когато навън температурата е положителна/топло е/,а парното дори да го намалиш,накрая пак ти начисляват пълна мощност или кой знае какво,понеже е неясно във фактурата и няма как да разбереш дали нещо си спестил.

31

Анонимен

преди 4 години

А как стои отоплението чрез термопомпите ?!

30

Анонимен

преди 4 години

На тези,които бранят парното ще кажа,че ако общината имаше правилна политика към всички длъжници-граждани и държавни структури и сметките бяха достъпни за разгадаване и си прибираха всеки месец задълженията,както е при тока,хората нямаше да се отказват от тази услуга и можеше дори да поевтинее.Но когато се ръководи от некадърници,резултатите са плачевни.

29

Анонимен

преди 4 години

правете като ромите-не плащам вода,не плащам ток,не плащам данъци та съм си най-добре и затова лампите в ромските къщи светят денонощно,а водата шурти без да спира 24 часа в денонощие.ех г-да българи кога ли ще ги стигнем ромите?

28

Анонимен

преди 4 години

на газ е дебело, отделно че те овергаз такава система са направили че да им станеш абонат требва да дадеш сумати пари, аз съм на палети 450-500 на сезон двуетажна къща, като припалвам от време на време и каминката е така за червеното вино и пръжките дето се вика ;)

27

До 19

преди 4 години

Ще ни дерат,защото са задлъжняли с 800 милиона лева,но кметицата мълчи за това.,Ще ни дерът,защото в държавните учреждения тока и парното са им безплатни,т.е.плащаме го всички ние.Освен това държавата им е поела и всички осигуровки за да не се охарчат,че заплатките им са толкова ниски,че едва свързват двата края.

26

12 волта крушка

преди 4 години

И като затворят след някоя и друга година АЕЦ-а.

25

Анонимен

преди 4 години

И африкански климат да имахме и нефт пак щяме да сме най бедните щото една малка група крадци и са много алчни

24

Мистър Сенко

преди 4 години

Нормално, всеки търси по-изгодното. Локално парно с нафта резервоар 4 тона - 8000лв. Две зими. Излиза по 4000лв на зимен сезон. С климатици същите помещения се отопляват за 230-250лв. на месец. Става дума за 3 апартемента или голяма къща. Да не говорим че Бойчо махна нафтата за индустриални цели и сега всичко се облага с акциз (щото ставали злоупотреби).

23

Бате Гойко

преди 4 години

"Парното е за баровци!"От последният абзац на статията, става ясно, че не само парното, а отоплението като цяло е за баровци.

22

яверт

преди 4 години

Интересно колко се топлят на "евтината руска газ"? Преди 12 години сложих газов бойлер и след 450 лв. сметка за месец го спрях. Сега мога да подаря бойлер с радиаторите на някой, които е за Руско-турски пАток (за 2 милиарда). Условието е да ги ползва цяла зима.

21

Бай Джери

преди 4 години

Аз съм на каквото речете, само *** да плаща сметката накрая.

20

Анонимен

преди 4 години

Шшшшшт!Не казвайте,че с климатик ви е по-евтино,защото и без това от 1.07.ще вдигнат тока,за да ви е гадно на тия,които са се отказали от парното.

19

мак

преди 4 години

27% с парно, много малко са.

18

ДА

преди 4 години

Алоу-топлофикацията!Махнете топлинните счетоводители и намалете сметките наполовина!Иначе сте пътници,докога ще ни дерете!?