48

Анонимен

преди 4 години

НЯКО ДА Е ЧУЛ ЧЕ ТАЗИ КУКУМ... Е ДАРИЛА НЕЩО НА СОЦИАЛНО СЛАБИ ОСВЕН НА ЛЮБОВНИЦИТЕ СИ СТИГА ДА СА ПО МЛАДИ

47

Анонимен

преди 4 години

Сега като всички творци, Лили Иванова трябва да дари пожизнената си пенсия на някоя добра кауза, или за развитието на талантливи деца, или за засаждане на дръвчета.., каквото си пожелае. Ясно е че няма нужда от тях.

46

Анонимен

преди 4 години

Който гласува ГЕРБ получава повишения и награди. А за останалите по една студена вода.

45

Анонимен

преди 4 години

Тези никакви пари за нея ще и струват скъпо.

44

АЗ СКОРПИОНА

преди 4 години

До АнонимеН 18Анонимнико, като другите напълнят залите толкова години да вземат и те. И стига толкова злоба. Лили е ЕДНА. Малко уважение проявете бе хора. Толкова жлъч ще ви умори. Пазете здравето си, че то и лекари вече не останаха......................

43

Анонимен

преди 4 години

Радвайте се поне, че е Лили. След има-няма 20-30 години пенсии за заслуги ще взимат Тони Стораро, Кондьо, Азис, Глория и т.н.

42

Анонимен

преди 4 години

Някак си гнусно стана цялата работа. По комунистогерберски.

41

1

преди 4 години

До Компоти,да прав си пълни залите,и за 2018година отчита пичалба от 1.5милиона,а твоята баба е пълнила чушки,и сигурно ще получи ,и тя 700лева,*** си ти ганьооооооо.

40

мак

преди 4 години

Лили наскоро подкрепи когото трябва, а това, че е "прима" не е основание за това решение при положение, че пенсиите в бг са ниски. Някак нечестно е спрямо останалите. Но да си ги харчи със здраве. До компоти: надявам се, че иронизирате.

39

Анонимен

преди 4 години

Няма никакъв проблем с допълнителни пенсии за хора, дали някакъв принос през живота си с квото там се занимават. НО! Това би било приемливо ако общата маса пенсионери получават що-годе добри пенсии, които им осигуряват спокоен живот. Когато минималната пенсия тук стане 500 лв. - тогава можем да говорим вече. Сега всичко е само ала-бала. Погледнато от някаква вселенска гледна точка сигурно няма никаква разлика между Лили Иванова и някой шлосер. Но човешката гледна точка е друга.

38

Винету

преди 4 години

Да се отблагодарим с държавна пара на всички творци и изпълнители, които подкрепиха Юрданка, че само с маалите нямаше да се получи.

37

1

преди 4 години

за супер-бабата лили,пенсията скача на 700лева,а за обикновената баба гица,скача на 250лева,браво на българските дупетати,нейния скок е заради спичелените 1.5милиона през 2018година,защото няма пари,а баба гица има.

36

Майна

преди 4 години

В Пловдив, майна, като чуем Лили по радиото, майна, и си запушваме ушите с швейцарско сирене, майна.

35

Анонимен

преди 4 години

Този министър отдавна си е за публично линчуване и тричане.Какви са особените заслуги на другарката Иванова пред тези на отрудените хора , които са правели БВП на държавата и са плащали данъци. Всеки един от тия с халтурата крият данъци. Да не говорим за Трифонов, Рачков, Зуека и т.н. Купуват къщи на кредит за да не обясняват откъде имат недекларирани доходи.

34

Анонимен

преди 4 години

Мога да им пожелая само да не ги получават дълго

33

АЗ СКОРПИОНА

преди 4 години

До Мутрата-вънАми и баба ти да е пяла. То бива,бива, но вашето на нищо не прилича.

32

Анонимен

преди 4 години

Този министър отдавна си е за публично линчуване и трупане.Какви са особените заслуги на другарката Иванова пред тези на отрудените хора , които са правели БВП на държавата и са плащали данъци. Всеки един от тия с халтурата крият данъци. Да не говорим за Трифонов, Рачков, Зуека и т.н. Купуват къщи на кредит за да не обясняват откъде имат недекларирани доходи.

31

Анонимен

преди 4 години

Ами, против съм!

30

Компоти

преди 4 години

Лили Иванова 50 години пълни залите. Не я харесвам, не я слушам. Но пълни залите, защото може. Има качества. Вашите баби са пълнили компоти. Не, не заслужават повече от 270 лв.

29

ХХХ

преди 4 години

Баба Лили може да си избърши г**а с тия 700 лв ...за какво и ги давате нем и е ясно ....дайте ги всеки месец на някой беден ...на някое сиропиталище !Дайте ги на далеч по изнемощели българи като Серафим Тодоров !