57

Анонимен

преди 4 години

ТЕМЕНУЖКА БИЛА УБЕДЕНА? АМИ И БОЙКО БЕ УБЕДЕН ЧЕ МАНФРЕД ВЕБЕР ЩЕ СТАНЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕК, НО НЕ СТАН.

56

Не на БЕЛЕНЕ

преди 4 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 4 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

55

dess

преди 4 години

Нов пореден Чернобил ли искат да направят явно русна не са взели поука от едно време грешките

54

Жо

преди 4 години

УСЛУЖЛИВО ще предложат на Россатом държавата да се задължи да изкупува произведената електроенергия. Честито на печелившите, а губещите са обикновените българи.Това се очакваше.Ток от 10 евроцента от АЕЦ плюс разните такси разпределение и др., до крайния потребител ще бъде 45 ст на кв/ч.Само за сведение, днешната цена на тока за бита е 21 ст. кв/ч.

53

БЕЛЕНЕ - НЕ !

преди 4 години

В доклада на БАН за атомната централа Белене бе посочено, че българската енергетика няма нужда от никакво ново Белене до 2035 г. Не трябва да забравяме, че АЕЦ Белене със закупеното руско оборудване ни бе натрапено и платено с парите на народа от проруската партия БСП. Така в атомната централа Белене бяха погребани и откраднати над 4 милиарда лева досега. Руските под.логи обаче искат нова АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ. Ще допуснем ли отново това ?!?

52

до 67

преди 4 години

Медиите, банковото дело, измамите при изборите, съдебната консолидация всички се контролират от тайните сили, които са извън публичия поглед., казва Кевин Буут в отговор на въпроса ни какво е най-страшното нещо, което представя във филма си.

51

ран ът

преди 4 години

До АнонименИма филм ,но пеефските медии не го излъчват.Филмът е "Сенките на София" Режисьор е Кевин Буут от Тексас.Канил е Пеевски за интервю,но му е отказано.

50

до 60

преди 4 години

Прякорът Боко Тиквата му го лепнаха братчетата Маргини, шефовете му от СИК.Апрпопо, те къде са ?

49

Анонимен

преди 4 години

Трътлестата Нушка си няма грам понятие от Енергетика.Тя е обикновена служителка от Пазарждик. Поредната гербава калинка.

48

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБерастките крадци и некадърници просто отидоха да уговарят комисионните от строителството на АЕЦ Белене.Това е.

47

Анонимен

преди 4 години

На всички е ясно , че 95% от международните активности на ББ са в стил " гъ з път да види"!!!!

46

анонимен

преди 4 години

до анонименТиква е от женски род.Тиквата за която говориш не е напускала България, а се крие на Позитано.

45

Анонимен

преди 4 години

Пред вид очакванията ми, че на ББ не може да се вЕрва в повечето случаи, и че и той , както и Теменужка , си говорят главно ( и за да не заспят!:)), а и за да създадат усещане у хората , че вършат страшно много, и все в името на бъдещото благо на БГ:) Честно казано , трудно ми е да си помисля дори, че нашият Крал-слънце успява да се справи, напук на некомпетентността и неосведомеността си, дори и когато води тежки преговори!

44

Анонимен

преди 4 години

Ше строим, нема да строим, ше платим, нема да платим, ше си вземем реакотрите, нема да си вземем реакторите, нема да ни осъдят, ше ни осъдят, консервирай проекта, разконсервирай проекта...Само от нестабилната позиция на правителството по въпроса сме милиарди назад. Помните ли в миналото като им казаха, че проекта ще е 4млрд лева? Уууу, много пари, как сме щели да ги изплащаме 10 години?!? Те и внуците ни щели да плащат, плашеха ни.Идват САЩ - ето ви авансово 4 млрд, нема дерт.

43

до 55

преди 4 години

Пътуването на Бойко Борисов и министри до Туркменистан е една екскурзия и нищо повече. В разговорите между Борисов и Медведев въобще не е ставало въпрос за туркменски газ за България. Дължим милиони на Русия за Южен поток, който се оказа пълен кьорфишек и правилно беше спрян. За нас няма да има газ и от Турски поток.

42

Анонимен

преди 4 години

Поне аз не зная, да има някакъв икономически принос от екскурзиите на тиквата. Напротив - инвеститорите бягат.

41

Анонимен

преди 4 години

"Ше внасяме газ от Туркменистан. Само тръбъ си неаме."Споко бе, той Бокича ще врътне една тръба и няма проблем!

40

майтап,бе Уили!

преди 4 години

Според мен Росатом отдавна се е отказал от Белене и ако има сега оферта от негова страна,тя ще включва условия,които му осигуряват пари и спокойна и печеливша позиция.В Росатом знаят много добре,че без тях централата не може да се построи или ще се построи някакво недоносче!Като подизпълнители те могат да спечелят много повече без никаква отговорност!Ние сме прецакани отвсякъде и с газа и нямаме никакъв полезен ход-затова говори срещата Медведев-Борисов,която е продължила 4 /четири/минути!?

39

Ф.С.В.

преди 4 години

Тази Дебелана се държи арогантно на въпроси на угодни *** - вдига вежди и се изкава "умно" и тарикатски в стил ГЕРБ- гледах и интервюто след срещата в Туркменистан-нахална арогантна мислеща се за много "стилна " и правеща се на много умна с приказки -ала бла бла бла ! Срещата е утопична в своят зародиш защото никой не се интересува от БГ Правителството марионетки на САЩ -Номер 1 сме в инвестиции на НАТО!! а Германия щото са много "глупави" не дават толкова за военна техника от бюджетът си!

38

Лице мерник

преди 4 години

Американският режисьор от Тексас Буут е направил филм за корупцията у нас.След разпада на сср у нас се създаде престъпна мрежа,която успешно заграби цялата държава.И това се дължало на руското влияние,което е видно от намесат на Русия в изборите в Англия и САЩ.Пак руснаците са виновни за всичко.Но вместо да помогнат за промяна,са съгласни същите питеци да продължават да грабят,ако делят с тях заграбеното.Едни милиарди за F 16 имам предвид.