40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36 - ами дай някакви 'неплоски' аргументи за въпросната личност - с какво заслужи този пост???

39

Анонимен

преди 4 години

Престъпниците се поддържат, както високоплатените във ВСС, така и ниско платените с дебелите вратове, те заедно поддържат Гешев, той е голяма радост за тях! Истината е че ни трябва ВСС от вън, както и главен прокурор, всичко тук в БГ. е свръх корумпирано! Този избор само затвърждава това!

38

.... ..

преди 4 години

Къде си Лаура?!........ВРЕМЕ Е!

37

Анонимен

преди 4 години

V polza na kogo rabotiat kolektivno chetirite bg vlasti?! V polza na ban, unesese ili oone?!

36

ВССср

преди 4 години

Какво свързват някви руски агенти с Радев при положение, че Гешев е човек на Пеевски, а той е човек на ДПС и Доган, а те са разработки на КГБ и на пряко ръчно командване от масква! Колко са дребни хората и не осъзнават, че комунизмът не си е тръгвал никога само се *** и стана турбо империализъм, където обикновеният гражданин няма права, няма бъдеще, няма развитие нито смисъл да съществува!

35

Анонимен

преди 4 години

Не съм фен на Гешев, но плоските аргументи на Радев ме убедиха, че той е правилният прокурор !

34

дебили

преди 4 години

В белите държави никой не знае името и къде живее глвния прокурор и срамно е президента да се намесва като налага правителството да издига зависим кандидат.

33

Русия

преди 4 години

Чистит Бананин ден!Ден на БАНАНА и маймунити/матряла МУ!

32

ай сиктир

преди 4 години

Очаквано това за пореден път доказва, че мафията си има държава.

31

Анонимен

преди 4 години

Armeiskiat bg teater dobre vi zabavliava s bg operi...

30

Анонимен

преди 4 години

В една демократична държава има разделение на властите. Това е основен закон. Единение на властите има само в тоталитарни комунистически и фашистки държави. И това трябва да се знае от всеки още повече от човек, който работи като прокурор. Да се изкажеш, че нямаш нищо против обединението на властите би трябвало да е достатъчно да го изхвърлят и повече никога да не помирисва прокурорско място. А него не само че не го уволниха, ами го предложиха за Главен прокурор на републиката.

29

Анонимен

преди 4 години

Ludi mladi severno makedoncite i bulgarite obichat horoto trite pati...iiihuuu...

28

Анонимен

преди 4 години

"" Изборът на Иван Гешев бе съпроводен с протести ""..............питам се колко от безработните, неграмотни "протестиращи" от снимките ... знаят въобще кой е Гешев, какво е прокурор въобще или по-принцип защо държат тези смешни табели ... Иванчева напразно си харчи паричките да организира такова 'протести'

27

Анонимен

преди 4 години

До ГОШОЛошото е Гошо, че първо тебе ще намачка, и ти знаеш защо. Защото Гешев е най-честният прокурор в България и всички, които го избраха го избраха, защото си мислят, че той ще си затвори очие пред престъпленията им. Да, ама не! Понеже им знае прескакалата, най-напред тях ще окошари. Защо да се хаби да търси други?!

26

Анонимен

преди 4 години

Няма такава пародия на държава! Един доказано обвързан човек да го лансират последователно и методологично и освен това да платят на хора да го подкрепят. Тези дребни жалки и глупави душици са си зададат въпроса: "Аджаба като са готови да ти дадат 20-30лв, колко ли ще изкарат после?"

25

Анонимен

преди 4 години

Руските агенти вият от мъка.

24

Анонимен

преди 4 години

Браво на ВСС !...доказа, че е независима институция, за разлика от Президенството - кремълска НПО'шка от преддеветосептемрииския период.

23

Анонимен

преди 4 години

Учудвам се, че някои от членовете на ВСС са избрани от Народното събрание, има такава квота.

22

Възмутен

преди 4 години

М.а.ф.и.я!

21

мери

преди 4 години

Лоста за управление е в тях и го използват здраво за да има кой да пази задниците им като започне работа Европейската прокуратура беше ясно като бял денДали ще им се разминат далаверите ще пожиевем и видим