95

Анонимен

преди 5 години

Къде са минусите???

94

Анонимен

преди 5 години

до Путин,връткаш кранчето за газта и фалираш на следващия ден, щото това ти е единствения източник на доходи. Цялата икономика на Русия са само полезни изкопаеми, миньорите на 21 век.

93

Анонимен

преди 5 години

Не членувам нито в партии,нито и в каквито да било НПО.Русофил съм по убеждение и след този фарс ставам още по-голям русофил.

92

Аз

преди 5 години

Аз съм русофил, но с тези бандити никой нормален русофил няма нищо общо! От няколко години истинските русофили избягаха от Малинов!

91

Ели, До Хм

преди 5 години

Оруел е интересен, участва в Гражданската война срещу фашисткия режим на Франко.Интересно е последното му интервю.Пикасо също е симпатизирал на републиканците, когато Гестапо вижда ужасът в картините му, в окупиран Париж, го питат каква е причината, Пикасо им отговаря "Вие...".Да не пишем за Хемингуей и още, и още...Няма нормален интелектуалец по света, оправдаващ диктатурите, фашизма и нацизма, като източници на доброта.Само в БГ имаме снеизвестни драскачи олекотявайки се в/у паметниц

90

Зозо

преди 5 години

Руското НПО "Русофили" трябва да бъде разтурено и забранено!!!

89

Путин

преди 5 години

Обадих се да МУ кажа ,че ще врътна кранчето на газта и Момчето омекна...

88

Настоявам

преди 5 години

Имам чувството, че пак ние, народът, ще плащаме заради скудоумието, некадърността или направо глупостта на някои органи в България. Затова настоявам - кой каквато мизерия направи, да си я плаща сам.

87

Захарий Стоянов

преди 5 години

Какво се разбира под русофил? - Това е същество, чието единствено желание е да си навре противната мутра в скута на кремълския господар, независимо какъв е той - цар, генерален секретар на болшевишката партия или президент на империята на злото. Това са те русофилите, предателите на май България!

86

Соросоид

преди 5 години

Вчера на събрание на илюминатите в централата в Лесичери със Сорос решихме да вкараме Румен Радев в затвора.Имаме мощна подкрепа от САЩ и Израел.Треперете русофили, треперете!Идва вашия час!

85

Анонимен

преди 5 години

Забрана на бсп Всички Русофили, *** в затвора.Няма друга страна в ЕС с такава болшевишка партия ,и толкова много предатели

84

Анонимен

преди 5 години

колко са организациите получаващи пари от сащ-сороси ако някой е за арест това е банкянския послушник на краварите и шайката му - министерски съвет всички са слуги на НПО-тата на краваршингтон

83

Анонимен

преди 5 години

Да тормозиш комунистите, продали се в услуга на чужда държава, не е фашизъм. А между другото, има ли разлика между фашизма и комунизма?

82

ТТ

преди 5 години

До df-Режима на Путин ли имаш предвид???

81

Мдам...

преди 5 години

Може би е съвпадение, че ден-два преди привикването на русофилите в ДАНС, турските власти заловиха в Истанбул пратка с оръжие за България.А може и да не е съвпадение.

80

ЩЕ ВИДИМ НА 27.10.

преди 5 години

ИСТИНАТА Е ТАЗИ:БОРИСОВ СЕ МАЗНИ НА ДЕСНИТЕ В СОФИЯ, КОИТО ВИНАГИ РЕШАВАТ КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА СТОЛИЦАТА. НАЙ-НАПРЕД НАРЕДИ ЗАЛП СРЕЩУ КАНДИДАТА НА "ДА, БЪЛГАРИЯ", ЗА ДА ГИ ЕЛИМИНИРА ОТ НАДПРЕВАРАТА.*** НЯНИЯ САЙТ НА НЕДЯЛКО"ПИК" МУ СВЪРШИ МРЪСНАТА РАБОТА.НА ВРЪХ 9.IX.АРЕСТУВАХА ЮРИЙ БОРИСОВ И МАЛИНОВ ОТ КЛУБ "РУСОФИЛИ"С ОБВИНЕНИЕ В ШПИОНАЖ В ПОЛЗА НА РУСИЯ. ТЪ ПО И *** УМНО, НО КАКТО ЗНАЕМ БОРИСОВ Е *** ПО СОБСТВЕНАТА МУ ОЦЕНКА.ДЕСНИТЕ ЩЕ СЕ ХВАНАТ ЛИ НА ТАЯ ПРОСТОТИЯ.ДАЛИ СА ПРОСТИ КАТО МУТРАТА

79

ТТ

преди 5 години

Радев и Нинова да бъдат съдени за държавна измяна!

78

df

преди 5 години

Фашистки режим!Това е положението, не го ли разбрахте!

77

А, не!

преди 5 години

До Анонимен 91Не е проблемът да кажеш добра дума за Русия. А аз съм казвал много добри думи за Русия. Проблем е, когато работиш за Русия срещу България.

76

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 74Първо напишете закон,в който пише,че е престъпление да каЖеш добРа дума за Русия и тогава разследвайте.Ще пишеМ по цял ден да живее САЩ,ДА ЖИВЕЕ ГЕРМАНИЯ ДА ЖИВЕЕ ЕС И Т.Н.