216

до 246

преди 4 години

Не виждам повод да се гордееш с това, но каквото е такова. Ние също сме доволни , че бягат точно такива като тебе. Не ни и трябваш. Или ще се затрием, или ще се възродим. Живял съм на запад 3 години, но никога не съм си представял, че ще се откажа от България.Хайде със здраве.

215

Анонимен

преди 4 години

До 243 Точно това е. Но за жалост детето, което е отгледано от лоши родители за жалост става лош родител и това е омагьосан кръг. Не знам как ще стане.

214

Анонимен

преди 4 години

Както алкохолика трябва първо да осъзнае че е алкохолик та да започне лечението си така и *** ПЪРВО трябва да признае пред себе си че е некачествен и *** народ.Едва тогава може да тръгне напред.Естествено това никога няма да стане.Нали така, Пурковци....

213

Анонимен

преди 4 години

До 238 не чакам някой друг. Аз си действам, но сам не мога. Но ако започне верижна реакция и накарам малко статичните българи да ги жегне, та да се надигнат, тогава вече нещата могат да се оправят. Защото аз осъзнавам че трябва да отгледам децата си правилно. Но какво за всички тия овце? Те ще отгледат ли децата си правилно? Не . Тази ситеме не работи.

212

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 235Това е нивото на тази нация.Сбирщина ***....

211

Калеко Алеко

преди 4 години

"Елит" ли!?Не бе - мръсната пяна е изплувала на повърхността.

210

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТо 222Браво !!Ти си олицетворение на редовият *** ***.Нямам какво да кажа освен че 90% от бългapaците са на твоя акъл.Тъпо и просто племе съставено на 95% от селски чукчи.

209

до 237

преди 4 години

Драги ми! За нас няма да се оправи така, както го искаш. Положи усилия, положи основи, та децата ти да поемат след теб, за да се оправи за внуците ти. Не чакай някой друг да те оправи. С какъв ум въобще си помисляш, че някой друг ще те оправи? Къде си го видял това по света? А докато продължаваш да мислиш, че не можеш, то няма да можеш.

208

Анонимен

преди 4 години

До 234 Аз не мога да направя нищо. Не контролирам умовете на хората. Малката ми надежда е, че някой тука ще чуе това, ще се замисли над това и ще започне да предприема действия и да кара други хора да се замислят над това.

207

Анонимен

преди 4 години

Българите не са лоши като цяло, но незнайно защо винаги излчват най-големите ута йки и най-простите и алчни същества да ги управляват.Погледнете последните 10 години и ГЕРБ и коментарът става абсолютно излишен -Борисов, Цветанов, Фидосова, Миро Мършата, Тетка Цецка, Деси Устата, Лили Свинетката, Владиславчо Бездомника, Антон Тодоров, Тома Биков ...

206

до 231 и 232

преди 4 години

А вие какво правите по въпроса? Само си коментирате?

205

пУет

преди 4 години

"Елит" ли бе, да го опишеш,разровиш ли го той мирише.Та се не трае.

204

до 231

преди 4 години

От 1396 България не се управлява, а само се разграбва и загробва.

203

баба мара

преди 4 години

от 1878 българия се управлява само от *** колко воини водим колко териториигубим и всичко от лакомия за пари кои се облагодетелства от общ поръчки по времена воините вкл и 2 своина само цървулите

202

до 226

преди 4 години

Сбъркана ти е главата.Точно в това се състои пропагандата на Сорос и на внушенията за `западните ценности`. Да внушат на младото поколение, че всичко тук е второ качество, но приемат ли техните `ценности` вече всичко ще е на шест, няма нужда много да се работи. Българинът от старо време е възпитавал децата си на труд и добър морал.

201

Анонимен

преди 4 години

До 227 Повече от 50% от българите слушат чалга. Няма да казвам повече.

200

нов

преди 4 години

Пази Боже сляпо да прогледа - това е елита на България! Парвенюта и новобогаташи

199

до 226

преди 4 години

Ако виждаш само такива, то обкръжението ти е сбъркано. Аз виждам и други, не само такива.

198

Анонимен

преди 4 години

Нищо не става от тая сбъркана ко чина, където ценностите на цивилизацията са подменени на 180 градуса.Погледнете само кои са елита и какви хора избират българите да ги управляват - полуграмотни некадърни простаци.Всички момчета искат да станат татурани футболисти, а всички момичета силиконови ку*рви, които да не работят нищо, но да живеят в лукс - по техните представи де.Това са идеалите на българите.

197

до 223

преди 4 години

Не само византийската култура е идентична. Ние сме християни и те са християни. Оставили са на мира аристокрацията ни. Докато през турското робство всички църкви и дворци на аристокрацията са разрушени до основи, а аристокрацията - изклана,през времето на Виз. `робство` нищо не е пипнато, а хората са продължавали да си живеят и не са притискани повече от гърците, отколкото от нашите боляри. Гръцкото робство не смазва българите и те гордо се изправят, когато изгонват гръцката администрация.