28

Анонимен

преди 4 години

Щом толкова лесно всеки ги хакват,значи назначените на държавна работа за нищо не стават.

27

Анонимен

преди 4 години

до 24Едва ли. Когато татко беше в затвпра, един чичо носеще плик с чашко паро всеки месец. После разбеах, че е било за благодарност, защото татко е пазел приятел на чичото в затвора. Те паралиите са по други правила

26

спрете се

преди 4 години

До ЖоС тези скандали и публикуване на "доказателства"прокуратурата ще загуби евентуални дела срещу вея в чужбина,но не те ще плащат обезщетенията а ни я!?

25

Анонимен

преди 4 години

Защо така хората не вярват на съдебната система,прокуратурата,спец съда,властта? Накъде вървим при тази липса на доверие? Това е много опасно явление.

24

Анонимен

преди 4 години

До ЖоИ съда не ставаааа и съдаааааа

23

цирк

преди 4 години

Я ми припомнете колко дела е спечелила така наречената специализирана прокуратура срещу бандитите и крадците?странно е че мнозинството са споразумения и загуби.

22

Жо

преди 4 години

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ прокуратурата огласява предположения, които трябва да бъдат приети за истина или отхвърлени от съда. Съдът е този, който решава кое е истина и кое не е истина. Размахването по медиите на предположения за престъпления и активни акции срещу известни на всички наркоразпространители има определена цел.ЦЕЛТА Е да ни покажат, колко активен ще бъде кандидата за Главен прокурор, ако го изберат.Бих одобрил г-н Гешев, ако внесе обвинения срещу Трите големи български прасета.Вервате ли?

21

защо

преди 4 години

Това дело ще е дълго и накрая народа ще плаща за простотията на прокуратурата както винаги!

20

позор

преди 4 години

В усърдието си прокуратурата да покаже на хората че работи наруши много правила и това показва слабост и нервност,тези неща който ги публикуват лесно може да се манипулират така че странно е че съда ги е прие!?

19

Красимир

преди 4 години

Вие наистина ли вярвате на тази просотия?Наистина ли си мислите,че тия са толкоз прости,че да си оставят магарето в калта?Баси пародията...и това ако е прокуратурата на Република България...жална ни майка!!

18

Анонимен

преди 4 години

Защо всички пишат, че тези са извършили престъпление, че са хакнали НАП. Единствено съда може да се произнесе дали е извършено едно престъпление или не. Не е ли престъпление самото обявяване на един човек за престъпник, без съда да се е произнесъл?

17

ай сиктир

преди 4 години

Опитвам се да повярвам на прокуратурата, че имат доказателства лошото е, че за толкова години когато се стигне до съда практиката е показала, че всичко издиша и прокуратурата остава като в небрано лозе.

16

Анонимен

преди 4 години

Режима Борисов мачка с полицейски ботуш.

15

Анонимен

преди 4 години

Aко искаш да съсипеш някоя конкурентна фирма вкарваш му вътре един троянски кон хем да следи с какво се занимава конкурeнтната фирма хем да хакне нещо и да обвини шефа си Всичко прилича на лов на вещици и смърди на грозна афера отдалеч. Ще се pазмирише много тоя случай, обаче Тодоров е жертвата във случая.

14

Анонимен

преди 4 години

Поради естеството на работата си редовно виждам как при разследването залъгват хората, за да изкопчат признания, които да използват срещу тях. Най-често не повдигат обвинение, а разпитват човека като свидетел, защото в това си качество той не може да се позове на правото си да мълчи. След като при разпита като свидетел измъкнат от него, каквото им трябва, му повдигат обвинение. Правата на обвиняемия са само на хартия, заобикалят ги ежедневно.

13

Счети

преди 4 години

Някой дали разследва нова телевизия и тв европа, че масово разпространиха информацията ? Значи дори и тези двамата да са виновни прокуратурата еднозначно трябва да докаже, че те са злоупотребили с информацията. Също така трябва да се образува и следствие срещу служителите на информационно обслужване, които са допуснали това да се случи, но за момента нито дума по въпроса !

12

До 10

преди 4 години

Е как защо, защото нашето съвремие е рай за фалшивите новини и внушения, че държавата набеждава и репресира и т.н., че прокуратурата не си върши работата и тем подобни. Жалкото е, че много хора се вързват на такива и поради това трябва със доказателства да се отстоява истината.

11

Анонимен

преди 4 години

До Ха-хаНа малкия са му направили куп фалшиви обещания, че като свидетелства срещу шефа си (с истински и лъжливи признания, по поръчка на прокуратурата), ще получи някакъв вид опрощаване. Накрая ще му лепнат една солидна присъда и на него и ще използват и всичко, което е казал срещу него самия. Помните ли как излъгаха Дюлгерев в делото срещу Иванчева. Човека се усети, че са го водили за носа, чак когато му тръснаха една яка присъда като награда за сътрудничеството.

10

Анонимен

преди 4 години

Грозна работа е това, което се случва с нещото наречено "българско правосъдие". Нека си събират доказателства и да съдят хората по нормалния начин. Защо трябва от всяко дело и обвинение да правят медийно шоу и да го използват като шумна рекламна кампания (често си остава само рекламата, а до присъда не се стига). Нагледах се на шумни арести, маскирани полицаи, белезници, викове "ти си абсолютен престъпник", изнасяне на доказателства в медиите и... накрая нищо.

9

Ха-ха

преди 4 години

Малкия да го прибират в ареста. Като постои една седмица с контингента всичко ще си разкаже