8

Гюленист конспиратор

преди 4 години

Да се стяга за нов пуч, или направо майдан, Ердоган. Взе много да дърпа котката за опашката и ще му спретнат една обединена опозиция с финансовата подкрепа на Америка за Турция...

7

Анонимен

преди 4 години

Ключово сътрудничество между двете страни - военна техника, АЕЦ, пазари. Ердоган не играе по чужди *** и гледа националния си интерес.

6

Вангуто

преди 4 години

Към 2030г очакваме провъзгласяването на РТФ-Руско-Турската Федерация, с официални езици руски и турски и население ок 200млн( 50% турци/35%руснаци/15%-други)!!

5

zeus

преди 4 години

Втората най-голяма армия в НАТО купува руско оръжие, огромна геополитическа победа на Путин, измести САЩ от Турция.

4

Анонимен

преди 4 години

На САЩ заплахите, кризоте и санкциите не дадоха очаквания от тях резултат, но сами си го изпросиха.... Не са нито единствени, нито най-силни военно, нека им е за урок случващото се!

3

ами

преди 4 години

Още 10-на държавни глави с големи топки да реагират така остро на своеволията на най-големите терористи,палещи интриги и войни където не искат да ги слушкат, малко може би да се успокоята нещата с международното господство на израел,опа, исках да кажа сащ

2

Ф.С.В.

преди 4 години

От Руските самолети като цена и параметри- по добро НЯМА! Вижте самолет правен по скици далечната 1970г и какво може - МИГ 31- Нещото което лети в стратосферата след няколко минути ! Космически кораб буквално!

1

Анонимен

преди 4 години

Вова е пич!