77

Анонимен

преди 4 години

Никой народ не саслужава лоша съдба, вкл. и българския. На практика съдбата на един народ не зависи от самия него, за да се казва "умната" мисъл, че всеки народ заслужавал съдбата си. Примери колко щеш.

76

Обективен

преди 4 години

Хлябът поскъпнал с 10,3%зеленчуците с 9,7%месото с 7,2%парното с 13%...а пенсиите скочиха с 5,6%но пенсионерите били станали по-богати, защото поевтинялителефонни и телефакс апарати с 17,3%апарати за приемане, записване и възпроизвеждане на звук и образ с 14,8%пощенски услуги с 12,3%носители на записи с 7,9%...

75

Гражданин

преди 4 години

Всеки народ си заслужава съдбата.

74

Работодател

преди 4 години

Като са ви ниски доходите гласувайте си за партия която да ви въведе прогресивен данък както е на запад в цивилизованите страни като Германия и Дания при социалистическия капитализъм където от високите заплати им се взима половината и се преразпределя на по ниските за да има уравновиловка - средната заплата вече 50% отива за осигуровки и данъци. Тук над 2000 лева половината трябва да отива за данъци и осигуровки и да се дава на тези с никси заплати по 400-700 както в цивилизовааните страни.

73

Предприемач

преди 4 години

Хляба е със средна цена от 1.50 лв. Половината е чиста печалба за производителите - мутри. Със всеки закупен бг хляб си давате парите на мутрите и им копувате ципове и плеймейтки. Държавата няма как да се намеси, утре мутрите в картел а могат и 3 лв. да направят хляба и ще ядете и ще ви плющят ушите. Капиш???

72

Сметка

преди 4 години

И това е инфлацията само за тази година. Тези, които са на минимална заплата, им се увеличава чисто с по 20 лева на година и 20 лева не покриват толеранса от инфлацията. Аз съм с 800 лева заплата и инфлацията всяка година ми обезценява заплата. Аптекарката каза, че лекарствата са скочили 40 пъти за последните 10-12 години.

71

Радослав

преди 4 години

Данъчната ни политика е много сбъркана. Нали уж сме имали излишък, значи може да се намалят данъците. Я ДДС, или ДОД да отпадне или нещо друго, така и цените ще паднат или ще се вдигнат заплатите и ще се компенсира това поскъпване на живота, ама управляващите първо не им дреме за данъкоплатеца. Второ знаят, че излишъка е просто счетоводна фатка и реално такъв няма. Трето целта е да се събират повече пари за крадене, а не нормалния човек да живее поносимо!

70

Анонимен

преди 4 години

Всеки пети бездомник от улицата е или висшист или високо квалифициран с дългогодишен стаж по специалността.

69

Анонимен

преди 4 години

Президентът Румен Радев наложи вето на договора със САЩ за покупката на осем 50 годишни самолета за 4 милиарда. Демократично избраните от народа народни представители в парламетна го преодоляха.

68

До 58

преди 4 години

България държава ли е?

67

30 години демокрация

преди 4 години

Ръ БиДжи - първа по смъртност в света!

66

Радослав

преди 4 години

До 58Как да няма, нали прецедателката на НС я возиха с хеликоптер заради счупена ключица! Или може би той е частен на НС и не се ползва за някакви си жалки данъкоплатци? Имаме си хеликоптери, даже Баце с хеликоптерче си фъркаше до мачовете, да не ги народната любов да го настигне по пътищата!

65

Нека да поскъпне :)

преди 4 години

Избягвам продукти произведени в Б-я защото нямам вяра на *** Балкански!

64

Анонимен

преди 4 години

България е малка страна, но затова пък много бедна и глупава.

63

Анонимен

преди 4 години

Вече в бегето е в пъти по скъпа храната от колкото в Германия, Австрия,

62

Анонимен

преди 4 години

Щом инфлацията е отчела поскъпване при зелето, тегля пари от банката(кредит щото на дебит не стигат) и купувам апартамент(с 400 процента надценка) с 35 годишен кредит. Банката е будала ще ми даде кредит с 3 процента лихва, а инфлацията е 3,5. Язе съм тарикат, няма да ям зеле ще ям тухли.

61

ДО 60

преди 4 години

А ТИ ЛИ СИ РАЗБИРАЧ БЕ? НАЙ- БОГАТАТА НА РЕСУРСИ СТРАНА СТЕ, А СТЕ ПО- БЕДНИ И ОТ НАС!

60

До 58

преди 4 години

Боци каза, че ще даде един ф16 като ги получат някога за линейка.

59

До 52 МОЛЯ РУБЛАДЖИИ

преди 4 години

И какво значение има колко е един долар ? Само това, че ще носиш повече банкноти в джоба си. Какво се опитваш да се правиш на разбирач като всъщност си празноглав ?

58

ДО 55

преди 4 години

А КОСТОВ НА КОГО ПОДАРИ НЕФТОХИМА, ДРУГАРЮ?