144

Mister Cro

преди 4 години

Наместо да ми говорят за връщане на казармата, да земат да отворят Белене отново и там всичките футболни хулигани до последното парче да трошат камъни и да гният в калта!!!...за да им дойде акъла и да не бият нормалните хора по улиците, да не хвърлят бомби в лицата на хората, да не вилнеят и чупят частно и общинско имущество, автобуси, спирки, витрини и т.н.

143

Анонимен

преди 4 години

Пияни, превъзбудени и агресивни тийнейджъри. За съжаление никой от тях не е осъзнавал какво прави..

142

на ДС им се връща

преди 4 години

Браво на Джок, смело момче и един синковец на червен ДС доносник по-малко, отлично свършена работа!

141

Анонимен

преди 4 години

Аз щях да ги оперирам всичките, кой им дава право да ми навлизат в личното пространство тия пияни ултрасчета на Лесни? София-запад е зависима на херойн , трябва да се съобразявам с психичните им отклонения и да си дам и другата буза като ги сърбят кокалчетата ли? Вие не сте в ред

140

Георги

преди 4 години

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло!

139

Анонимен

преди 4 години

Да, въпросното лице е убиец, не е негова работа да спринтира 50метра, за да се намесви(не е полицай), нито да носи в джоба нож "пеперуда", кой носи такива. Да, има мърльотии в следствието, в т.ч. неиздирените и неразпитани хора; да, 2,9промила е ужасно много.Но! Дали са извършили тези момчета нещо морално осъдимо (пияни,агиткаджии,скандалджии и т.н.), това не дава право на някого да ги кълца със специализирано хладно оръжие. И НЕ, не е било неизбежна отбрана,да ги пробутват тези на аборигенитте

138

Анонимен

преди 4 години

Само да питам. Това виидеонаблюдение за какво е? Не може да има такова движение на камерите и дори с периферното зрение да не го отчетеш? Някой си е гледал телефона, вестника или телевизора. Да не говоря за неадекватната реакция след като получава сигнала??!! Ивръща камерата от действието и я насочва в друга посока, та да види накъде гледат хората!!!!

137

БСП са убийците

преди 4 години

Монов си е получил заслуженото, мародерстващ хулиган, синче на доносник от ДС без морал и задръжки. Джок добре е постъпил.

136

245

преди 4 години

Кога най- после ще осъдят цялата *** БХК за антибългарска дейност, заплашващи държавната сигурност и много други обвинения, има си конкретни членове и алинеи. Вместо да ги осъъдят, жалко че не могат да бъдат изпратени в изгнание със забрана да се връщат завинаги, те диктуват на държавата и я съдят.

135

Анонимен

преди 4 години

Банда подпийнали футболни запалянковци срещнали австралийски психопат с дълъг нож. Няма невинни. Моновчето си бе абсолютен невръстеник видно от кадрите. И бе мотиватор на агресия. А австралиеца да ги подгони с нож, вместо да се обърне към полицията. Ами за затвора си е. И двете страни са агресивни. Ако питате за справидливост. Единия 2м под земята. Другия далеч от обществото завинаги.

134

13

преди 4 години

Кво ревете?! Австралия е от Соросферата, с висок стандарт, а той идва на нисък стандарт при ***, първо умствено нарушение. Обременен от сорос взел се за ченге влиза в пиянска свада между талибаните без да знае причините, явен психичен проблем. Тумба ганьовистанци го сритва, той наръгва лидера комунист. От приятелския огън между *** не произлиза иск за щети, за съда съществува само джокината провокация и наръгване. Така работи закона, не е перфектен.

133

Аньо Нименов

преди 4 години

Едва ли някоя от двете страни е невинна.Виждам, че групата е голяма и се смята за недосегаема, вероятно след алкохола е и доста дръзка.От друга страна какво прави този австралиец в България с големия нож ?

132

Анонимен

преди 4 години

Аз съм за Джок , хулиганчета, ултраси и наркоманчета трябва да ги поставиш на мястото им , че са се самозабравили. Просто го набеждават , за да си измият ръцете от това , че са наркомани с хулигаснки прояви

131

Анонимен

преди 4 години

До Mockinbird 157Фар то смол фор май стандартс

130

Защо сега?

преди 4 години

Въпроса е защо чак сега се качват тези видеа , а не по времена делото и предоставени ли са тогава или не?

129

София ДМ

преди 4 години

Убийството си е убииство!По нашето законодателство нямаш право да превишаваш правото си на самозащита.Ако този го освобождават, това е означава, че всеки престъпил това си право трябва да бъде освободен!Интересен факт в Австралия никой няма право да носи нож или дори средство за самозащита.

128

Mister Cro

преди 4 години

Има ли хора като Джок в България!? Да се изправиш срещу 17 пияни извер_га, за да защитиш друг човек! Това момче спечели симпатиите ми!

127

Анонимен

преди 4 години

Мокингбърд, теб кога те изгониха от студиото на Референдум, кога намери време да дращиш в тоя форум?

126

Анонимен

преди 4 години

До А1Разбира се, че не е трябвало да плати с живота си. Bad luck!А австралийчето което също е било конфликтна личност дали е трябвало да плати с живота си по саудитска рецепта (убит с камъни)???

125

Mister Cro

преди 4 години

Ееее, пита се, защо въобще това момче лежа 12 години в затвора!!! Хайде утре някой да помогне на беззащитен човек бит от хулигани на улицата! Браво на Днес-а за публикуваното видео!!! Съд в Бг няма, не защото пуска Джок, а защото въобще го е осъдил! Ако имаше съд и прокуратура, то тази банда потенциални убийци, които обикалят улиците за жертви, щяха да са също в затвора!!! Нека сега Цацаров и Гешев коментират решението на съда за пускането на австралиеца!